Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלם לכולם !

החלטתי ככל הנראה להשתדרג לי במונו+סאב ,עכשיו השאלה באיזה סאב ובאיזה מגבר .

העדיפות היא ל class D למגבר ושלא יהיה חזק מידי ( אלי,אני מריח כאן צחוק ?) סדר גודל של 500 וואט מקסימום אפילו פחות .

כי הרכב הוא קורסה 1.2 ואין שם הרבה שאריות זרם לטובת הבאסים .

את הסאב אני מעדיף SQ ולא חופר בנשמה ,וממש אין לי שמץ מאיפה להתחיל .

התקציב הוא תקציב חייל :wink:, עדיף תמורה למחיר כמה שיותר גבוה ,ואין לי בעיה עם יד שניה .

יש הצעות ?

פסח שמח וכשר לכולם !!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

מונו lanzar vibe כסאב אפשר לנסות סרווין ווגה,אולי תיקח משכנתא מאוצר החייל :lol: :lol: :lol:סתם צוחק

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אתה גם יכול ללכת לכיוון של ליטנינג אודיו אני רואה בחתימה שיש לך אחד מהסדרה תקח את המונו שלהם,שמעתי שהוא לא רע והוא מוצע בסביבות ה 700-900 שקל.

לגבי הסאב אתה יכול לנסות באמת את מה שהבחור מעליי אמר פניקס גולד אוקטן הוא סאב מעולה וחזק יש לו סליל כפול לדעתי זה יספיק לך חייל!.

גם הוא סביבות ה700 800 שקל.

ג'ובני

פורסם

הבנאדם רוצה סאב לא חופר.

הייתי ממליץ לך פיניקס גולד ZR\קסנון (אם תמצא, ביד שניה ככל הנראה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

1500 גג ,יד שניה זו אפשרות לא רעה .

בלי קיקרים בבקשה , הם באמת חופרים בלב .

מה בדבר P1 או P2 ?? לא יצא לי לשמוע אותם .

הרצים למינהם ?

פורסם

1500 ש"ח גם למונו וגם לסאב? אפילו את שוק היד השנייה הצחקת...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני לא יודע מה איתך אבל עשיתי סיבוב במכירות כאן באודיו אפשרי לצאת גם מתחת לאלף , אולי לא לקבל עוצמה ואיכות של זוג JL ,עם מונו של JL אבל משהו שיספק .

בקשר למונו למישהו יש ניסיון עם המונו של לייטנינג ?

פורסם

למה לעקוץ? סה"כ מנסים לעזור... ומישהו בכלל דיבר על JL?

אתה אומר שאתה יכול להוציא סאב ומונו בפחות מאלף ש"ח ולהיות מסופק? סבבה - לך על זה. השאלה לכמה זמן זה יספק אותך... שני רכיבים כאלו, יד שנייה בפחות מאלף ש"ח - עתיד רחוק אין להם.

אז כדאי לך לחשוב טוב אם שווה לך לזרוק כסף על משהו מאוד מאוד לא בטוח (ואני לא מדבר כרגע בקטע של מותגים) או לחסוך עוד קצת ולרכוש משהו שיהיה בהחלט שווה את הכסף.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
1500 בלי קיקרים בבקשה , הם באמת חופרים בלב .

בשביל זה יש כיוונים ברדיו דיסק,לא חייב לכוון את הסאב על 50+6.C12 עם כיוון נכון יכול להשמיע באסים מאוד יפים ורכים.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...