Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים קצת קשה לפתוח סאן רוף ידני, לכן כמה חברי פורום המליצו לי לשמן את המסילות. אז היום קניתי גריז צהוב (20 שקל באוטודיפו) וצילמתי את המסילה כדי שתראו את מה אני הולך לגרז ותגידו אם אני לא עומד לעשות טעות.

 

המסילה מחולקת ל 2 כמו שתרא בתמונה, הצד האדום של הקפיץ שבטח אחראים על הפתיחה והתפעול הידני והצד הירוק שכנראה בצד הזה העסק זז. השאלה שלי היא לגבי הפלסטיקים שיושבים בשני הצדדים, יש בעיה לשים עליהם גריז או שפשוט לגרז את 2 הצדיים וזהו?

2003_1125_111315AA.JPG

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תגרז את החלק שמסומן באדום.

 

המסילה השניה מייועדת לניקוז מים.

 

גריז רגיל לא מתאים!!!

 

ישנו גריז מתאים לחלקים חשופים לאויר ואבק- ספריי גריז על בסיס ליטיום וגרפית!

×
×
  • תוכן חדש...