Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מאהבתי הרבה למכוניות ובמיוחד לנהיגה ספורטיבית רציתי ללקחת קורס נהיגה ספורטיבית

 

משוטטות באינטרנט הגעתי לאתר של בית הספר לנהיגה מתקדמת "מסלולים".

 

הוסבר לי בטלפון שהקורס כולל יום אחד של 7 שעות במסלול עם קבוצה ויום אחר של 3 שעות, קורס אחד על אחד בו נוסעים עם מדריך לנהיגה ספורטיבית בנס הרים (נשמע מעניין מאוד)

 

מה אתם אומרים על רמת המקצועיות של הבית ספר בכללי, האם הנסיעה בנס הרים היא ממש על המגבלות או שהיא רק ללימוד קווי פניה נכונים, כי כידוע סיבובים לא חסר שם.

 

לציין כי אני מחפש קורס שיתן לי הרבה, שיעשיר לי את הידע ורמת המיומנות בנהיגה (כמובן שהרבה עניין של תרגול ונסיון), שכן אני שואף לרמה גבוהה ביותר ולהמשיך בזה בעתיד כתחביב עיקרי.

 

תודה.

פורסם

אני אומנם לא עשיתי קורס נהיגה ספורטיבית,אבל מהקורס שאני עשיתי (נהיגה מתקדמת) אני יכול לציין שהמדריכים מאוד מקצועים, ואני אישית למדתי הרבה על המגבלות של האוטו שלי. אני מאמין שבקורס נהיגה אתה תשפר מאוד יכולות הנהיגה שלך.

 

בתקווה שגם אני אעשה את הקורס הזה בקרוב :-)

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

קודם כל, כל הכבוד לך על ההחלטה.

לצערנו חסרים אנשים כמוך, ובמקום יש כאלה שמעדיפים לנסות לבד בכבישים ציבוריים תוך סיכון אחרים.

 

ולעניין.

עשיתי קורס נהיגה מתקדמת במסלולים. ואני חייב לציין שמאוד נהניתי, הקורס נתן לי המון בהיבט הבטיחותי והספורטיבי, והמדריכים היו מקצועיים מאוד.

אני חושב שמאוד חשוב לעשות את הקורס שאתה מתכנן לעשות, ואפילו להוסיף עליו את הנהיגה המודרכת האישית בנס הרים (מה שאתה מתכנן לעשות גם, ולי לא יצא). בנוסף, אחרי שתסיים את הקורס תוכל ללכת להתאמן במנחת בערד בחינם, או בנחשונים, תמורת סכום סמלי (ושם יש את גל מדלי שיכול לעזור לך לשפר את הנהיגה, תודה גל!).

 

שיהיה הרבה בהצלחה!

אגב, באיזה רכב אתה מחזיק?

 

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

כיום אני מחזיק בקורולה 2001 אוטומאטית ובנוסף פגו 106 שנת 96

 

לקורס אני ילך עם הטויוטה למכרות שטכנית עדיף עם הפגו כי אני גר באילת, וזאת דרך ארוכה ומעדיך נסיעה עם ראש שקט.

 

בהמשך, לאחר אימונים על הטויוטה ומיצוי אמכור אותה ואקנה סוברו WRX.

פורסם

הכי טוב שתלך עם הרכב שמשרת אותך ביום יום - אם אתה כבר לומד מגבלות של רכב כלשהו - עדיף שזה יהיה עם הרכב שאתה תמשיך לנהוג בו לאחר מכן.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני עברתי קורס "התמחות בנהיגה מתקדמת" במסלולים, זה היה הקורס הארוך, 5 ימים, (1 תאוריה, 2 מסלול, 2 נס הרים).

אני לא יודע מי המדריכים היום, בזמנו שאני עברתי את הקורס ראם היה בכל אחד מהימים, היה את גל מדלי ועוד מספר מדריכים שעד כמה שאני יודע לא שם היום, כל אחד מהם לימד אותי הרבה מאוד!

הרמת לטעמי היתה גבוהה, שוב לא יודע להגיד לך בוודאות את רמת המדריכים היום כי אני לא מכיר אותם אישית, אולי את חלקם, אבל אני מאמין שרמת ההדרכה שם טובה.

 

מבחינת נס הרים, כאשר אתה 1:1 עם מדריך, המטרה היא לקחת את רמת הנהיגה הנוכחית שלך ולשפר אותה.

כלומר אם אתה לוקח מושלם קווים אז הוא יתמקד איתך בדברים שאתה לא עושה מושלם, אולי בלימה, או עוד דברים שאני לא יתעכב עליהם, בטוח יש משהו אם לא היה אז הקורס מיותר.

לגבי השאלה אם תגיע לגבולות של הרכב, התשובה לדעתי לא, אני לא חושב שכאשר לומדים הלימוד צריך להיות על הגבולות. לומדים להכנס נכון לסיבוב, לצאת נכון מסיבוב, להכנס בדיוק על הקו, לבלום יחסית מאוחר (שזה כבר מתקרב לגבולות) ואת הדברים האלה לומדים בהדרגה.

בכל מקרה על כביש ציבורי להיות בול על הגבול זה בעייתי כי אז כבר אין הרבה מקום לתקן ובקורס לא תגיע למצב כזה, זה עניין של אימון.

פורסם

לא היתי אומר שהמדריכים שם הם עם ניסיון עשיר בנהיגה ספורטיבית כמו

בדרייב ארט ואלטרנתיבי. אני עשיתי נהיגה מתקדמת באלטרנתיבי ובקרוב גם נהיגה ספורטיבית ומאוד נהנתי.

×
×
  • תוכן חדש...