Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 45,000ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את הרכב הישן שלי למשהו חדש יותר.

הדרישות שלי הן כמובן , שיהיה רכב אמין , חסכוני , צעיר , ושיעמוד בנסיעות בינעירוניות 2-3 בשבוע.

ההתלבטות שלי היא בין - פיז'ו 206 , פולו , איביזה. האם מישהו יכול להמליץ על משהו אחר חוץ מאלה , או לחילופין

לתת חוות דעת על אלו שציינתי.

דבר נוסף , הוא שעדיין לא החלטתי אם אני מעוניין בגיר אוטומט או ידני , שכן הבנתי כי במנוע 1400 עם גיר אוטומט הרכב איטי מאוד ביחס לדגם ה1600 (לחבר שלי יש פיז'ו 206 אוטומטית 1400 והוא מאוד לא מרוצה...)

אשמח להמלצות...

פורסם

תוכל להוסיף לרשימה פונטו ספייס, בתקציב ניתן למצוא אחת משנת 03.

ידני יהיה חסכוני יותר בדלק! בעל ביצועים טובים יותר וככל הנראה אמינות טובה יותר.

פורסם

האמת שלא כל כך התלהבתי מהספייס , וחוץ מזה שראיתי שהוא בעל מנוע 1300 כך שנראה כי הוא לא יעמוד בנסיעות מירושלים לת"א מספר פעמים בשבוע...

חוץ מזה יש עוד המלצות ?

פורסם

אני חושב שכל רכב של שנות ה 2000 שמצבו תקין מסוגל לעלות לירושלים.

גם פונטו ספייס מסוגלת לכך .

רכב עם מנוע 1400 גיר אוטומטי יעלה לעיר הבירה במהירות יותר נמוכה מאשר אותו הרכב עם גיר רגיל, זה ברור.

וגם יצרוך יותר דלק.

כמובן יש עוד כמה אופציות. לדעתי עם גיר רגיל יהיו פחות בעיות ויותר אפשרויות:

פולו, קליאו B (מ2001 מנוע 1400 98 כ"ס), 206- רכבים שיעשו את העבודה.

יש גם הונדה ג'אז 1400 83 כ"ס ידנית 2002 שהיא קצת מעל לתקציב וקשה למצוא -מכונית אמינה, חיסכונית ודי זריזה, אפילו עם גיר רציף מרגישה טוב בעליות,מרווחת יותר מאחריים ובעלת בגאז' סביר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפונטו בעלת מנוע 1.25 סמ"ק, ולא תיהיה לה שום בעיה לעלות לי"ם. למען האמת לשום רכב מודרני לא תיהיה בעיהה כזו.

הלאון טובה מאוד, נדירה יחסית, הרבה יותר בזבזנית בדלק, יקרה הרבה יותר לאחזקה.

פורסם

ממליץ להוסיף לרשימה את טויוטה יאריס. אמינה, חסכונית עם מנוע 1.3 ו-86כ"ס. בדיוק נכנס בתקציב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הספייס תפורה על הדרישות שלך- בתקציבך תוכל לרכוש אחת ממודל מתקדם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ממליץ להוסיף לרשימה את טויוטה יאריס. אמינה, חסכונית עם מנוע 1.3 ו-86כ"ס. בדיוק נכנס בתקציב.

כנס ללוחות, לא ניתן למצוא את הגרסה שציינת במחיר הזה! במחיר הזה ניתן לגרד את היאריס 1.0 שנת 00!

פורסם
כנס ללוחות, לא ניתן למצוא את הגרסה שציינת במחיר הזה! במחיר הזה ניתן לגרד את היאריס 1.0 שנת 00!

לא קצת הגזמנו?

מדובר על טויוטה יאריס, לא על מרצדס S קלאס...

פורסם

נו טוב, ראיתי ב-46K דגם 1.3 אוטומט אבל עם ק"מ 220K. אכן יאריס קצת יותר מידי יקר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...