Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 פרסומות של סובארו, תציצו..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע, אולי חלק מכם ראו את הפרסומות הללו, אבל אני חייב להראות למי שלא :

New Subaru Boxer Diesel Engine -

The New Subaru Impreza STI Commercial -

הראושנה פשוט חמודה, והשנייה, לדעתי קורעת מצחוק :roll:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

פרסומות חמודות.:-) אהבתי עם הכלבים.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
הפרסומת השניה ח-ז-ק-ה! וואו איך אהבתי.

מישהו יודע איך קוראים לשיר מהפרסומת הראשונה?

תודה.

אף אחד לא יודע, אבל שמתי לב שהשיר : Anata Nashi de wa Ikite Yukenai

מאוד דומה במנגינה

אך חלק אומרים שהשיר נוצר באולפן במיוחד בשביל הפרסומת :?

Manny האמת אני לא מאמין שמותר, אבל, וזה אבל גדול, אני לא באמת מאמין שסובארו עשו את הפרסומת, אלא מעריצים של הSTI החדשה.

אתה מבין, הקטע הזה שלא היונה שנשאבת לתוך הטורבו לא בדיוק יהיה נחמד בעיני אנשים מארגוני זכויות בעלי חיים וכו', ככה שהם בסכנה לטביעה, ועוד, שהונדה בהחלט יכולים ויש להם את הזכות לטבוע את סובארו על השימוש במכונית שלהם כמוצג רע ושלילי.

לדעתי, עשו את זה אנשים שפשוט אוהדים את סובארו, וערכו את זה באופן מקצועי כמו שהיית מצפה לקבל מסובארו.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
רק אני שמתי לב שהוא נתן גז ב STI ולא המתין30 שניות לפני דימום המנוע? (למעשה הוא לא המתין 3 שניות ...)

למעשה זאת עריכה :-).

לא ראית איך הוא נתן גז והטורים הספיקו לרדת רק מעט ואפילו לא שמענו את כיבוי המנוע אלא רק ראו אותו יוצא מהאוטו ?

אני בטוח שנתנו 30 שניות, אחרת חבל D: .

• תוכן חדש...