Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת , איזה חלקים של רכב יש להחליף כל שנתיים או שלוש כדי לתחזק את האוטו ולשמור עליו? אני מדבר על סטרטר, או משאבות למיניהן(דלק, מים, שמן), חלקים שמתבלים מן הסתם, ובמקום להיתקע עם האוטן בשלב מסויים אני אמנע מבעיות.(יש לי סובארו אימפרזה 2001)

תודה

גילי

פורסם

נראה לי שמיותר. כל החלקים שציינת הם חלקים שנהוג להחליפם רק כאשר הם מתקלקלים. חלקים אלה יכולים להחזיק שנה ולהתקלקל או 12 שנה בלי להתקלקל - אין להם שרידות מוגדרת כלשהיא. להחליף אחד מהדברים הנ"ל לפני הזמן בלי שהוא התקלקל יהיה בזבוז של זמן וכסף.

פורסם

שלום רב

נוזל בלמים . נוזל קירור כול שנתיים ( יש מכשירים אשר בודקים את רמת הנוזלים הללו )

שמן גיר אוטומט כול 60000 ק"מ החלפה מלאה ע"י מכשיר שטיפה

שמן גיר רגיל לוודא שיש בגיר שמן סנטטי ( שמן זה לא נהרס )

טיפול במערכת מיזוג פעם בשנתיים ע"י מכונת מיחזור מיזוג

לבדוק למצב הצמיגים . מצבר ומצב טעינה

אין צורך להחליף מכלולים אלא לבצע טיפול אחזקה מונע עלפי הוראות היצרן

בברכה זיסו יוסי

פורסם

תשובה פשוטה : תעשה את הטיפולים השוטפים כפי שמופיע בספר הרכב .

עדיף במוסך מרכזי/מורשה של סובארו .

יצאתי עמבה

• תוכן חדש...