Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מרווח קבוצה 5. אוקטביה RS ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

התלבטתי קשות לגבי מס' רכבים בקטגוריה זו כאשר חיפשתי רכב מנהלים בשבילי. אלה היו התובנות שלי עד שעה 14:30 היום:

1. פורד מונדאו - צעצוע של סיפור

2. מאזדה 6 - צעצוע של סיפור 2

3. פאסאט - קמצנית באבזור בצורה מזעזעת

4. שברולט מאליבו - אופציה מעניינת מאוד מבחינתי. כח חשוב לי בגלל העליות לירושלים

5. סיטרואן C5 החדשה - נראה יפה מאוד אבל אספקה מתחילה בספטמבר....

6. הונדה אקורד החדשה - לא ממש מרגשת

בשעה 14:00 נכנסתי לתערוכת הרכב 2008 בגני התערוכה, היה חם אש, היה מכוניות מדהימות (אלפא 8c מדהימה!!) ועוד ועוד.

בשעה 14:31 נכנסתי לאולם תצוגה של קבוצת צמפיון. רציתי לראות את הA4 החדשה וכמובן הS8 המדהימה (לא יפה כמו האלפא). עיני לפתע נחו על אוקטביה RS עם הספק של 200 כ"ס. התחלתי להתעניין עם המוכר שם ויצר הנעורים שב והתעורר בי.

אני בסך הכל בן 28 עובד קשה ונוסע כל יום 130 ק"מ י-ם:ת"א. עד היום נסעתי על קאדילק CTS + בקרת שיוט. ממש שגר ושכח. עכשיו חשבתי להמשיך את המסורת אבל ברכב ליסינג שלא יגזול את פרנסתי יותר מדי. לכן חשבתי להמשיך במסורת השגר ושכח שבה אני נכנס למצב ריחוף בנהיגה ולא משקיע יותר מדי מאמץ.

בגיל 20-22 הייתה לי מזדה 323 ידנית שהייתי חורש איתה את הארץ ומאוד נהנתי לסוע בגיר ידני. כמעט ולא הייתי משתמש בבלמים והייתי בולם בעיקר בהילוכים.

שאלתי ובקשתי, מה דעתכם על האוקטביה RS (חשוב לי כח ומכונית גדולה. לא גולף וכאלה)? והאם ניתן לחדש ימינו כקדם?

ד"א האם יותר מעייף לסוע ברכב ידני אבל פחות מסוכן (ריחוף...) או שלא מעייף אבל גם מרוכזים?

יש לי בעיה אחת באוקטביה היא הבטיחות. רק 4 כוכבים ולא 5.

תודה לעונים!

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היא לא מגיעה עם תיבת DSG? אם כן אז אמור להיות לה לדעתי תפעול ידני, ובדגם הזה אני חושב ממנופים מההגה.

יש לה גיר ידני

פורסם

אם אתה מחפש אוטו מרווח, אני יכול להגיש שאוקטביה חדשה, למרות שהיא יותר מרווחת מקודמת, אבל לא מרווחת כמו רוב מכוניות קבוצה 5 אחרות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם אתה מחפש אוטו מרווח, אני יכול להגיש שאוקטביה חדשה, למרות שהיא יותר מרווחת מקודמת, אבל לא מרווחת כמו רוב מכוניות קבוצה 5 אחרות.

אני 95% מהנסיעות עושה לבד (מלבד טרמפיסטים שאני לוקח) ככה שאין בעיה של מרווח מאחור. אני פשוט לא אוהב מכוניות קטנות כמו הגולף וכאלה.

פורסם
אני 95% מהנסיעות עושה לבד (מלבד טרמפיסטים שאני לוקח) ככה שאין בעיה של מרווח מאחור. אני פשוט לא אוהב מכוניות קטנות כמו הגולף וכאלה.

בצע נסיעת מבחן ותראה אם גודל המכונית מתאים לך.

פורסם
בצע נסיעת מבחן ותראה אם גודל המכונית מתאים לך.

נסעתי על הרכב הזה כבר מס' פעמים בגירסת הדיזל 1.9 ליטר. ככה שלגבי הגודל זה בסדר מבחינתי.

פורסם
נסעתי על הרכב הזה כבר מס' פעמים בגירסת הדיזל 1.9 ליטר. ככה שלגבי הגודל זה בסדר מבחינתי.

