Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי משהו מוזר אתמול, אני בא לצאת מהחניה מכניס לרוורס לוחץ על הקלאץ' מכני להילוך נוסע איזה חצי מטר ואז הרגלית של הקלאץ' קורסת לי עם רעש של קליקים מהרגלית עצמה, היום בבוקר שוב קרה, יש רעיונות לסיבה?

בבקשה עזרה... מה אולי קרה לקלאץ' או שזה בעצם הרגלית...?

תודה מראש.

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם

צריך לבדוק את כל מרכיבי הקלא'ץ במוסך כדי לענות על השאלה הזו מה גם שתיאור הבעיה אינו ברור.

מה זאת אומרת הקלא'ץ קרס ? אתה מתכוון לזה שהדוושה ירדה עד למטה ?

צריך לבדוק שיש מספיק שמן גיר,שכבל הקלא'ץ תקין ולא קרוע ואת תקינות הקלא'ץ עצמו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני חושב גם כמו דורון. בפורד יש כמו פס שיניים ברגלית הקלאצ שמאפשר כיוון וכנראה הוא בלוי ולכן לפעמים הוא מחליק לך ונופלת לך הרגלית פנימה. סדר את זה בהקדם לפני שתישאר בלי קלאצ בכלל :wink:

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

זו אופציה אחת והיא תופסת רק אם כשהדוושה נופלת - הקלאצ' למעשה לא לחוץ עד הסוף אלא לא משולב (למרות שהדוושה לחוצה)

אופציה שניה דומה (במיוחד הקליקים מזכירים לי את זה כי זה קרה גם לי) - במידה והקלאץ' הוא מתכוונן (בעזרת קפיצים) ולא בעל כיוון ידני , יכול ליהיות שמנגנון הכיוונון של הכבל קלאץ' הלך והוא נתפס.

זה דבר שקורה מדי פעם בפיז'ו / סיטרואן עם כבל קלאץ' מתכוונן מכנית.

זה תופס רק אם כשהקלאץ' "קורס" אז הוא למעשה משולב עד הסוף.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• ספונסר פורום
פורסם

את הרגלית,אפשר לקנות את המנגנון רצ'ט בנפרד ולהחליף,גישה לא נוחה,אבל אפשרי עם זוג ידים טובות.

אורן

פורסם

שלום.

קודם כול על תרוץ לך לאט ובבטחה.

ברכב שלך יש מנגנון אוטומטי לכיון גובה הפרדת המצמד [כיון קלאץ' אוטומטי] והוא הישתחק או נישבר.

לא קל ולא נוח לפרק את החלק .

כדאי להחליף את המנגנון הבלוי יש לפרק את כול דושת המצמד החוצה.

כמו כן כאשר אתה קונה את השינן החדש תקפיד על שתי דברים

א] רק מקורי [קיים תחלפי אבל חרה לא שווה כלום נישבר אחרי יומים]

ב] תראה שאתה מקבל גם את השינן הקטן [הנגדי].

ג] מירב הסיכוים שניברו שתי בוכסות אוקולון בצבע אדום והם חייבות להיות שלמות או שלא תצליח להרכיב את המנגנון.

לתשומת לבך לא קל להרכיב את כול העסק הזה צריך הרבה סבלנות וכוח סיבולת באצבעות אתה תבין בהרכבה . :lol:

בהצלחה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודה בני הכוונה שלי שאני רץ למוסך להחליף.. רוב הסיכויים במוסך מורשה של פורד לצערי...

אני ניסיתי לראות אם אפשרי שאני יוכל לעשות זאת לבד אבל הבנתי מהר מאוד שזה יגזול לי זמן יקר ושבקושי יש גישה לשם אז אולי באמת שווה לתת למישהו אחר שישבור את הראש... כמו כן שוב תודה על העצות עזרו לי מאוד!!!

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
  • תוכן חדש...