Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי את האלפא הזאת לפני כמה חודשים טובים

בשנות ה-80 ו-90 בקירוב, הרכב הספציפי הזה היה עומד בד"כ ברח' הנשיא בהרצליה פיתוח במצב דיי דומה למצבו הנוכחי.

לפעמים בתוך החנייה המקורה של אחת הוילות ולעיתים בחוץ. מעניין אם מישהו מכיר את הסיפור וידע לספר איך התגלגלה לר"ג ומדוע עד היום לא זכתה לשיפוץ..

(במחשבה שנייה פתאום אני לא סגור אם ההיא מפיתוח הייתה כחולה כהה בכלל או אדומה.. מי שזוכר מוזמן לתקן..)

HFturbo

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקשר לאלפה אם אני לא טועה שייכת לבחור שמעמיד למכירה רכבים בר"ג ליד מגדלי התאומים יש לו וולוו אדומה ושברולט נוספת שווה לחפש תמונה עם טלפון באתר. הרכבים צולמו מס' פעמים והועלו בשרשור זה.

פורסם

בעל הרכב גר בבניין הסמוך למקום חניית האוטו. תוך מספר דקות מהרגע שמצאתי את הרכב הצלחתי לקבל מספר טלפון של הבעלים, כנראה שהוא מוכר באזור. האלפא בבעלות חבר מועדון אלפא (יש גם מדבקה על השמשה הקדמית) והרכב לא למכירה ובקרוב יעבור שיפוץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ראיתי את האלפא הזאת לפני כמה חודשים טובים, עמדה ליד אולדס סטיישן, באותו רחוב אבל במיקום קצת שונה. היא נראתה לי אז במצב לא מדהים, אבל סביר, וכנראה שגם במצב נסיעה. אח"כ ראיתי אותה פעם נוספת באותה פוזה, אבל בפעמים הבאות שעברתי באיזור היא נעלמה. אפילו הייתה כאן בפורום הודעה על גניבת מכונית דומה, והייתי בטוח שזהו, שהיא הלכה. אז עכשיו אני רואה שהיא חזרה, אבל למען השם, לפני שהיא באמת תסיים בטול-כרם, בטוח יש מישהו שיהיה מעוניין לשפץ כזאת בובה. אני נמצא בסביבה פעם בשבוע ויכול להשאיר פתק אם זה יעזור.

מישהו יכול לתת עוד קצת פרטים על הדגם? פשוט אף פעם לא נתקלתי ברכב כזה.

פורסם

פיאט 132 ברחוב אלעזר המודעי בירושלים, לא בשימוש, מצב פח די גרוע, בפנים קרטון עם מספר טלפון.

fiat132.jpg

fiat1321.jpg

fiat1322.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
מודל 83 נראת שלמה מאוד מבפנים

יש את כל החלקים כך זה נראה לפחות מבחוץ.

מישהו מעוניין בפרטים?

הרכב עומד בת"א

פח כבר לא נשאר לאוטו הזה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מיני מיינור בפ"ת ליד מוסך יונדאי בקרית מטלון נראית נטושה.

סובארו טנדר בגבעתיים נראית במצב נסיעה משנות ה 70 מצטער על התמונה החשוכה.

וולקסווגן סטיישן בפ"ת למכירה אם מישהו מעוניין אוכל לעבור לקחת טלפון.

רנו 5 עדיין לא אספנות באבא הלל בר"ג.

10042008274.jpg

14042008291.jpg

16042008294.jpg

16042008296.jpg

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...