Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רמקולים של 4 אינטש שיתחברו לרדיו דיסק של פיוניר 3050ub

שיהיו איכותיים,חזקים ויתנו כמה שיותר באס (ואני לא רוצה סאב או מגבר, אני יודע שהארבע אינטש לא יתנו הרבה באס אבל כמה שיותר - יותר טוב)

התקציב לרמקולים - עד 400 שקל בלי התקנה, אם זה ממש משמעותי אני מוכן לחרוג עד 600.

תודה רבה לעוזרים!!!

נ.ב אני שם את הרמקולים מתחת לדש בורד כך שיש חורים שמהם שומעים את הצלילים, זה יפריע לבאס? או יעוות את הצליל בכללי?

פורסם

באס חזק לא יהיה בכלל בגלל שילוש שלשת הגורמים הנ'ל:

1. רמקול 4"

2. הגברה ע'י ה HU

3. תקציב מינימלי

אז אל תחפש רמקולים למצב שלך רק בגלל באס, לך על הרמקול האיכותי ביותר שניכנס לתקציב ושיוכל לעבוד טוב יחסית ע'פ ההגברה שלך ולא ע'פ א יש סיכוי להוציא ממנו באס.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש אינפיניטי 4" טובים - סביבות ה-400.

לי יש בוסטון אקוסטיקס 4", אבל הסיכוי שלך למצוא כאלו בארץ אפסיים - ולדעתי המאמץ גם לא כ"כ שווה את זה.

פורסם

תמשיך לחפש :-D

- אולי המיד של "לגטיה" שיכול לנגן מ140 הרץ עד לתחום תדרים של טוויטרים - אבל אני לא חושב שזה נכנס לתקציב שלך ואני גם לא חושב שאפשר לקנות אותו באופן פרטני, שלא לדבר על להרכיב לו קרוס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בקיצור נעשה לך סדר בעניין.

רמקול 4" לא יוציא באס שאתה כלכך מצפה לו, או שתחתוך חור בדלת או שתעשה בניות לרמקול גדול יותר.

אם אתה לא מוכן לזה תצטרך להסתפק בצלילים מעל 300 HZ (פחות או יותר) בלבד מהרמקול.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

תודה לכולם על התשובות אבל לא עניתם לי על השאלה השנייה

אני שם את הרמקולים מתחת לדש בורד כך שיש חורים שמהם שומעים את הצלילים, זה יפריע ל"באס"? או שישמעו שונה מבלי חורים?

פורסם
תודה לכולם על התשובות אבל לא עניתם לי על השאלה השנייה

אני שם את הרמקולים מתחת לדש בורד כך שיש חורים שמהם שומעים את הצלילים, זה יפריע ל"באס"? או שישמעו שונה מבלי חורים?

איזה רכב יש לך? לאנציה?

אני מכיר מעט מאוד מכוניות שהרמקולים שלהם מתחת לדש. בלנציה הם מתחת לדש עם זיות לשטיח

האיטלקים האלה מבינים במכוניות, אבל בסאונד בכלל לא.

עריכה: ישמעו זוועה תחומי ה300 הרץ ומעלה ישמעו בקושי ובטח לא באיכות תנסה להשיג טויטר אולי זה יתן קצת צלילים גבוהים

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

פוס משחק.

אין מה להוסיף כאן טוויטר.

הרמקול הזה מגיע עם טוויטר עליו.

הוספת טוויטר חיצוני בד"כ לא יישמע טוב.

חוצמזה, שטויטר טוב עולה לא מעט כסף, וכנראה לא תשקיע סכומים כאלו.

אם אתה רוצה בנפרד, אז תקנה קומפוננט שזה בא בנפרד.

הטוויטר והרמקול.

יש סט של MACROM 4" שנשמע נחמד מאוד - קשה להשיג. מחירו כ-500 ש"ח.

• תוכן חדש...