Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחילת נסיעה יש לסרוגין מכה מהגיר, לא תמיד זה קורה.

ליפעמים יש מכה בין הילוך ראשון לשני.

שאר ההילוכים עוברים חלק ואין החלקה בגיר השום מצב כולל בעומסים.

יש למישהוא רעיון מה הבעיה ומה ניתן לעשות.

תודה מראש.

פורסם

הפתרון הוא בדיוק כמו בכל שאר האוטומטיות ... אני לא יודע אם יש לך ידע בזה אם לא תכניס למוסך מורשה ותגיד להם יש בעיה בחיישן AB לרוב הוא מלוכלך ולאחר ניקוי שיעשו לך הכל יעבוד טוב אבל אל תשכח מהסיכוי שהוא נשבר\נשרף , אז אל תשכח לקחת אחריות מהם ואם הקפיצות יחזרו פשוט תגיע אליהם שוב והם יחליפו לחדש :)

בהצלחה

Ларик Сурапов

פורסם

זהו חיישן שמאפשר לקלוט בכמה טורים להעביר להילוך 2,3 ( אוטומט ) .

תיראה בקשר לניסן פרימרה אין לי מושג .. כל רכב זה שונה ...

Ларик Сурапов

פורסם
אתה מתכוון לחיישני מהירות שעל הגיר?

ממ ניראה לי . אני יודע שיש 2 חיישנים והוא שעושה את הבעיות על ההילוכים הנמוכים זהו AB לפי בדיקתי שאני ערכתי ברכב שלי . ( הייתה לי את הבעיה גם )

Ларик Сурапов

פורסם
הפתרון הוא בדיוק כמו בכל שאר האוטומטיות ...

אתה מודע לעובדה שלניסן פרימירה יש גיר רציף ולא פלנטרי? הכוונה לפרימירות ששוקו משנת 2002 ולא לבודדות שהגיעו בשנות התשעים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אם אין כבל קיק אז ההורדה מתבצעת ע"י מיקרו סוויץ הנמצא מאחורי דוושת הגז.

משיכת הילוך נקבעת לפי מספר פרמטרים בהם חיישני מהירות, מצב מצערת וכו'.

• תוכן חדש...