Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחנתי היום הונדה סיוויק שנת 98, הכל נראה סביר, מחר היא הולכת לבדיקה כנראה, מהבדיקה שעשיתי השילוב לרוורס מלווה בקפיצה מורגשת של האוטו, אני לצערי רגיל בעיקר לידני או לגיר הרך של הפאסאט\ג'טה שלנו לכן אולי אני קצת ל אבפוקוס או שהדבר מעיד על תיבה במצב לא טוב.

יש לציין שבחנתי עוד זוג סיוויקים וגם בהם הייתי קפיצה מורגשת בשילוב לרוורס וגם במעבר בין ההילוכים.

שאלה נוספת היא ואולי פה אני בכלל לא בכיוון, מה גודל מיכל הדלק של סיוויק SR 1.6 ? והאם למנוע אכן אמורים להיות 125 כוחות סוס ? השאלה באה כי בשלושת הסיוויקים שבחנתי נראה כי לקראת החצי מיכל הרכב בקושי עבר 200 ק"מ, אני רגיל מה-205 למשל ואפילו מהג'טה לראות לפחות 300 על חצי מיכל, האם ככה באמת הסיוויק צורכת דלק ? אולי המיכל קטן ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

לי יש סיויק 94, חוץ מבחינה קוסמטית הרכבים לפי דעתי זהים בהכל!

הרכב מאוד אמין.המיכל דלק מאוד קטן, והגיר קופץ לפעמים.

בסך הכל רכב מאוד טוב, מאוד מאוד אמין, לרכב 126 סוסונים.

פורסם

הגירים בסיוויק משהנתונים האלה 97,98,99 מעט בעייתיים ומה שיותר בעייתי שרוב מכוני הבדיקה אינם ששים לתת אחריות לגיר אלא להסתפק בכסת"ח האהוב עליהם:שמן כהה,בלאי דיסקיות בגיר,החלפה לקוייה,קפיצות בשילוב ההילוכים.

יתכן שהבעיה אינה מהגיר אלא רק מהתושבת גיר.

בכל מקרה חוץ ממכון הבדיקה מומלץ לגשת לחברה לחבר סורק לגיר ולבדוק שהגיר תקין כי שיפוץ גיר כזה יקר להחריד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמה קטן מיכל הדלק ? עניין תצורכת הדלק מבהיל אותי לגמרי זה נראה על פניו הבדל תהומי או שהמיכל דלק בקושי 30 ליטר ?

כמה יקר זה שיפוץ גיר שכזה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

היתה לי בעיה דומה בסיויק 94, הגיר קפץ בהחלפת הילוכים, ירידה להילוך ראשון בפרט,

הבעיה באה מהתושבות גמורות.

לפני שאתה הולך לעשות שיפוץ גיר תבדוק את התושבות.

פורסם

תודה על המידע על התושבות.

אשמח למידע על עניין מיכל הדלק והצריכה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

להונדה מאז ומתמיד היתה תצרוכת דלק טובה,

אצלי הסיויק עשה במשולב 1:10 שזה סביר

והרכב היה ישן בזמן הזה והיה מנוע נתול ויטק,

מנועי ויטק הם יותר חסכוניים.

פורסם

הרכב ללא שיפורים ושאר דברים, מדובר במנוע VTEC.

אשמח לדעת את גודל מיכל הדלק בסיוויק שנת 98. ועלות משוערת להחלפת תושבות גיר אוטומאט.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אשמח מאד להסבר על גודלו של מיכל הדלק, האינטרנט מצאתי כל מיני תשובות מ-8.5 גלון (שזה קטקטן בטירוף) עד ל-11.9 גלון, מה הערך הנכון אנשים ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

תודה רבה, מכל זה אני מבין שצריכת הדלק של הרכב הזה לא מדהימה, אני רואה שהיא עושה בערך 200 קילומטר לחצי מיכל בערך, מה שאומר עירוני של 1:9, הגיוני ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

מדובר על מיכל של 45 ליטרים .

הגיר מאוד אמין , ישנה קפיצה קטנה לפעמיים בהחלפת ההילוכים ,לא משהו רציני, צריך לכוון כבל קיק דאון וזה פותר את הבעיה .

יכול להיות שאחת מהתושבות לא תקינה ,לא ציינת כמה ק"מ עברה המכונית .

גיר מאוד אמין,רצוי למלא שמן גיר אוטו' של הונדה מקורי .

הגיר משנת ייצור 99 ו 2000 שונה ז"א אין לו כבל קיק דאון נעשה ע"י התחברות למחשב יותר נעים בזמן החלפת ההילוכים.

לגבי צריכת דלק בעיר כ9 עד 10 ק"מ/ליטר מחוץ לעיר כ12 ק"מ/ליטר .

• תוכן חדש...