אתה מדבר על Octavia RS? זה לא מנוע 1.9 טורבו דיזל

לאוקטביה RS יש מנוע 2k טורבו 200 כוחות סוס גיר ידני (מנוע של GTI אפילו אותו מספר מנוע)

מנסיון נהגתי על האוטו הזה מלא פעמים אחלה אוטו מרווח לא הכי חסכוני אבל שווה כל שקל

אם אתה מדבר על האוקטביה 1.9 הוא גם אחלה אוטו (צורה שונה מהRS) יחסית חסכוני עם כוח (100 כוחות סוס)

אם יש לך כסף בלי עין הרע אני מציע את האוקטביה RS אוטו יציב מאוד שווה כל שקל והוא מגיע בצבעים מטורפים

פשוט אוטו יפייפה

כמו שכולם אומרים תעשה נסיעת מבחן תשווה בין המכוניות =]

פורסם

נראה לי שהוא מדבר על הרגילה, RS היא לא 1.9 דיזל. בכל מקרה, מבחינת מקום לא אמור להיות הרבה הבדל (המושבים הקדמיים ב RS לא יותר גדולים מהמושבים הרגילים).

"ai motoare capul doare"

פורסם
נראה לי שהוא מדבר על הרגילה, RS היא לא 1.9 דיזל. בכל מקרה, מבחינת מקום לא אמור להיות הרבה הבדל (המושבים הקדמיים ב RS לא יותר גדולים מהמושבים הרגילים).

טוב יש שני סוגים של אוקטביה 1.9 דיזל

אחת אוקטביה 1.9 דיזל Tour

ואחת אוקטביה 1.9 דיזל מנהלית יותר (דומה לRS)

האוקטביה tour היא בדרך כלל מוניות

אם יש בחירה בין שתיהן אני בוחר את המנהלית..יותר יפה גיר שונה ויותר נוח והיא ממש נראת טוב

פורסם

יש את האוקטביה, שזו החדשה. האוקטביה טור היא פשוט האוקטביה הישנה, שממשיכים לייצר אותה תחת השם טור. יש לשתיהן את אותם מנועים, אם אני לא טועה.

"ai motoare capul doare"

פורסם
יש את האוקטביה, שזו החדשה. האוקטביה טור היא פשוט האוקטביה הישנה, שממשיכים לייצר אותה תחת השם טור. יש לשתיהן את אותם מנועים, אם אני לא טועה.

לא בדיוק..לאקטביה "החדשה" יש 105 כוחות סוס ולאוקטביה tour יש 100

מנסיון אני מרגיש יותר כוח באוקטביה tour אולי בגלל שהיא שוקלת פחות

אם מעניין אותך המפרטים של שניהם אז הנה :

http://www.autocar.co.il/aecommerce/c1409/3699.php אוקטביה Ambiente

http://www.autocar.co.il/aecommerce/c1997/3697.php אוקטביה tour

תוספת:

http://www.autocar.co.il/aecommerce/c1409/3700.php אוקטביה RS :) :)

:) :)

פורסם

אחי אתה לא צריך לחשוב פעמיים האוטו נוסע בטירוף הוא מאובזר מכף רגל ועד ראש הוא מרווח ושימושי מניסיון הוא גם זול יחסית הוא עולה 170.000 שקל זאת אומרת הרכב הספורטיווי הזול בישראל שהוא מאובזר יותר מהמתחרות שלו בא עם: סאנרוף ריפוד אלקנטרה משולב בד ועור וכל הפציפקס הנוסף בתכלס האוטו הוא מאוד מומלץ הוא מהיר ספורטיבי והכי הכי חשוב שהוא שימושי ומרווח.

שושרה תחתונה: מומלץ מאוד!!!!!!

יניב

פורסם
אחי אתה לא צריך לחשוב פעמיים האוטו נוסע בטירוף הוא מאובזר מכף רגל ועד ראש הוא מרווח ושימושי מניסיון הוא גם זול יחסית הוא עולה 170.000 שקל זאת אומרת הרכב הספורטיווי הזול בישראל שהוא מאובזר יותר מהמתחרות שלו בא עם: סאנרוף ריפוד אלקנטרה משולב בד ועור וכל הפציפקס הנוסף בתכלס האוטו הוא מאוד מומלץ הוא מהיר ספורטיבי והכי הכי חשוב שהוא שימושי ומרווח.

שושרה תחתונה: מומלץ מאוד!!!!!!

יניב

על איזה אוטו אתה מדבר?

RS? tour? ambiente?

• תוכן חדש...