Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי הקרוב במסלול מרוצי הקרטינג בלטרון יערכו המרוצים הראשונים לעונת 2008 במסגרת ליגת פורמולה-ימאהה ו-TWIN CUP .

בשעה שתיים-עשרה בצהריים אמורים להתחיל האימונים החופשיים על המסלול ובסביבות השעה שתיים יחלו המרוצים עצמם.

בשבוע שעבר ביקרתי ביום האימונים שערכו הנהגים ובהחלט נהניתי ואני חושב שזו הזדמנות טובה לכל חובבי הספורט המוטורי בארץ להגיע למסלול בלטרון בכדי לצפות וגם לתמוך בספורטאים .

אני אהיה שם .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

עם 19 נהגים בשתי הקטגוריות, המירוץ הראשון הסתיים עם וי אחד גדול. למרות איחור של כמעט שעה בלוח הזמנים מתחילת היום, "תקתוק" המקצים (סה"כ 9) הביא לכך שבסוף סיימנו בדיוק עפ"י הזמן שתוכנן. מספר שינויים לבעיות בניהול שהתגלו היום ושפשוף של הנהגים עם השיטות החדשות, וכבר במירוץ הבא נוכל להתחיל בזמן ולסיים שעה לפני התכנון המקורי. אגב, במירוץ הבא הגריד בכל קטגוריה צפוי לצמוח כמעט פי 2. כאן המקום להודות לכל הנהגים שהגיעו ולצופים שבאו לעודד. תודה רבה לכל בעלי התפקידים שעזרו להרים ארוע ראשון ברמה גבוהה.

ולתוצאות:

'פורמולה ימאהה'

המירוץ הוגדר כמירוץ הכנה ותוצאותיו אינן קובעות לניקוד האליפות:

1. עומר מנור (עם שיא מסלול חדש 30.314 שנ')

2. סלבה אניסימוב

3. דודי סטרוסלסקי ® מירוץ ראשון כרוקי וכבר פודיום. דודי גם זכה בסט צמיגי סליקס מתנת איגור גלר.

4. ירין שטרן ®

5. ציון סופר

6. אנדרי שור

'טווין קאפ' (כולל נק' אליפות)

1. יואב גולדבוים 36

2. אור הירבי 30

3. אור רום 25

4. ליאור ויסלברגר 21

5. דרור לסט 18

6. אור מיכאל 16

7. יעקב מרינגר 15

8. אסף לוי 14

9. גל גרינברג 13

10. עודד בארי 12

11. דורון רחמים 11

12. גלעד לסט 10

13. עזרא עשיר 9

דובי, איך התרשם הדור הצעיר מהמירוצים בהם השתתף אבא לפני עשור?

שבת שלום,

ירון אדרי

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

בוקר טוב ומוקדם (מעניין למה קמים מוקדם בשבת...? )

גם אני הגעתי יחד עם שני הבנים שלי ללטרון בכדי לצפות .

יוצאים מהסיטרואן בחנייה (כן, נתתי מנוחה ל-75 היום) והרעש , אוי הרעש הזה של המנועים עושה משהו בגוף.

חולפים על השומר (היה נראה שהערנו אותו מהשינה) ומתחילים להריח . לריח של מנועי הימאהה יש ריח מיוחד ולמרות שהם היו אחרי האימון החופשי נשאר באויר הריח המיוחד הזה שמתחיל להזכיר לי נשכחות ולגרום לאיזה גירוד נעים בזיכרון.

פוגשים פנים מוכרות בפיטס של דני ומוטי , אומרים שלום יפה לירון וטימו שעושים על המלאכה וגם לאיגור שתפס פיקוד על השיפוט ולאחר סיבוב קצר בפיטס תופסים מקום בצל. כן, דאגו לצלייה ענקית ומרווחת ביום חם שכזה, התחלה טובה כבר אמרתי.

הדו-מנועי, TWIN-CUP , עולים למקצה הראשון והאקשן מתחיל . יש הבדלי רמות בין הנהגים אבל יש גם הרבה עניין.

אחרי מקצה שני של הכפוי המנועים עולים גם הימאהה- "2 פעימות" כמו שהיינו קוראים לזה ושם כבר יש הבדל גדול . לא, אני לא מדבר על הרעש או המהירות. רק על הפער בצמרת של עומר מנור מהשאר.

קשה שלא להרשם ממנו. בסה"כ ילד , שכבר בשבוע שעבר משך את העין והיום הוא גם מוכיח את זה .

מהיר מאד ועיקבי , יודע מה הוא עושה על המסלול בלטרון , מכיר אותו ואת הקארט מצויין ומוכיח את זה .

באם לא תהיה לו תחרות השנה הוא יתחיל להשתעמם .

הסדר המופתי נשמר , לא יודע על עיכוב בזמנים רק על קצב ללא המתנה בין המיקצים, משהו שלא כל כך היה מוכר עד כה.

גם תחזוקת הקארטים היתה נראית בסדר גמור ב-TWIN CUP וכאשר כבר התעוררה בעיה קפץ טימו והחליף מיד קארט לנהג .

עכשיו צריך לבדוק את הבעיה העקרית של הסדרות הללו והיא הוספת נהגים .

כמות קטנה מדי של נהגים שלא הגיעו "כי זה רק מרוץ חימום" , נו באמת , חברה ? מרוץ זה מרוץ .

אז תתחילו להכין את הקארטים או לפחות תתחילו להתאמן על הדו-מנועי. למרוץ הבא אין תרוצים .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מירוץ ההכנה נועד בעיקר לרוקי'ס, מכיוון שבצמד המירוצים הראשונים בעונה עליהם לזנק מאחור. חבל שרובם לא ניצלו את ההזדמנות.

לנו, החבר'ה המנוסים יותר, זה זמן להראות שרירים לפני העונה, או לחילופין להתייחס לזה כאל אימון תחרותי...

באופן אישי, נהניתי מאוד ואני מקווה בפעם הבאה לשפר זמנים. אני חושב שמשהו השתנה במסלול, כי אתמול עשיתי את הזמן הטוב ביותר שלי (31.09...) עם סטאפ רחוק מאידאלי.

לדודי סטרוסלסקי קצת קשה לקרוא רוקי, כי הוא מסתובב בסצינת ה 4 פעימות כבר כמה שנים טובות, בעיקר בליגת פרו קארטינג, וכבן בית אצל דוד מנשה כבר זכה לטעום קצת מעולם השתי פעימות במספר אימונים. עם מעט מאוד אימונים בלטרון הוא נסע בקצב מהיר מאוד והיה קרוב אלי בזמנים, מה שעזר לו לנצל את הספין הפאטאלי שעשיתי ולקחת את המקום השלישי.

בכל מקרה, הבחור מוכשר ונראה לי שיהיה לנו פייט מעניין בעונה.

גם זכינו לראות מגוון גילאים נרחב - החל מירין שטרן שסיים את המירוץ בהצלחה רבה, וכלה באנדריי שור שהשבוע נהפך לסבא, ומוכיחים שאף פעם לא מוקדם או מאוחר מדי.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

• תוכן חדש...