Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי לילה מטורף בצימר אלאדין בצפון בחד נס, עם בת זוגתי.

היום בבוקר החלטנו שלפני שאנחנו פונים חזרה הביתה אנחנו חייבים להשתזף באחד מחופי הכינרת, חיפשנו חוף והגענו לצאלון, נסעתי בזהירות מירבית בדרך הכורכר, חס וחלילה שהבייבי שלי תקבל איזה מכה!

החנתי את הרכב והייתה לי הרגשה לא טובה, אני וניקול ירדנו לחוף והשארנו את הבייבי ללא השגחה רק האזעקה ששומרת עליה.

כאשר הגענו לחוף אמרתי לניקול שיש לי הרגש... בום.. קטן לא רועש במיוחד נשמע ברקע, התחלתי ללכת לכיוון הרכב וניקול הבינה שהלכתי לבדוק שהכול בסדר, משהו בי גרם לי להתחיל לרוץ אין לי מושג למה אבל התחלתי לרוץ,

אני מגיע לאוטו ומגלה שאיזה #$%#$% ניפץ לי את כל החלון אחורי שמאלי של הסיאט וגנב לניקול את התיק!, מזל שלא היה שום דבר בתיק חוץ מחוטיני אדום ומסיר איפור (הארנק היה עלינו).

כל האוטו היה זכוכיות, נסענו ישר למשטרת טבריה והודענו על מה שקרה לחוקר. מחר אני הולך להחליף את החלון, מזל שיש ביטוח...

86539187oh4.th.jpg צילמתי אותה לפני שאני וניק ירדנו לחוף, נראה לי פתחתי לעצמי עין רעה עליה.

פורסם

משתתף בצערך!! חלאות מי שעשו זאת!! (לעזאזל איתם! נמאס! גם לי זה קרה!!!!!!)

גם לי זה קרה, אבל לא בצאלון - בלבנון (חוף לבנון) פרצו לנו לרכב, (מזל שזה היה DL 82) וגנבו מערכת ששויה היה מוערך בכ-15.5K ש"ח.

פורסם

מה זה משנה באיזה חוף?

באותה המידה שפרצו לך בצאלון יכלו לפרוץ בלבנון או בחוף הצוק ואפילו בתל-ברוך.

המקומות האלו מועדים לפורענות. מה שמדהים אותי זה שיש אנשים שעדיין לא למדו לא להשאיר תיקים גלויים ברכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בצאלון כבר לא נותנים להיכנס עם האוטו לתוך החוף עצמו עד איפה שהסלעים הגדולים ?

ככה שאתה יכול לראות אותו תמיד.

בכל מקרה זה יכל להיגמר יותר גרוע, יצאתם בזול מה שנקרא.

צאלון אגב זה אחלה חוף, אבל הוא לא בטבריה אלא בצד הצפון מזרחי של הכינרת.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

א- כן ניקול שמה את התיק מאחורה ואני גם טמבל שלא שמתי לב לזה, גם יכולתי לקדם את הרכב אבל פחדתי מהאבנים שם לא רציתי שיהיה לי פנצ'ר

ב- מזל באמת שזה נגמר ככה ולא בלחזור הביתה באוטובוס, או גם להפסיד משקפי ריי באן חדשות שניקול הביאה לי לצימר (יום הולדת 20)

מסקנה בסופו של דבר חבר'ה: אל תחסכו תחנו אך ורק בחנייה מסודרת בחוף מסודר אפילו אם זה יעלה לכם 50 שקל שווה את זה, אחרת סתם תגמרו כמוני, עם באסה רצח ושעה של התפללות לאלוהים אללה או מי שזה לא יהיה שאותו בן אדם שהיה לו לב לנפץ לי את השמשה עם אבן ענקית ביום הולדת שלי(אני יודע שהוא לא ידע שזה היום הולדת שלי) אמן שיכנס בו משאית של חיל ההובלה.

שלכם

בן

פורסם

בחוף פלמחים, יש אנשים שלא מוכנים לשלם כניסה, ומחנים את הרכב ברחבה שליד שער הכניסה.

אז כנופית חברת השמירה שפועלת בפלמחים(באדיבות המועצה גן-רווה), מפעילה טרור על הרכבים:שוברים, מפנצרים ועוד דברים כיד הדמיון. אולי גם במקרה שלך זה כך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

משתזף בצערך !, באמת אסון כבד ! , ווהו אזה עין שמו עליך !. התאור שלך הוא ברמת סופר רבי-מכר !!, היידד חבר , לא נורא כל כך !

התופעה של ניפוץ וגנבה הינה מכת מדינה !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לא משנה עם התיק מלא או ריק אין להשאיר בתוך הרכב תיק וללכת,הגנב לא יודע אם יש בתיק משהו או לא, תיקים שמים בבגאז'.

פורסם

נזכרתי במשהו מצחיק, אישתי האהובה בזמן שאני מחנה את הרכב כדי לרכוש מצרכים לבית , צועקת לעברי " דוד תנעל את הרכב יש שם את התיק שלי " , עכשו אני עונה לה באמת יפרצו את הרכב גם אם הוא נעול !, צא ולמד את דעתן של נשים !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני מגיע לאוטו ומגלה שאיזה #$%#$% ניפץ לי את כל החלון אחורי שמאלי של הסיאט וגנב לניקול את התיק !

אמרת הכל. לא משאירים שום דבר גלוי ברכב, בשום מקום שחונים בו. בטח ובטח לא בחוף או חנייה מבודדת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מזל שלא היה שום דבר בתיק חוץ מחוטיני אדום ומסיר איפור (הארנק היה עלינו)

מעניין מה תהיה ההבעה על הפנים של הנבלה שיפתח את התיק :-)

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
משתזף בצערך !, באמת אסון כבד ! , ווהו אזה עין שמו עליך !. התאור שלך הוא ברמת סופר רבי-מכר !!, היידד חבר , לא נורא כל כך !

התופעה של ניפוץ וגנבה הינה מכת מדינה !

לדעתי צריך לשלול ממך את האפשרות להשתמש בסימן קריאה. זו מכת מדינה.

פורסם

חבר'ה היום נסעתי לחולון לתקן את הדופן וזה היה סיפור, בסופו של יום זה ממש לא מתקרב לדופן המקורי של הרכב ויש רווחים כאלה למשל, יש רווח בין הבגאג' לגומיה של החלון וזה קצת מכוער

אבל בסופו של יום לומדים מטעויות, ואני למדתי שלניקול אין שכל! וחוץ מזה גם למדתי שאני צריך יותר לשים לב ולא להחנות במקום שאני לא יכול לראות את הרכב והדבר הכי הכי חשוב! לעולם אל תשאירו פיתויים לגנב/נרקומן/אוהב דודים פתוחים/נוחר מאחור/מפיל עפרונות וכו' כי הם לא יחשבו פעמיים אם להעיף לך אבן לתוך השמשה

חג שמח לכולם, ומהפה שלי לה' תמצאו את האפיקומן והלוואי שזה יהיה איזה פנס אינג'ל איי

להתראות

שלכם

תמיד

אבל רציני

בן

• תוכן חדש...