Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה לכל החברים,

אני צריך לפתוח את המכסה הלבן שמתחת לכיסאות האחוריים, זה עם הצינור היוצא של הדלק, והנכנס, והחשמל למד הדלק...

לדעתי זה הברגה, אבל לא רציתי לפתוח בלי להתייעץ.

נ.ב:

יש חתיכה לבנה, אבל מעט גדולה ממנה, אפורה, לדעתי האפורה מתברגת.

אשמח לעזרה מקצועית בעניין.

תודה מראש,

אמיר.

פורסם
בדרך כלל יש מכסה שתפוס ע"י ניטים שצריך לקדוח.

אין ניטים, רק מכסה לבן אליו מחוברים הצינורות ונחשמל, ומסביב לו יש את המעטפת האפורה שגם היא נראת כמוברגת...

הכל עגול למען הסר ספק.

פורסם

א. תמונה מאוד תעזור.

ב. למה לפרק רכב שנת 2008? כבר יש בעיה? מה עם אחריות?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הנה התמונות, מקווה שנחמדות...

כמו שאמרתי, נראה כאילו המעטפת האפורה מתברגת החוצה (ברור שלא לפני שמנתקים את הצינורות),

ועוד דבר, אם אני מנתק את הצינורות הזנה למנוע, כשהאוטו כבוי, זה צריך להשפריץ מעט?

כלומר לדאוג לסמרטוטים שלא יתלכלך?

תודה מראש,

אמיר.

DSC037377.JPG

DSC03735.JPG

פורסם

התעסקות עם מערכת הדלק מסוכנת ! לפי שאלותייך אין לך את הכלים והידע.

ניתוק של קונקטורים של מערכת הדלק כאשר המפתח בסווי'ץ עלולה לגרום לרשום תקלה במחשב הרכב.

נתק את כבל המינוס מהמצבר לפני שאתה מתעסק עם המערכת וכמובן תכין מטפה+סמרטוטים+כלי קיבול מכיוון שמערכת הדלק נמצאת תחת לחץ ותחטוף שפריץ של דלק לפנים.

איזה כייף לי :)

פורסם

בנוסף לדבריו של מרק (ולפני שאתה מבצע כדבריו), אתר את הפיוז/ממסר של משאבת הדלק.

הנע את הרכב, ובעודו מונע, הוצא את הפיוז/ממסר, ותן לאוטו להיכבות לבד, מהלך זה יוריד את הלחץ במערכת הדלק.

(ושוב, אם אין לך את הכלים/ידע, לא כדאי להתעסק לבד. יש בזה סכנה ממשית!)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני לא כ"כ רוצה לעשות משהו בנדון, פשוט סיקרן אותי לדעת איך אני נכנס לשם אם וכאשר אצטרך...

נכון לתק' הקרובה, אין לי רצון לפתוח את המכסה, שאגב, עוד לא אמרתם, האם הוא מוברג?

תודה על העצות בנתיים.

פורסם

שים לב שכתוצאה מחשמל סטטי אתה עלול להצית את הדלק ולגרום לאסון.

כמובן שיש לעבוד עם אמצעים אנטי סטטיים ובסביבה מתאימה ולא לזלזל בכך.

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

הדברים אינם נכתבו מתוך לשון הגזמה, אלא מעצם המציאות.

לא תאמין איזה מטען אלקטרוסטטי אנו עלולים ליצור בעבודה שוטפת ובחיי היומיום.

חיפוש קל עבור ESD (electrostatic discharge) יניב על כך רבות.

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...