Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את התגובות עד כאן, ואני חושב שאין להם כל זכות כזו או אחרת להפגין כאות אבל על הקמתה של מדינת ישראל כל שנה ושנה לאורך 60 שנה.

אבל! חבריי היקרים! אין כאן כל מקום להכניס דעות פוליטיות. נכון, הם יורדים לשפל המדרגה, אבל זה רק מראה שאנחנו נופלים אחריהם לתחתית השאול. הדעות שלי הן ממש קיצוניות, אך אני לא אביא אותן לפורום, בו כל אחד יכול לקרוא, ולהיפגע.

שוב - לפי דעתי - חוצפה חסרת גבולות בשלישית!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא על היותנו כאן אלא על אובדן בתים, ישובים וקרובים.

שי

איפה אתה חי? :wink:

אתה שמעת מה הם אמרו בתהלוכה המחורבנת שלהם?

המילה אטבח היתה מוטיב מרכזי כמו גם בדם ואש ורעיון מעניין של השלכתנו לים או לארצות שממנה הגענו.

אובדן בתים? הרעיון היה ונשאר השמדת העם שלנו על כל גווניו. גם אם עוטפים את זה בכל מיני סוכריות מתוחכמות

ע"ע בשארה, ע"ע ראעד סלאח, ע"ע המופתי הירושלמי, ע"ע שאר מנהיגי הכנופיות שיושבים בכנסת ומזהמים אותה

ואם נוסיף לזה את ההתגרויות והמכות שאנשים קיבלו ביום העצמאות בגלל שהעזו לנפוש ביערות ושמורות טבע בגליל - אז אני אגיד לך דבר ברור:

ביום שהתהלוכות האלה יגיעו לבית שלי כדי "לשחרר" אותו ו"לבכות את אובדנו" בדרכים ששמעתי בתהלוכה שלהם - אני אהיה מוכן על הגג עם מ.א.ג

ד"א - לפני שבועיים הכריזו על אשקלון כקדושה לאסלם כי "מצאו שהראש של נכדו של מוחמד קבור שם" אז תתכונן.

פורסם

דוגרי? גם אני הייתי מתנהג כמוך, אייל. אני עוזב עכשיו את יופי הנפש, ואומר דוגרי. נמאס לי! נמאס לי שכל שני וחמישי עוד בן דוד קם, ורוצה "לבכות את אובדן בית סבה של אחות של סבתו של אביו".

מי שרוצה לקרוא משהו יפה - שיקרא את הספר "הפיגוע" של יסמינה חדרה. אחלה ספר!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם
לא על היותנו כאן אלא על אובדן בתים, ישובים וקרובים.

איך היית מגיב אם ועד הסטודנטים הערבים היה מארגן הופעת רוק דווקא ביום הזיכרון?

אין לי בעיה שיארגנו הופעת רוק ביום הזיכרון, רק שלא יעשו את זה במוסדות ישראלים.

הבעיה הכי גדולה של מדינת ישראל היא ערביי ישראל, הרבה יותר גדולה מהפלסתינים ימח שמם,

ואנשים כמוך לא מבינים את זה. יום אחד זה יתפוצץ לנו בפרצוף.

אתה מאוד מפתיע אותי שי, כי הייתי בטוח שאתה בן אדם רציונלי ,עם הרגליים האדמה. אחד שיודע מה קורה ואיפה הוא חי.

איך אתה בכלל מעז להשוות את זה לשואה? היהודים עשו למישהו משהו?

הערבים האלה רוצים אותך מת, זה שחלק מהם נחמדים זה כי הם מחכים לשעת כושר. ואז יסובבו לך את הסכין בתוך הגב,

לכן צריך להחליף את ההנהגה העלובה שיש כיום, באנשים עם ביצים לעשות דברים על מנת לשמור על האינטרסים של המדינה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1. האיסלם לא היה הראשון בעולם

2. האיסלם כובש מקומות קדושה של דתות אחרות והורס אותם והופך אותם למקום הקדושה שלו (ממש הנוסע השמיני)

אי לכך ובהתאם לזאת...

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שי לי סיפור מעניין שקרוב משפחה שלי סיפר תמיד.

הוא היה בין משחררי העיר חברון. כשהם נכנסו לבית המושל - התושבים הערביים ארגנו "משלחת ליקוק תחת" למח"ט שישב בחדר של המושל.

הם נכנסו - כולם נופת צופים, התרפסויות גיחוכים ונסיון למצוא חן בעיני היושבים (לא משנה שרק 24 שעות לפני כן - הם ניסו לחסל כל יהודי שהיה בסביבה).

הם פנו למח"ט ושאלו אותו תוך השתחוויות מרובות מה הוא מתכונן לעשות איתם.

המח"ט אמר להם בפשטות: "מה שאתם רציתם לעשות לנו".

