Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלוטות' או ספיריט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב חדש. פוקוס. מתלבטת האם להתקין ספיריט או בלוטוס' ואם בלוטוס' של איזה חברה מומלץ? גם מבחינת נוחות השימוש וגם מה פחות גניב?האם אפשר להוציא דיבורית כזו כל פעם שיוצאים מהרכב או ההתקנה קבועה?מישהו מכיר את המערכת של קוברה בלו?

תודה על כל מידע ואני מקווה שזה הפורום המתאים.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חסרונות ספיריט :

1. צריך לנהל 2 ספרי טלפונים, אחד בכל מכשיר (הרגיל וברכב)

2. את בשיחה בנסיעה, הגעת וחנית - אי אפשר לצאת מהרכב ולהמשיך בשיחה. זה מעצבן משהו משהו.

חוץ מזה, רק יתרונות יש לו לעומת דיבורית בלוטות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לנו יש באוטו דיבורית בלוטות' פשוטה של מוטורולה.

לא יקר, פשוט מאוד לשימוש (ללא מסך-חיסרון).

רק נכנסים לאוטו כשהפלאפון עם בלוטות' מופעל, ותוך 5 שניות הפלאפון מחובר לדיבורית, ממש ממש נוח.

ממליץ בחום.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

בלוטות' - עדיף. גם כי זה WIRELESS, וגם כי זה נותן לך לנהל ספ"ט אחד, לא מסובך להתקנה, וגם לא מצריך אנטנה או כל דבר אחר. מומלץ בחום!

פורסם

חבר שלי קנה לא מזמן מערכת בשלושים אלף עם ג'יפס דיבורית בלוטוס וכל השטויות האלה

וזה מה זה נוח (אם יש לך מסך) אפשר גם לשמוע מוזיקה מהפלאפון דרך הדיבורית אתה רואה תמונה של מי שמתקשר

וגם יש אחלה איכות והוא לא צריך לצעוק כמו כמה אנשים שאני מכיר

אבל אני לא יודע מה זה דיבורית בלוטוס בלי מסך אז אני לא כל כך אוביקטיבי......

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

30 אלף לא, אבל יש את הדגמים של PARROT, שמאפשרים לך לגלגל בספר טלפונים לפי ABC מציגים לך תמונת מתקשר, והכל על המסך ובכלליות מכשיר נורא נוח.

אמא שלי קיבלה אחד כזה מותקן על הרכב (C4 07') וזה מאוד נוח פשוט להכנס לרכב להניע ולהתחיל לסוע שהפלאפון עדיין בתיק\כיס והוא מסתנכרן לבד עם כל הספר טלפונים לדיבורית.

כמו כן, אפשר אם אני לא טועה להפעיל בו זמנית 5 מכשירים שיהיו מסונכרנים עם הPARROT(!!), מאוד יעיל לטעמי לנסיעות ארוכות כשיש יותר מנוסע אחד ברכב.

אבי.

פורסם

דווקא במצב של מספר נוסעים האופציה הכי חשובה שיש לPARROT היא השאלה אם אתה רוצה לקבל את השיחה בדיבורית או במכשיר. אחרי 3 או 4 שניות צלצול הדיבורית אוטומטית עונה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ספיריט.

יש לו מקשים גדולים ונוחים, הוא יושב טוב באוטו, חיוג 'קולי מעולה (מזהה דיבור בלי צורך ללמד אותו. לוחצים פעמיים על המקש הגדול בראש הטלפון ואומרים מספר), איכות קליטה ושמע מעולים.

בנוסף הוא לא גניבואם יש MUTE למערכת ברכב הוא גם משתיק אותה כשנכנסת שיחה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ספיריט.

(הבלוטות חלש בווליום,אתה לא יודע מי מתקשר).

א' יש המון סוגים של דיבוריות. אצלי הווליום מעולה, ואני מרוצה ממנה יותר מהספיריט שהיה לי באוטו הקודם.

ב' שוב, יש המון סוגים של דיבוריות, ויש כאלה עם מסך שאתה יודע בדיוק מי מתקשר. פארוט לדוג'.

היתרון הכי טוב של הבלוטות', שאתה נכנס עם פלאפון בשיחה לרכב, השיחה מועברת אוטומאטית לדיבורית, וכך גם ביציאה. אתה לא צריך לנתק ולהתקשר מחדש. ממש טוב אם אתה מתקשר למישהו בדרך לרכב...

מעבר יש את היתרונות שהפלאפון נשאר בכיס/בתיק ולא צריך לשחק איתו...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...