Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון עם המגבר שלך . הVIBE 420. הוא כ 75W RMS. ולא 50!

מגבר מצויין! אמין. ולא עושה בעיות!. יש לחברים שלי כאלו. כבר 7 שנים! עובדים כמו סוסי עבודה!!

אחד מהדגמים היותר טובים שיש בשוק!

אני הייתי מתחיל בלהחליף מכשיר! למכשיר טוב יותר. עם טיפה יכולות כיוון.

ורק אחרי להחליף רכיבים.

כי כרגע החוליה החלשה אצלך. היא ה HU.

אני יוצא מנקודת הנחה. שההתקנה שלך היא התקנה איכותית! עם חיווט של לפחות 8G (למרות שאתה אומר 4G)

** יש בשוק קיטים שכתוב 4G. שהם למעשה בידוד עבה. והחוט בפנים בעובי של 8G! **

איזה חוטים הוא שם לך לרמקולים מקדימה? מהמגבר עד לרמקולים? או שהוא התחבר לחוטים המקוריים

תבדוק פאזות ברמקולים + בסאב.

ולאן הוא חיבור לך את המינוס?

ודבר אחרון. איזה רכב יש לך? OPEL...

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

האמת שזה ניראה לי 4G כי החוט ממש עבה ומה שמיסביב לא כזה עבה החוט יותר עבה .

ואלה ניראה לי הוא היתחבר לחוטים המקוריים תרמקולים .

בקשר לפזות למה אתה מיתכוון לאלה במגבר עצמו?

בקשר לאוטו יש לי אופל אסטרה שנת 97

לפי מה שהבנתי זה אוטו מאוד אטום

טוב ניראה לי קודם כול רדיו דיסק נורמלי ואז ניזרום

פשוט אני בהיתלבטות על המגבר כי הוא ממש עובד פיקס ולא עושה בעיות בגרוש

פורסם

אל תמהר להחליף מגבר.....

אתה אומר שהרדיו-דיסק מסריח.... - ואתה מתכנן להחליף אותו בכל מקרה.... - תחליף מכשיר לאחד עם יציאות של 4V ומעלה - אני מאמין שתרגיש שיפור מיידי, וגם יהיה אפשר לכוון טוב יותר בקלות.

גם אם אתה רוצה להשתדרג - אל תמהר להחליף את המגבר, פשוט תוסיף מגבר 2 יציאות מיד שניה באיזה 300-400 שקל - כל מגבר סיני גדול פיזית - יעשה ת העבודה של לפתוח לסאב שלך הא...

אני חושב שהמגבר שלך הוא די והותר למורלים, אבל אם תוסיף מגבר כמו שציינתי, ולא תוסיף אחוריים, תוכל לחבר את המגבר שלך בברידג' ל 2 ערוצים לקומפוננטים - הוא אמנם יעוות יותר בווליום גבוה אבל הוא יריץ אותם חזק יותר. - נסה ותיווכח !

...CASKA for life

פורסם
4G על ציוד כזה זה בזבוז .

למה ביזבוז ההבדל במחיר הוא לא כל כך גדול.ואם בעתיד הוא ירצה לשדרג את המגבר או להוסיף עוד מונו אז מה רע להכין תשתיות טובות מההתחלה מה רע ב-4 גיי'ג נזק לא יגרם

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ה4G זה לא ביזבוז זו תשתית לעתיד אבל לא ניראה לי ב500 שקל התקנה וחיווט כזה כי רק כבל הפלוס יעלה כמו חצי ממהתקנה.

שאלת מי מה צריך להתחיל קודם מהרדיו דיסק המסריח והישן שלך.

מגבר מצויין

קומפוננט מצויין

סאב-דארק(בלי לעליב)

אגב גם לי יש אסטרה וזה לא אוטו אטום אולי למים כן (וגם זה לא ממש:lol:)אבל לא לסאונד כדי שיהיה אטום עושים איטום.

לסיכום תיקנה רדיו דיסק נורמלי ואני לא מדבר על פיוניר אלה על חברות נורמליות למניהן.

פורסם

חברה אני חוזר בי

יש שינוי ענק

אחרי שהחלפתי תרדיו דיסק ל 480-MP היה הבדל אבל לא גדול

אבל שלקחתי את זה לכיוון של אותו מתקין שלא השקיע בגרוש כי לא שילמתי לו על זה היה בידיוק 5 דקות על הרדיו דיסק

ומה ההבדל ענק ואני מרוצה (:

רק מה אני חייב שתי 6X9 מאחורה ולדעתי לא צריך יותר (:

* לא ידעתי שכיוון יעשה כזה הבדל

• תוכן חדש...