Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מכונית שאין בה מזגן אבל לא בטוח שאוכל לשרוד את החום הנורא של יולי אוגוסט , כמה עולה התקנה של מזגן וכמה עולה מזגן שכזה (שאלתי מתקין אחד ואמר 4000 שקל וגם לא בטוח שאפשר לעשות את זה-במחיר כזה כמובן שזה לא

משתלם)

האם אפשר לקנות משומש ולהתקין אם כן אז אם מישהו מכיר מתקין זול ואמין?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אם אתה מאזור הצפון נסה אצל חמודי מ י,ח חלפים {טלפון 0545765413

אולי יש לו מערכת שמתאימה לך מתאונה

וכמובן הוא גם עושה הרכבה ומילוי גז והכול במחירים טובים לטעמי,וגם במקצועיות

בברכה

פורסם

באיזה מכונית מדובר ידידי היקר.

איזה מנוע. האם היה בעבר מזגן באותו.

אם לא היה בעבר מזגן באותו יהיה קשה מאוד לעשות באוטו מזגן

ואם אתה עושה מערכת מיזוג באוטו שהיה בו בעבר מזגן ואין מדחס ואין צנרת טובה וצריך לעשות הכל מחדש

זה יעלה לך לא פחות מ 3000 ש"ח הכי זול שתמצא זה יהיה גג 2700 ש"ח .

בהצלחה.

פורסם

סתם ניחוש שלי שהאוטו שלו זה סקודה ניו פליסיה ידנית 1300,בנזין שנת 2000.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לפעמים ניתן למצוא בכל זאת "מציאות" ולדוגמא לי יש כרגע מציאה טובה (למכירה) של מזגן פועל ומקפיא מתוצרת "רסקור" לפיאט אונו עם מנוע FIRE כשהוא נמצא במכונית נוסעת וכבונוס אפשר לקבל את כל המכונית שמחוברת למזגן.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני מתל אביב , מדובר בפיאסטה 1100 מודל 1990 שתי דלתות, אבל אני לא בטוח שהמכונית מתאימה לי היות ויש לה 4 הילוכים ,זה הזכיר לי את האונו 60 1100 סמק שהייתה לי שהייתה עגלה אמיתית , אבל לא זאת הבעייה ,עשיתי סיבוב היום על הפיאסטה והופתעתי לראות שהמכונית מהירה במיוחד אבל במצב עמידה האגזוז מסריח קצת מריח של עשן לא נעים.

לרפי , האונו הזאת עם המזגן גם נוסעת באיזה מצב המכונית ?

פורסם
סתם ניחוש שלי שהאוטו שלו זה סקודה ניו פליסיה ידנית 1300,בנזין שנת 2000.

את הסקודה לצערי מכרתי עקב נסיעה לחו"ל ובה היה מזגן מעולה עכשיו אני בחיפושים ....

• תוכן חדש...