Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלוטות' או ספיריט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש ברכב מזה כשנה את parrot 3000 evolution ומדובר פשוט במכשיר מעולה מכל הבחינות- אין לי מושג מה מחירו בחנויות כעת אך צריך להיות סביב 400 ש"ח. מעדיף אותו בעיקר בגלל העובדה שלא תופס מקום ולא משנה את האסטטיות של פנים הרכב. מה שלא ניתן להגיד על המכשירים הקבועים ואף חלק מ BT האחרים.

יש לו שיחה מזוהה הפועלת על ידי קריאת התווית הקולית שהצמדתם למספר הטלפון. מנגנון הזיהוי הקולי שלו פשוט מושלם. הוא גם כולל תמיכה בעברית.

פורסם

כדי לקבל המלצה יותר ספציפית:

א. אמרו לי שב- i30 אין כלל אפשרות להתקין את הספיריט (אלא אם מתקינים כרית, שהבנתי שעפה מהמקום...)?

ב. ה-BT איך בכלל ניתן לחייג למי שרוצים?! (לענות OK אין בעייה, אבל לחייג...)

פורסם

א. אמרו לי שב- i30 אין כלל אפשרות להתקין את הספיריט (אלא אם מתקינים כרית, שהבנתי שעפה מהמקום...)?

מחייגים דרך הפלאפון.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

זו בדיוק הבעייה :-) זה לא נחשב דיבורית... זה קנס ונקודות :?

אז כנראה שבמקרה הטוב... זה מתאים למי שעושה נסיעה קצרה פה ושם

אבל למי שמשתמש הרבה (עובד מהרכב) זה בכלל!!! לא בא בחשבון...

פורסם

אתה מחייג בדיוק שנייה, והפלאפון בד"כ נמוך ולא רואים אותו מחוץ לרכב.

ואז אתה מדבר חופשי בדיבורית.

אפשר גם ללחוץ על "סנד" בדיבורית וזה יחייג לשיחה האחרונה שהוצאת מהמכשיר.

אם כבר באותו עניין. לחייג בספיריט לא נחשב לעבירה על החוק? כי אתה משחק במכשיר סלולרי...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אכן יש משהו בדבריך, למרות שפלאפון שמחובר לרכב נחשב דיבורית וכזה שלא מחובר, לא נחשב.

אז אולי בכלל צריך להוסיף ל"משוואה" עוד סוג דיבורית:

לא ספיריט, לא BT, אלא הדיבורית הקבועה התואמת לפלאפון?

פורסם
אכן יש משהו בדבריך, למרות שפלאפון שמחובר לרכב נחשב דיבורית וכזה שלא מחובר, לא נחשב.

אז אולי בכלל צריך להוסיף ל"משוואה" עוד סוג דיבורית:

לא ספיריט, לא BT, אלא הדיבורית הקבועה התואמת לפלאפון?

דיבורית תואמת זה ממש טוב, כי זה גם מטעין את המכשיר, גם מאפשר המשך שיחה ביציאה/כניסה וגם אותו ספר טלפונים. אבל הבעיה היא בריבוי מכשירים באותו הרכב, או שדרוג של מכשיר שגורר החלפה של הדיבורית.

אני חושב לעניות דעתי, ששוטר שעצר אותך על שימוש בטלפון, וראה שסה"כ חייגת בשביל לדבר דרך הדיבורית לא יעשה לך כלום. ככה ההיגיון אומר לי בכל אופן. אבל משטרת ישראל והיגיון לא הולכים ביחד...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

חיוג קולי מצויין בחלק מהדיבוריות ולא קשור לתמיכה בחיוג קולי של המכשיר הסלולרי עצמו.

פורסם
דיבורית תואמת זה ממש טוב, כי זה גם מטעין את המכשיר, גם מאפשר המשך שיחה ביציאה/כניסה וגם אותו ספר טלפונים. אבל הבעיה היא בריבוי מכשירים באותו הרכב, או שדרוג של מכשיר שגורר החלפה של הדיבורית.

לא רציתי להתערב, כי זה לא היה מה שנשאל, אבל גם לדעתי הדיבורית התואמת הא הפתרון הטוב ביותר. אצלי ברכב מותקנת אחת, ואני מאוד מרוצה, הטלפון נען לבד, אין בעיות קליטה, איכות שמיעה מעולה, ממש הטוב משני העולמות. יש שני חסרונות: חורים בדשבורד (שאפשר להמנע מהם), וכמו שנאמר, תאימות למכשירים שונים. אצלי יש מצב טוב, כי לאמא שלי יש נוקיה 3100, לאבא שלי 3120, ולי 6230i, שכולם מתאימים לאותה דיבורית, ככה שאצלנו זו לא בעיה. אגב, גם אם צריך להחליף דיבורית לא מדובר בעניין בעייתי מדי, ההסתייגות שלי מזה היא שהיום פפחות ופחות מכשירים ניידים יוצאים עם דיבורית תואמת, והרבה מכשירים חדשים פשוט מסתמכים על אופציית ה BT.

