Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלפא בר"ג.

נראית מתכלה לאיטה, לחובבי האלפות הרכב חטף כבר מספר דוחות היושבים על הוישר, החלון פתוח ונראה כאילו הרכב נטוש.

חסר אויר באחד הגלגלים.

בקיצור שווה להגיע ולחפש את הבעלים.

צילמתי בפלאפון מכמה זוויות.

הרכב נמצא ברחוב לאן 16 בר"ג.

מישהו יכול לתת פרטים אודות הדגם הזה ? :shock:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא תאמין אבל הצבא עדיים מחזיק ומפעיל כמה בודדות כאלה ביום יום.

כן.. זו לא טעות.. יש בצבא הגנה לישראל של שנת 2008 כמה אמבולנסים מדגם הישן הזה שעדיין נוסעים.

הוא צודק,היא עברה מתיחת פנים ב83 כמדומני, והם שרדו יפה מאוד... לצבא היו אמבולנסים כאלו בזמנו...

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

האם האוודי צולמה במושב בית עריף? אם כן אני מכיר את הבעלים והוא איננו מעונין למכור. ובאותה החצר קצת בפנים יש גם פיאט 600 לבנה במצב סופני אך לא למכירה , ויש גם טננדר פיגו משנות ה 80 מעוך לגמרי יותר בפנים בתוך השיחים.

במושב במרכז ניצפו 2 רכבים עזובים בחצרות בתים,

רנו פואגו ואודי 80 שניהם שנת 82

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אני מפרסם את זה כרגע ללא מיקום, כי יש חבר, שיכול להיות, שמעוניין באוטו, והתמונות בשבילו. בעיקרון- מצבו הרבה יותר טוב, לדעתי, ממה, שנראה התמונה- לרוב החלודה שטחית בלבד, ואני יכול להגיד, שוואנדורה שלי מ-92' יותר חלודה מזו בהרבה (במיוחד במסגרת החלון הקידמי- המחלה הידועה של הוואנדורות). לאוטו יש מספר בן 6 ספרות, מה שאומר, שאמור להיות משנות ה-70- אבל הבעלים, או לפחות, מי שמתיימר להיות כזה- טוען, שברישיונות של האוטו רשום שנת 81! WTF?!?:roll::shock:

בקשה קטנה- מי, שמכיר/מזהה איפה זה- אנא, לא "לצעוק" הינתיים, כי שוב- יש חבר, שיכול להיות, שמעוניין באוטו, ובשלב הזה התמונות בשבילו.

מה חדש? שמת לו מיספר? אף אחד לא חזר אלי!:-(

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מה, הוא מפגר?! -דיברתי איתו בכלל, הוא בדיוק יצא כששמתי פתק, הוא אמר, שיכול להיות, שמעוניין למכור! אולי זה היה מתחזה בכלל, ולא הבעלים? -כי שוב- על האוטו מספר 6 ספרות, והוא טוען, שהאוטו שנת 81! עשיתי טעות- לא לקחתי ממנו פלאפון, במקום רק לתת לו את שלך. אם אהיה שם שוב- אעשה זאת!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הGMC שלי הוא משנת 84' והצורה די דומה ,בתמונה אפילו הפנסים האחוריים נראים דומים(בולטים פנימה ולא החוצה), האם במקרה זהו הראלי STX?(שלי זה ראלי STX)מוזר שאין לו חלודה מתחת לחלון הקידמי אצלי יש כבר ריקבון(רק שם)

כמובן שבלי הפלסטיק על המכסה מנוע, והמגינים המוזרים על הפגוש.

או, שפעם עשו הרבה יותר חזק, או שלאוטו הזה היה מזל, ועמד במקום ממש יבש. כי החלודה במסגרת החלון הקידמי- זוהי באמת המחלה המעצבנת של הדגם הזה- גם שלי אכול לגמרי, אני לא יודע, מה לעשות!:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אלפא בר"ג.

נראית מתכלה לאיטה, לחובבי האלפות הרכב חטף כבר מספר דוחות היושבים על הוישר, החלון פתוח ונראה כאילו הרכב נטוש.

חסר אויר באחד הגלגלים.

בקיצור שווה להגיע ולחפש את הבעלים.

צילמתי בפלאפון מכמה זוויות.

הרכב נמצא ברחוב לאן 16 בר"ג.

ראיתי את האלפא הזאת לפני כמה חודשים טובים, עמדה ליד אולדס סטיישן, באותו רחוב אבל במיקום קצת שונה. היא נראתה לי אז במצב לא מדהים, אבל סביר, וכנראה שגם במצב נסיעה. אח"כ ראיתי אותה פעם נוספת באותה פוזה, אבל בפעמים הבאות שעברתי באיזור היא נעלמה. אפילו הייתה כאן בפורום הודעה על גניבת מכונית דומה, והייתי בטוח שזהו, שהיא הלכה. אז עכשיו אני רואה שהיא חזרה, אבל למען השם, לפני שהיא באמת תסיים בטול-כרם, בטוח יש מישהו שיהיה מעוניין לשפץ כזאת בובה. אני נמצא בסביבה פעם בשבוע ויכול להשאיר פתק אם זה יעזור.

