Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש ברשותי גלאנט 2000

לאוטו אין שום בעיות *טפו טפו טפו* והכול עובד פיקס.

מה ששמתי לב פעם ראשונה שאני משתמש במזגן בקירור,כאשר אני נוסע כרבע שעה חצי שעה ועומד במקום למשל ברמזור או חניה מריחים ריח חריף של דלק\גז לא יודע בדיוק מה הריח הזה... גם כאשר מכבים את המזגן ומדליקים ישר איוורור הריח לא נעלם... יצאתי החוצה הרחתי מבחוץ אין ריח מהאגזוז או משהו כזה...

עוד משהו מוזר ברכב,היה לי חצי מיכל,נסעתי נסיעה של כ-40 קילומטר וירדו לי 2 פסים במד דלק.. מה שמאוד מאוד מוזר.

הנסיעה נסיעה רגועה לא עברתי אפילו את ה70 בגלל שזה היה בתוך העיר.

מה יכולות להיות הבעיות ?

פורסם

אם זה קורה רק בהדלקת מזגן יכול להיות שיש דליפת גז מהמזגן ,מזגניסט מקצוען יאבחן זאת היטב ומייד.

נסה לבדוק אם יש ריח חריף של דלק ללא הדלקת מזגן יש לגשת למוסך במהירות ולבדוק היטב את העניין מחשש לנזילת דלק,מצב מסוכן ביותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...