"ai motoare capul doare"

פורסם

יש לי ספיריט בדרך כלל. אבל עכשיו, כשמכרתי את האוטו וקניתי חדש, לא התחשק לי לעשות חורים בדש בורד של אוטו חדש, שאין בו עדיין חורים.

אז, קניתי את הרדיו דיסק של סוני באוטו דיפו עם בלוטות' (עלה לי מבצע- 700 ש"ח -כנראה ששהם לא הצליחו למכור אותו מי יודע מה כי לפני חודש הוא עוד עלה 900). וזה דווקא מאוד נוח ומוצלח.

כשאני עונה למכשיר שלי (שיושב על מחזיק דומה לזה של הג'י פי אס), הרדיו מתנתק- ומתחבר הבלוטות' . שומעים אותי מצויין ואני שומע את ההמתקשר דרך הרמקולים של האוטו- שזה נחמד...

הספיריט עדיין אצלי... זה סוג של ניסיו. אם לא יהיה לי נוח עם הבלוטו' אני פשוט יינתק את האופציה הוז וייחבר מחדש את הספיריט.

בנתיים נראה לי שאני אשאר עם הבלוטות' ואולי אמכור את הספיריט כיד שנייה

פורסם

אז כנראה שבמקרה הטוב... זה מתאים למי שעושה נסיעה קצרה פה ושם

אבל למי שמשתמש הרבה (עובד מהרכב) זה בכלל!!! לא בא בחשבון...

קנה מעמד לטלפון, ותקבע אותו על הדשבורד. רק מעמד, ללא שום חיבורים פיזיים למכשיר.

אם אתה מחייג מהטלפון, שיושב בתוך המעמד הזה, זה חוקי, בניגוד לחיוג מהטלפון, שאתה מחזיק ביד.

החוק מתיר שימוש בסלולרי באמצעות דיבורית קבועה ברכב, "שימוש" זה לא רק שיחה, זה גם חיוג ומענה לשיחה.

דיבורית BT + מעמד קבוע לסלולרי ברכב (מעמד כזה יכול להתאים למגון מכשירים) עונים על ההגדרה "דיבורית קבועה".

פורסם
יש לי ספיריט בדרך כלל. אבל עכשיו, כשמכרתי את האוטו וקניתי חדש, לא התחשק לי לעשות חורים בדש בורד של אוטו חדש, שאין בו עדיין חורים.

אז, קניתי את הרדיו דיסק של סוני באוטו דיפו עם בלוטות' (עלה לי מבצע- 700 ש"ח -כנראה ששהם לא הצליחו למכור אותו מי יודע מה כי לפני חודש הוא עוד עלה 900). וזה דווקא מאוד נוח ומוצלח.

כשאני עונה למכשיר שלי (שיושב על מחזיק דומה לזה של הג'י פי אס), הרדיו מתנתק- ומתחבר הבלוטות' . שומעים אותי מצויין ואני שומע את ההמתקשר דרך הרמקולים של האוטו- שזה נחמד...

הספיריט עדיין אצלי... זה סוג של ניסיו. אם לא יהיה לי נוח עם הבלוטו' אני פשוט יינתק את האופציה הוז וייחבר מחדש את הספיריט.

בנתיים נראה לי שאני אשאר עם הבלוטות' ואולי אמכור את הספיריט כיד שנייה

אפשר לחבר את הספיריט בלי חורים. אצלי זה כך.

פורסם
קנה מעמד לטלפון, ותקבע אותו על הדשבורד. רק מעמד, ללא שום חיבורים פיזיים למכשיר.

אם אתה מחייג מהטלפון, שיושב בתוך המעמד הזה, זה חוקי, בניגוד לחיוג מהטלפון, שאתה מחזיק ביד.

החוק מתיר שימוש בסלולרי באמצעות דיבורית קבועה ברכב, "שימוש" זה לא רק שיחה, זה גם חיוג ומענה לשיחה.

דיבורית BT + מעמד קבוע לסלולרי ברכב (מעמד כזה יכול להתאים למגון מכשירים) עונים על ההגדרה "דיבורית קבועה".

כן. מבחינת החוק אתה צודק. אבל לא יודע אם זה כבר יותר נח מדיבורית 'רגילה' או ספיריט...

פורסם

כמובן שזה פחות נוח מספיריט או דיבורית רגילה.

אבל זו הדרך היהידה להישתמש בדיבורית BT באופן חוקי.

אני, באופן אישי, גם מעדיף דיבורית פשוטה ורגילה, בעיקר בגלל עיניין טעינת הסוללה.

הבעייה שהיום רוב הסלולריים החדשים מגיעים ללא תמיכה בדיברוית רגילה, ויש להם רק BT.

• תוכן חדש...