Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אתמול בלילה נכנסתי לכיכר גדולה (האמת ככה כיכרות צריכות להיות, פשוט בישראל 90% מהכיכרות קטנות לפחות בחצי), שעקב תקלה בממטרות שעל הכיכר עצמה, חצי מהכיכר הייתה רטובה. ביצעתי בכיכר פרסה במהירות של 20-מקסימום 30 קמ"ש, ובסוף הפרסה נכנסתי לתת היגוי. כל החורף כשהיו הרבה יותר מים עברתי כיכרות במהירויות דומות ולא קרו לי דברים כאלה, אז למה דווקא עכשיו במהירות כזאת ??

חשוב לציין - צמיגים ולחץ אוויר תקינים.

תודה מראש.

פורסם

יכול להיות שמדובר על צמיגים שחוקים או סיניים. אילו צמיגים היו לך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הי,

כפי שנאמר קודם יכול מאוד להיות שיחד עם המים נשטפו עוד כל מני חומרים מחליקים בשל העובדה שכבר מזמן לא הי גשם ששטף אותם.

בנוסף ומהכרותי עם שילדה זו (משותפת לאיביזה), יש לה נטייה ברורה לתת היגוי. יכול להיות שאומנם נסעת במהירות נמוכה אך נתת "מכת גז" שבצירוף עם הרטיבות שהוזכרה מעלה גרמה לתת היגוי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם הייתי פותח כזה שרשור על כל פעם שהנבלה נכנסת לתת-היגוי, הייתי צריך לממן לפורום שרת מכספי הפרטי...

בכל מקרה, הסיבה נאמרה - בימים יבשים נאגר המון לכלוך על האספלט, והופך לעיסה כה חלקלקה ומגעילה, עד שאין לי ספק שאם הייתם שמים 100 מ"ל ממנה במבחנה, היא מיד הייתה מתחילה במיזם MLM.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לפי דעתי, שילוב של טיפה גז ביציאה מהכיכר, שמן על הכביש או סתם כביש שחוק מאוד (מה שקורה בכיכרות הרבה פעמים) עם כמות נכבדת של מים, יצר את התת היגוי. אין מה להתרגש, זה קורה לכולם. כל עוד לא נסעת מהר ולא הייתה סכנה לך או לעוברי אורח, הכל בסדר.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

בומבה, מה יהיה ?

לא היינו בסרט הזה ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=194473

מה יש לך עם כיכרות ? סע יותר לאט 8).

זאת המסקנה המתבקשת איך שלא תסובב את זה (צמיגים/שמן/מים/שפן סלעים, אתה עדיין צריך להתאים את עצמך ואת המהירות של הרכב לתנאים).

אגב, הקורס תרם/ לא תרם ?

ניר

פורסם

הייתי בסיטואציה דומה (כיכר גדולה עם ממטרות בקיץ) עם פיזו 406, כביש ריק לגמרי מרכבים או הולכי רגל. בכוונה ביציאה מהכיכר איפה שהיתה השלולית סובבתי את ההגה חזק ימינה כי ידעתי שהולך להיות תת-היגוי והתחשק לי להחריף אותו ולהרגיש מין רעידה קלה בהגה כשהצמיגים נגררים על הכביש המאוד חלק, ואז:

באמת היה תת היגוי בדיוק כמו שרציתי להרגיש, אלא ששניה אחרי, כשהצמיגים הקדמיים יצאו כבר מהמים והגיעו לכביש היבש, וזאת כשהם מסובבים ממש הרבה ימינה, נוצר ברגע כזה היגוי יתר פראי, כל התחת נזרק שמאלה והאוטו בשניה התחיל לקחת חזק ימינה לכיוון המדרכה. לא היה זמן לתקן עם ההגה וברקס חזק ומיידי סיים את הסיפור בלי נזק, אבל בהחלט למדתי כמה שמצבים כאלה יכולים להיות הפכפכים.

אם ב 30 קמ"ש ולמרות שידעתי שאני אחליק, זה עדיין היה מפתיע- במהירות גבוהה יותר זה יכול להסתיים רע מאוד.

סעו בזהירות.

פורסם
בומבה, מה יהיה ?

לא היינו בסרט הזה ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=194473

מה יש לך עם כיכרות ? סע יותר לאט 8).

זאת המסקנה המתבקשת איך שלא תסובב את זה (צמיגים/שמן/מים/שפן סלעים, אתה עדיין צריך להתאים את עצמך ואת המהירות של הרכב לתנאים).

אגב, הקורס תרם/ לא תרם ?

ניר

כנראה שאין מנוס מלנסוע לאט בכיכרות :-(

הקורס תרם מאוד. בפעם הקודמת לא ידעתי מה קורה ומה לעשות, הפעם זיהיתי את התת היגוי במהירות, וגם הגבתי מהר ויצאתי מהמצב הזה. מה שמוזר הוא שהפעם נסעתי לאט יחסית לאנשים אחרים, ולא ראיתי שהייתה תאונה או משהו במקום.

פורסם

קשה לדעת "מה באמת היה שם", יכול להיות שהרכב לא היה מאוזן (פחות מדי משקל על הפרונט),

יכול להיות שעל הכביש היה שמן,

יכול להיות שנתת יותר מדי היגוי PER כמות ההפנייה שהרכב מסוגל לו באותו רגע...

מה שבטוח בסופו של דבר שכדאי שתזכור,

זה שבסופו של דבר, לא מכל המצבים אתה תצליח לצאת, לכן עדיף לא להיכנס אליהם מלכתחילה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...