Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום הרוב המכריע של הבוגדים בארץ היו דווקא יהודים ממוצא סובייטי אז אולי נגרש גם את כל הרוסים?

בקשר לעזה, המצריםפ לא רצו אותה כי היא אף פעם לא היתה חלק ממצרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אזרחי ישראל היו מעדיפים לזרוק אותך לים...

כולם בוגדים, חלק בפוטנציה וחלק בפועל.

טעות חמורה מאוד ב48 שלא טיאטאו את כולם מכאן למדינות השכנות.

טעות חמורה נוספת בהסכם השלום עם מצרים שלא נתנו את עזה כעסקת חבילה עם סיני.

:mm_yeah:

ההיסטוריה הוכיחה כי בכל עת שהיו "הזדמניות" קמו מפגעים מתוך ערביי ישראל או כאלה שסייעו למפגעים.

אנחנו נותנים יד להרס המדינה בזה שמגדירים הפגנות כאלה בתוך מוסד לימודים ישראלי כמחאה לגיטימית.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

טעות חמורה מאוד ב48 שלא טיאטאו את כולם מכאן למדינות השכנות.

טעות חמורה נוספת בהסכם השלום עם מצרים שלא נתנו את עזה כעסקת חבילה עם סיני.

והטעות החמורה מכולן היא שהרב שגל, גנב העתיקות, חד עין, מר דיין - (זה שמאוחר יותר יאבד את עשתונותיו ויכריז כי הגיע חורבן הבית השלישי ומזל ששמו עליו פס ) - ליקק את ישבנם של אנשי הוואקף שכבר היו בדרכם לירדן - ונתן להם לשמור את המפתחות של הר הבית.

למה לעזאזל?

הם אפילו לא ביקשו. הם הבינו שהפסידו במערכה.

ואנחנו סובלים מזה עד היום.

פורסם

סוף סוף נשמע הקול השפוי של הפורום. ואני כבר חשבתי שכולם כאן מצביעי מרץ ושאר מפלגות השמאל הקיצוני. לעצם העניין אני הייתי שולח את אותם מפגינים בשילוב אותם הערבים מאוניברסיטת ת"א, לאוניברסיטת בר אילן, שילמדו אותם קצת מה זה יום הנכבה ואיך מסיימים אותו עם ברזל בראש. :evil:

ברגע שראש הממשלה שלנו הוא שמאלמרט, הנשיא הוא פרס ובכנסת יושבים, טיבי, מג'אדלה, זחאלקה ושאר החכ"ים שקוראים לליברמן פאשיסט (סתמו את הפה ואל תשמשו בכלל במילה פאשיסט) אז ככה אנחנו נראים. במדינה מתוקנת כל אותם סטודנטים ביחד עם החכ"ים היו מועמדים לירי או תליה. במדינה מתוקנת אחרי קסאם או גראד אחד כל רשת החשמל ואספקת הדלק והמים , ותרופות לעזה הייתה נפסקת במיידי. במדינה מתוקנת אחרי שיוצא פיגוע מתוך המדינה ע"י ערבי ישראלי, כל הכפר שלו היה נמחק. אבל ככה אנחנו, אנחנו מדינה נאורה ודמוקרטית, ולכן אנחנו אוכלים חרא, ונמשיך לאכול. עד שלא יגיע לכאן מנהיג נורמלי עם ביצים סטייל אריק שרון לפני שהתחרפן וביצע את ההתנתקות.

ROOONEEYY

פורסם

מעניין שבשנות ה 80 ביצעו מוסלמים פיגוע כנגד רוסים בלבנון (אאל"ט)

הרוסים פשוט הגיעו לבית של אלו שבצעו את הפיגוע - שחטו אותם ואת בני משפחתם וזרקו את הגופות ליד אישזהו מסגד עם אזהרה שבפעם הבאה זה יהיה כל הכפר.

מעניין.

זה עזר למשך הרבה מאד שנים.

פורסם
מעניין שבשנות ה 80 ביצעו מוסלמים פיגוע כנגד רוסים בלבנון (אאל"ט)

הרוסים פשוט הגיעו לבית של אלו שבצעו את הפיגוע - שחטו אותם ואת בני משפחתם וזרקו את הגופות ליד אישזהו מסגד עם אזהרה שבפעם הבאה זה יהיה כל הכפר.

מעניין.

זה עזר למשך הרבה מאד שנים.

לאט לאט תתחילו להבין שהמוצא היחיד זה איזשהי סוג של דיקטטורה, אפילו קלה, ומחיקת "התנגדות" שמלאנית.

ולא רק נגד הערבים.

אני גם הייתי מגביל מאוד את סמכויות בג"ץ שכל פושע מערער אליו וישר יוצא זכאי.

• תוכן חדש...