IMG_3873.jpg

פורסם

הרכב בתמונות שייך לי.

כרגע נמצא במוסך לצורך הפשטת מנוע שיעבור לרכב אחר שלי.

ביום ו' הבא יימכר לברזל במחיר אפסי. אם יימצא מישהו שמעוניין להציל זה הטלפון שלי 054-6543016 מובטח מחיר זול מאוד...

PICT8859.jpg

PICT8862.jpg

PICT8861.jpg

פורסם

דודג דארט עומדת כבר שנים ליד משרד הרישוי נראית במצב טוב אבל התחיל עליה ונדליזם שלא היה לפני כמה חודשים שעברתי שם.

והפורד צולמה ברמת ישי ,עומדת שם כבר כמה חודשים.

DSC00988.JPG

DSC00991.JPG

DSC00992.JPG

DSC00997.JPG

DSC00999.JPG

פורסם

אם כבר אסקורט - אתמול ראיתי ברנדה אספנות ירוקה ויפה נוסעת בפ"ת, בסביבות סוכנות פורשה. האם היא "מוכרת בציבור"?

פורסם

ועוד אלפא, הפעם בתוך חצר, מכוסה בגרוטאות בנתניה.

מדובר באלפא ג'וניור אדומה, הצלחתי למצוא את הבנאדם והוא כמעט בטוח שהיא הורדה מהכבישואין לה ניירות:cry:, לכן רק לפירוק.

לא לצפות ליותר מדיי מהרכב הוא נמצא בתוך ערימת גרוטאות (ממש בתוך הערימה).

מי שמעוניין, חלקים, מנוע, גיר וכו'.

יכול לפנות אליי בפרטי, הבנאדם לא רוצה פרסום גדול מדיי, לכן רק מי שרציני.

תודה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
אם כבר אסקורט - אתמול ראיתי ברנדה אספנות ירוקה ויפה נוסעת בפ"ת, בסביבות סוכנות פורשה. האם היא "מוכרת בציבור"?

הבחור כנראה נכנס למחלקת טריד אין של פורשה אבל שם נתנו לו 20 % פחות מהמחירון וזה לא היה משתלם לו להוסיף עוד 954000 שח

פורסם
ראיתי את האלפא הזאת לפני כמה חודשים טובים, עמדה ליד אולדס סטיישן, באותו רחוב אבל במיקום קצת שונה. היא נראתה לי אז במצב לא מדהים, אבל סביר, וכנראה שגם במצב נסיעה. אח"כ ראיתי אותה פעם נוספת באותה פוזה, אבל בפעמים הבאות שעברתי באיזור היא נעלמה. אפילו הייתה כאן בפורום הודעה על גניבת מכונית דומה, והייתי בטוח שזהו, שהיא הלכה. אז עכשיו אני רואה שהיא חזרה, אבל למען השם, לפני שהיא באמת תסיים בטול-כרם, בטוח יש מישהו שיהיה מעוניין לשפץ כזאת בובה. אני נמצא בסביבה פעם בשבוע ויכול להשאיר פתק אם זה יעזור.

"אבל למען השם, לפני שהיא באמת תסיים בטול-כרם"

טול כרם , ואולי הבעלים לא רוצה למכור , אולי תקוע עם שיפוץ .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
"אבל למען השם, לפני שהיא באמת תסיים בטול-כרם"

טול כרם , ואולי הבעלים לא רוצה למכור , אולי תקוע עם שיפוץ .

נו, וזו סיבה להעמיד את האלפא באמצע הרחוב עם חלונות פתוחים/מנופצים, למשך תקופה ארוכה ולתת לה לצבור דו"חות?

לפי המידע והתמונות, לא עושה רושם שהמכונית מושגחת כרגע ע"י מישהו. אם יבוא גנב, זה לא יעניין אותו שאולי הבעלים לא רוצה למכור. חוץ מזה, לא חייבים לגנוב את כל האוטו, מספיק שימשיכו עם ונדליזם ופירוק חלקים (אתה יודע, בדרך כלל חלון שבור זה רק ההתחלה).

אז כן, סביר להניח שאם המצב יישאר ככה עוד זמן רב - טול כרם במקרה הרע ביותר, מגרש הגרירות העירוני במקרה הקצת פחות רע.

פורסם
הבחור כנראה נכנס למחלקת טריד אין של פורשה אבל שם נתנו לו 20 % פחות מהמחירון וזה לא היה משתלם לו להוסיף עוד 954000 שח

כן, כנראה :-)

או שפשוט הוא היה בדרך למוסכים בצד השני של הכביש...

• תוכן חדש...