Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שזה אומר הכל.

ברור לי לחלוטין שזה לא נעשה בכוונה, ועוד יותר ברור שאם לא התריעו על כך מספיק מראש (וכך, ככל הנראה, היה) - בלתי אפשרי יהיה לעשות משהו בנידון כיוון שהכל כבר נקבע (ומדובר בארגון מסובך ביותר). זה יעשה עוול לאלפי הסטודנטים אם יום הסטודנט יבוטל, וכאן הרוב קובע. מכיוון שיש הרבה יותר סטודנטים יהודים מערבים באוניברסיטה, הערבים נאלצו לוותר על יום הסטודנט, לצערי, ואין להם את מי להאשים זולת הנציגים שלהם מול אגודת הסטודנטים והאוניברסיטה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שיתפוצצו יחד עם הנכבה שלהם.

וכל מילה נוספת מיותרת :twisted:

(ד"א גם בב"ש הם עשו הפגנה קטנה , אך קולם לא נשמע :lol: )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יום הסטודנט של אוני' ביר זית לא נופל על יום הנכבה, אז שיקחו את עצמם ויעופו מהאוניברסיטאות שלנו.

לא מספיק שיש להם אפלייה מתקנת ומממנים להם חלק נכבד מהתואר,ורוב המעונות בלעדית שלהם- הם עוד באים בטענות?

מאז שאני זוכר את עצמי ביום הסטודנט של ת"א - החל מ3 שנים לפני שהתחלתי ללמוד שם , תמיד זה חל ב15.5,

ויום אבל על הקמתה של מדינת ישראל לא צריך בשום פנים ואופן להשפיע או להילקח בחשבון.

נהפוך הוא, אם היה אפשר הייתי קובע את יום הסטודנט כל שנה על יום הנכבה.

יש גבול לרפיסות שניתן להראות מול הערבים. גם אלה מבית ,וגם אלה מעזה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למי שלא יודע - הנכבה זה אבל על הקרבות שהסבים וההורים של חלקכם לחמו בהם על מנת שלנו תהיה מדינה.

אם אתם רוצים לכבד את יום האבל הזה אני חושב שמקומכם לא פה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הרפיסות של השלטון בישראל פשוט בלתי נסבלת.

נותנים לערבים לעשות דברים שנוגדים את עקרונותיה והאינטרסים של המדינה,ובלבד לא לפגוע בחופש הביטוי.

בדיוק קראתי את דבריו של מג'אדלה על צפירת יום הזיכרון,

וראיתי מה חברי הכנסת הערבים עשו לנשיא בוש בכנסת.

במדינה עם קצת כבוד עצמי, אנשים כאלו היו במקרה הטוב מודחים מיידית ובמקרה העוד יותר טוב : מוצאים להורג על בגידה -במקרה של בשארה, טיבי וחבריו שמסייעים לאוייב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שיתפוצצו יחד עם הנכבה שלהם.

לפי אותה הגישה אפשר לפתוח גם דיסקוטק באושוויץ?

צריך לדעת לכבד ימי אבל של אזרחים לא יהודים במדינה בדיוק כמו שמכבדים את ימי האבל הלאומיים שלנו אבל אם ההתנהלות היתה כמו שמתואר אין להם בסיס לטענות כי הם היו צריכים למחות כבר לפני חצי שנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חוצפה חסרת גבולות היא דרך מחאה לגיטימית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
צריך לדעת לכבד ימי אבל של אזרחים לא יהודים במדינה בדיוק כמו שמכבדים את ימי האבל הלאומיים שלנו

לכבד יום אבל של אדם אחר על היותנו כאן?! לא נראה לי..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לכבד יום אבל של אדם אחר על היותנו כאן?! לא נראה לי..

לא על היותנו כאן אלא על אובדן בתים, ישובים וקרובים.

איך היית מגיב אם ועד הסטודנטים הערבים היה מארגן הופעת רוק דווקא ביום הזיכרון?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אולי במקור זה התחיל בתור יום אבל על אובדן בתים, ישובים וקרובים.

האנשים שהיו ב"הפגנות" הללו לא ביכו אף אחד מאלו. הם ביכו את הקמתה של מדינת ישראל.

הם מנצלים את חופש הביטוי כדי לקיים הפגנות אבל על הקמתה של המדינה שנתנה להם את אותו חופש ביטוי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...