Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרטים על ביטוח לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ממש בטוח שזה קשור אבל זה הכי נראה לי לפרסם פה.

אני לא ממש מבין בביטוח אבל כמה עולה ביטוח לנהג חדש ותסבירו לי מה זה צד ג' וכל הפרטים האלה וגם מה ההבדל בין מקיף לחובה ואיזה הכי מתאים לנהג חדש?...

פורסם

טוב אז מהתחלה :

קיימים 3 סוגי ביטוחים :

1) חובה - כשמו כן הוא חובה

2) צד ג .

3) מקיף .

ביטוח חובה חובה לעשות ולנהג צעיר עולה בסביבות 1600 -2000 ש"ח לשנה ,

ההבדל בין מקיף לצד ג הוא שצד ג מכסה נזקים לרכב שאיתו עשית תאונה ולכן הוא חשוב .(לא מכסה אותך)

לדוגמא :

נגיד עשית תאונה עם מרצדס ששווה חצי מיליון ש"ח ושני הרכבים הלכו "טוטאלוס" אם יש לך צד ג לא תצטרך לשלם לבעל המרצדס את הפסדו אלה הביטוח , אבל הרכב שלך לא מכוסה , אם יש לך מקיף שתי הרכבים מכוסים ושתיכם תקבלו את הכסף.

עוד דבר צד ג לא מכסה גניבה של הרכב שלך .

בקשר למחירים ביטוח של נהג צעיר מאוד יקר , מה הכי מתאים לנהג חדש ? (אני לא כל כך מבין את השאלה )

אם יש לך רכב יקר (בשבילך) שאתה רוצה לבטח אותו ביטוח מקיף (נגד גניבות ותאונות) אז זה הכי מתאים.

בכל מקרה חובה הוא חובה ואם החלטת שאתה לא רוצה מקיף אז צד ג ממש חובה (לדעתי ) .

יצאתי עמבה

פורסם

אני מתכוון לקנות רכב עד 8000 אלף שקל (למען הדיוק אני די סגור על רנו קליאו) אז חובה אני יעשה וברור לי שמקיף יותר יקר מצד ג'. אני לא נראה לי יעשה את השתיים האחרים רק את החובה... בתקווה שאני לא ייכנס במישהו...

פורסם

השאלה האם מלבד ביטוח חובה וצד ג' יש עוד משהו לנהג חדש\צעיר? (נגיד בן 18 )

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

לא אין שום דבר אחר אבל לדעתי זה פשוט יותר יקר מהנג לא צעיר .

בכל מקרה אל תקח סיכון חובה+צד ג זה לא כזה יקר ויכול להציל לך את הכיס .

לא סתם נתתי את הדוגמא של מרצדס זה קרה לדוד שלי (נכנס במרצדס מאחור) ועשה לה נזק של 35K.

יצאתי עמבה

• תוכן חדש...