את התפרצות הבכי וההיסטריה, את צעקות הרחמים ובקשתות המחילה וההשתוללות שקרתה שם - הקרוב שלי לא ישכח בחיים.

אז הייתי מעריך שהכוונה שלהם לא היתה לכבד אותנו בצלחת חומוס.

פורסם

חבל שהם מעמיקים את הקרע ומרחיקים את הדו-קיום, רוב ערביי ישראל כן רוצים לחיות כאן במדינה שלנו "ישראל" בשלום, אלו שמשחקים אותה "צ'ה גווארה" גירסת אש"ף רק הורסים להם, אני מחכה למפלגה חזקה עם חוט שדרה שתעשה סדר בעם, אני אהיה הראשון להצביע להם.

חבר'ה תמשיכו כרגיל, תניפו את הדגל, תחגגו את העצמאות ותהיו גאים, אנחנו כאן, ניצחנו, מי שיש לו בעיה עם זה שילך לשתות מים מים-המלח כמו שאמר "הראיס".

עריכה: אייל, אל תנסה לשכנע את שי ז. בכלום, אני חושב שהוא סובל מבעיה שנקראת "שנאה עצמית" עדיין לא מצאו לזה תרופה.

פורסם

لش كل هذول يقولوا هذول قلام؟ مش مملين هذه المسخرا. نحن مجبورين لتسوي ايشي مع هذا.

והמבין יבין.

פורסם

רציתי שגם בני דודינו שמבקרים בפורום, יוכלו לקרוא את מה שאמרתי.

כתבתי -

למה כל אלה אומרים את המילים האלה? לא יכול להיות המסחרה הזאת. אנחנו חייבים לעשות עם זה משהו.

(لش كل هذول يقولوا هذول قلام؟ مش مملين هذه المسخرا. نحن مجبورين لتسوي ايشي مع هذا.)

פורסם

ראיתי גם הפגנה שלהם במושבה הגרמנית בחיפה, עצרתי ליידם ושפוט שמתי מוזיקה כדי שלא ישמעו אותם, עד שהמשטרה העיפה אותי, וחבל שלא אותם.

פורסם

המשטרה העיפה אותך?! לפי דעתי - היית צריך לקחת את הפרטים של השוטרים ולהגיש תלונה במח"ש (למרות שלא היו עושים עם זה כלום, אבל לדפוק שוטרים זה תמיד כיף).

פורסם
נכבה או לא נכבה , כנראה שהעיקר הוא לריב , כי אפילו את הדגל שלהם הם הניפו הפוך (שחור למטה,ירוק למעלה).

גם צבעי הדגל שלהם נראים ומשדרים רוע ואלימות .

אנחנו מניפים כחול ולבן - צבעים נעימים רגועים שמשדרים נועם ושלום .

הם , החארות מניפים דגל בצבעים של דם חורבן מוות ושכול .

ותחשבו על זה .

פורסם
אולי במקור זה התחיל בתור יום אבל על אובדן בתים, ישובים וקרובים.

האנשים שהיו ב"הפגנות" הללו לא ביכו אף אחד מאלו. הם ביכו את הקמתה של מדינת ישראל.

הם מנצלים את חופש הביטוי כדי לקיים הפגנות אבל על הקמתה של המדינה שנתנה להם את אותו חופש ביטוי.

מסכים עם כל מילה ויותר מזה... הם נהנים מחופש הביטוי, מכל הזכויות שמדינת ישראל נותנת להם כמו דמי אבטלה וביטוח לאומי, לומדים במוסדות החינוך שלנו, לא מוכנים לוותר על האזרחות או הדרכון הישראלי בעד שום הון שבעולם אבל הם מנצלים כל הזדמנות לתמוך ב"אחייהם" הפלסטינים למרות שהם לעולם לא יתחלפו איתם או יעברו לשטחים, הם מקללים את מדינת ישראל ומציינים את יום הקמת מדינת ישראל כיום אבל שלהם ובכל זאת נותנים להם קול.

אנחנו שבנינו ובנותינו נלחמים כל יום על מנת שיהיה לנו בית, ביטחון ושקט נותנים קול לאלה שרוצים להרוס ולהרוג אותן! איך ייתכן הדבר הזה?

נכון אנחנו מדינה דמוקרטית לכולם יש זכות להשמיע דעה חוץ מאלה שהם בוגדים, גיס חמישי ואלה שביד אחת לוקחים וביד השניה מקללים וקוראים להשמדתנו.

מעשים כמו אלה צריכים להחשב בגידה כי איך אתה יכול להיות סטודנט באוניברסיטת תל אביב שבמדינה ישראל ולבכות על כך שקמה מדינת ישראל.

כמו שמזמן היה צריך לסלק את חברי הכנסת הערבים מהכנסת כי חוץ מלחרחר מלחמה הם לא עושים כלום.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...