Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

הביאו לי אתמול ספירט לרכב במתנה. על המכשיר יש לוגו של סלקום, ואצלנו בבית כולם באורנג'. אם עכשיו ברצוני לדבר איתו בתור אורנג' מה התהליך שאני צריך לעשות? הבנתי שבאורנג' לא יכולים לעשות איתו כלום וצריך קודם במוטורולה לפתוח אותו לשימוש של אורנג', האם זה נכון? מה העלויות של פתיחת מכשיר? התקנה? העתק סים? האם יש דמי שימוש חודשיים גם? עד עכשיו הסתדרתי בלי ואני לא יודע אם באמת יש לי צורך בו, במיוחד אם העלויות יצאו גבוהות מדי.

בתודה,אלי.

פורסם

• החלק הקשה- לפתוח דרך סלקום (אולי גם דרך מוטורולה אפשר) את המכשיר לכל סים sim free.
  • החלק הקל- לעשות סים נוסף לקו שלך באורנג' (orange 2), הסים לא אמור לעלות כסף (אם ירצו כסף, תתעקש לא לשלם) אבל זה כן עולה 5 ש"ח בחודש עבור השירות.
  • התקנת המכשיר ברכב באופן פרטי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יכול להיות שהמכשיר כבר פתוח לאורנג'.

לא רק במוטורולה יודעים לשחרר מכשיר מנעילה לספק ספציפי, הרבה מתקינים ומשווקים יודעים לעשות זאת לבד. ברוב המקרים אם מכשיר נרכש ממשווק חופשי, הוא גם ישחרר את המכשיר בחינם.

אם תבוא במיוחד, הם נוהגים לבקש כ-100 ש"ח +- לביצוע השיחרור.

יש אתרי אינטרנט בהם תוכל למצוא איך משחררים באופן עצמי. רוב האתרים דורשים תשלום עבור מסירת המידע. כאן התשלום הוא 20-30 דולר.

כדי שתוכל לקבל שיחות בו זמנית בשני המכשירים אתה צריך לבקש מאורנג' את השירות שעלותו היא כ-5 ש"ח לחודש. אתה מקבל מאורנג' SIM נוסף שהוא בדיוק על אותו המספר. הדבר היחיד ששונה ב-SIM הנוסף זה שאתה לא מקבל אליו SMS וגם גיבוי ספר טלפונים לא מגיע אליו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה רבה.

כמה אמורה להיות בערך עלות של פתיחת מכשיר?

מה זה התקנה פרטית? התקנה באחד ממוקדי ההתקנה של אורנג' הכוונה כן? מה מחיר של התקנה כזו בערך?

שוב תודה:)

פורסם

כ- 100 ש"ח.

התקנה פרטית - היא אצל מתקין פרטי שלא בהכרח קשור עם אורנג'.

ההתקנה אינה מסובכת וניתן לעשותה גם לבד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

האם יש אפשרות לעבור למפעיל אחר (מירס למשל) עם מכשיר ספיריט של פלאפון?

יש לי אחד כזה בבית (של פלאפון) שיושב בארון כבר שנה מאז שעברנו בחברה למירס.

פורסם

ceyal,

לא.

מדובר בשיטת שידור שונה, מעבר לעובדה שמבנה ה-SIM שונה ואינו מתאים.

.

פורסם

תרכיב אותו לאחד הגמדים על האופניים. אין לך מושג כמה הם מתלהבים מזה

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...