Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A6 TDI

נתי נ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום ורציתי לשאול לגבי אאודי A6 TDI.

כמי שנוסע לפחות 40,000 ק"מ בשנה אני כנראה צריך רכב דיזל.

הרכב הזה על פני אמור להיות רכב מפנק מאוד, אולם בשל תקציב די דל לרכב יוקרה כזה 100,000 ש"ח בלבד, המודל אליו ניתן להגיע בסביבות 2003.

הרכבים האלה נמכרים לפי מה שראיתי מתחת למחיר מחירון.

האם קניית רכב כזה היא כדאית או שהיא תהיה טעות עקב עלויות אחזקה, אמינות?

תודה,

נתי

פורסם

אודי ידועים בתור רכבי פאר יקרים, פועל יוצא של זה הוא עלות ביטוחים + טיפולים יקרים ואפילו מאוד יקרים.

מציע לך לרדת מהאופציה ולחפש רכבים עממים יותר , וחדשים יותר בסכום הנ"ל, לדוגמא מאגאן , אוקטביה ורכבים נוספים מקונצרן VW אשר מיובאים לארץ עם מנועי דיזל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

האם למשהו מהפורום יש A6 דיזל מודל 2003-04 ויכול לתת אומדן של עלויות שנתי, או אינפורמציה יותר ספציפית לגבי הכדאיות של הרכישה, תמורה להשקעה וכו'?

תודה,

נתי

פורסם
האם למשהו מהפורום יש A6 דיזל מודל 2003-04 ויכול לתת אומדן של עלויות שנתי, או אינפורמציה יותר ספציפית לגבי הכדאיות של הרכישה, תמורה להשקעה וכו'?

תודה,

נתי

תראה אוודי זה לא דבר זול לתחזק אבל גם לא כל כך יקר

זה יעלה לך אומנם יותר מרכבים אחרים בייחוד הביטוח והטסט אבל הטיפולים לא יקרים משמעותית

הרוב תלוי ביחס ובטיפול שהיה לרכב לפני שהגיע אליך

תחפש טוב אצל סוחרים בת''א יש הרבה שמורות של כל מיני אנשי עסקים

אני מצאתי שם אחת מודל 2003 עם מנוע 2.5 דיזל שמורה ובמצב מצויין ברכב המשביר על שלמה

לאיזה עורך דין והוא עד היום מבסוט ממנה

רק קח בחשבון שזה לא סקודה כל דבר חייב להעשות בזמן ולפעמים זה קצת יקר

גם יהיה לך יותר קל למצוא אוודי עם ק''מ נמוך מאשר מכוניות אחרות

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

במקומך הייתי מחפש סקודה SUPERB דיזל.

רכב מפנק מאוד. מאובזר מאוד. ובגלל שהוא סקודה, תוכל לקנות אחד משנתון יחסית מתקדם במחיר יחסית נמוך. בטח בהשוואה לA6.

תנסה לבדוק אם יש ב"אוטו דיל" או אם בסוכנות מכירים מישהו שרוצה למכור (תתפלא כמה אנשים מדווחים לסוכנות כשהם רוצים למכור).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...