Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אני מחפש לקנות HU לאוטו של סבא שלי מאחר ואני נוסע עליו הרבה (יש לו רדיוטייפ ישן שאני לא טורח להדליק אפילו).

כמובן שאני נמשך לדברים היפים והיקרים כמו כולם, אבל בסופו של יום אני בסך הכל מחפש לשמוע מוזיקה בצורה איכותית ולכן חשוב לי SQ ולא עוצמה מטורפת.

התקציב שלי לא כל כך מוגבל אבל אני גם לא ממהר להוציא 3K על HU מטורף. חשוב לי הסאונד יותר מכל מיני סירטונים וכאלה ולכן אני מעדיף מערכת איכותית משהו. עוד דבר, אני לא פאנטיק לעניין אבל גם מתעסק במוסיקה ולכן יפריע לי לשמוע זוועה.

בקיצור אשמח אם תיתנו המלצות למערכת הולמת. תודה מראש, יוסי.

פורסם

אתה יכול פחות או יותר לתת טווח מחירים?

גם אם נראה לך שזה מחיר שלא תוכל לקנות בו מערכת נורמלית, לפחות יוכלו לייעץ לך אם אפשר להתפשר על משהו במחיר כזה או שעדיף למתוח אותו. כי אם תגיד 300 שקל- אני מתאר לעצמי שימליצו לך למתוח אותו קצת. אבל אם תגיד 800-900 סביר להניח שתקבל כמה הצעות בטווח הזה.

פורסם

כמו כן למה יחובר הרדיו דיסק? אין טעם לזרוק סתם כסף על רדיו דיסק שמחובר למערכת פשוטה, ואין תוכניות גם לשדרג אותה בעתיד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בסביבות ה1K אבל אם יש הבדל משמעותי בסאונד של מערכות יקרות יותר אוכל למתוח את המחיר.

הוא כרגע יחובר לכלום, את הרמקולים עצמם אני כבר אלך לשמוע בעצמי לפני רכישה. אבל ההד יוניט זה הבסיס ולכן זה מה שמטריד אותי כרגע.

• תוכן חדש...