Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך הHU אתה צריך שיהיה לו קרוס אקטיבי שמסוגל לשלוט בדרגת החיתוך, בסלופ.

הHU בחתימה שלי מסוגל לעשות את זה מ0 עד 24 דציבל שזה בעצם מחוסר חיתוך עד לחיתוך מאוד תלול - דרגה רביעית.

כל 6 דציבל דרגת חיתוך זה סיבוב פאזה ב90 מעלות ככה שכל 12 זה בעצם היפוך פאזה.

עריכה -

השאלה כאן היא מה אתה מנסה להשיג?

כי יש כאן הרבה דברים שצריך לדעת, למשל, בתחום הבאס, ככל שהחיתוך הוא תלול יותר הוא גם חד יותר, האלמנט שינגן את הבאס ינגן אותו יותר פאנצ'י חד ומהיר - מהסיבה הזאת אתה גם תזדקק ליותר הגברה למשל.

בנוסף לכך אני אתן לך עוד דוגמא יפה, חתכת את המידבאסים בדרגה רביעית, פתאום הסאב קבור בתא המטען, זה קורה בגלל שהפכת פאזה למידבאסים וגרמת לדיליי בין שני הרכיבים, עכשיו כדי שזה יסתדר אתה גם צריך להפוך פאזה בסאב - אבל כמה להפוך? איך להפוך - זה כבר נסיון וטעייה ותהייה.

בוא נגיד חתכת את הסאב בדרגה רביעית ב60 הרץ - עכשיו כדי לפצות על אובדן הליטוף והעוצמה אתה תצטרך להעלות את נקודת החיתוך ל80 הרץ... ובמקביל להתאים את הפאזות של הסט הקדמי.

עכשיו נתייחס לבמה - גובה, מרכוז, כל שינוי פאזה שאתה תעשה באחד האלמנטים צריך להיות מאוזן גם ע"י הרכיבים האחרים, אתה הופך מידבאס אחד ואז פתאום הבמה נשמעת לך יותר ממורכזת אבל אם אתה מסתכל על המידבאסים פתאום יש הפרשי גובה בבמה, מה עושים עכשיו כדי לתקן את זה? משחקים עם הטוויטרים? משחקים עם הבאלאנס? מביאים מגבר דואל מונו? (או שמגבירים בגישורים כדי לשלוט בעוצמה של כל ערוץ בנפרד - טריק נחמד).

בקיצור זה טוב ויפה לשחק עם פאזות אבל אתה גם צריך לדעת מה אתה רוצה להשיג וגם לקחת בחשבון שבכל רכב התוצאות טיפה שונות.

מעבר לזה אתה גם צריך לדעת איך להאזין ואיך לבחון את כל הגורמים האלה, מתי למקם את הראש באמצע הרכב, מתי להסיט מבט לכוון הרמקולים עצמם כדי לבחון אשליות של גובה ומרכוז ועומק ורוחב במה.

יש המון משחקים בתחום הזה - תנסה להיות מדויק יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכוונה להפוך נגיד פאזה לוופר שמאל על מנת ליצור דיליי כי הטיים אלמט לא כל כך מורגש אצלי

וההגברה כמו בחתימה ברוך השם.

זה הכוונה

הסאב והוופרים חייבם להיות באותה פאזה?

אם כן בתלילות חיתוך שווה זה אומר לא כככה?

פורסם

אם אתה לא מרגיש את הטיים אליימנט , יכול להיות שחיברת משהו לא נכון, כי זה לא אמור להיות כך .

לפי החתימה שלך אני מבין שהכל מחובר בבי אמפ. תבדוק שאין לך הצלבה בערוצים (טויטר שמאל על אותו ערוצ עם וופר ימין).

לגבי סאב וופרים, לרוב הסאב אמור להיות בפאזה עם הוופר המרוחק.

פורסם

כי צריך לדעת מה לחפש כאשר משחקים עם ה TC.

קח טרק ווקאלי, נגיד משהו של נורה ג'ונס ותתחיל לשחק עם ה TC ותאזין רק לקול שלה.

אז תבין מה עושה ה TC.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת, נורה גו'נס נופלת קצת יותר על צד ימין בהקלטות שלה, היא לא לגמרי במרכז.

אבל האיכות הווקלית שלה סוף הדרך ואחותו.

אני דווקא ממליץ על דיסקים של להקה בשם feist - יש להם סולנית מדהימה ובהקלטות שלהם כשאני שומע את הסולנית ואני מביט ימינה ושמאלה לרמקולים - היא לא נמצאת באף אחד מהם - היא פשוט באמצע הרכב בדיוק והיא לא זזה משם מילימטר אחד, לא משנה כמה אני מזיז את הראש.

השירים המומלצים הם one evening ו i'm sorry

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לכל הדברים האלו אני ממליץ לא לעבוד עם מוזיקה "רגילה" בהקלטה טובה ככל שתהיה אלא אם טרקים יעודיים לדברים האלו. התוצאה יכולה להיות מדוייקת יותר. כמובן שגם מוזיקה רגילה צריך לשמוע אבל בשביל הדברים האלו יש טרקים יעודיים שמוקלטים בצורה מקצועית למטרה הזו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...