Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק עוד התייחסות קטנה לטר"צ (ראשי תיבות של טרום צבאי, ולא קד"צ. ככה קוראים לזה במודיעין, אל תשאל למה) לפני שנועלים:

הזמן שאתה שם אומנם לא נספר לך כפז"מ בצבא, אבל כן נספר כפז"מ לדרגה. בדרך זו קיבלתי רב"ט תוך ארבעה חודשים, סמל בשנה וחצי וסמ"ר בשנתיים וחצי.

לג'ובניק זה נחשב זמן סופר מהיר לקידום שכזה בדרגות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דבר איתי כשבבסיס שלך לסמל יש פטור מעבודות רס"ר, ואתה רואה מישהו יותר צעיר ממך שכבר לא בפוטנציאל לעבודות רס"ר בזמן שאתה ממשיך לטחון את התורנות הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם יש דבר אחד שאתה צריך ללמוד לפני שאתה מחליט קד"צ/חמ"ן/משהב"ט

זה שאם אתה מכיר משהו זה לא אומר שניתן לדבר עליו - גם אם אתה חושב שזה בסדר.

האינטרנט שייך לכולם וגם ל"בני דודים" שלנו.

בתור אחד שהולך לחמ"ן אני מצפה מחיילים ואזרחים שכמותך ליותר. בתקווה שתשקול שנית בפעם הבאה (לידע כללי זה בדיוק מה שקרה עם "8200" - מספר היחידה אמור להיות מסווג אך עקב פירסומים כאלה כבר לא).

על כל מקרה לדעתי לך לשחקים.

בברכה,

נאור (רש"צ ביקורת וחקירות בביטחון שדה [או כפי שנאמר היום, "ביטחון מידע"]).

נ.ב

אם אתה רוצה לשאול על משהו ואתה לא יודע אם ניתן לדבר על זה בפומבי שלח לי ה.פ :).

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אוקיי, קודם כל אם כבר אנחנו מדברים על נושאים כאלה, אני חייב להתוודות. היכולת הגרעינית של ישראל היא:

***עריכת הנהלה - לא בפורום ציבורי ***

אם כבר שפכתי את אשר על ליבי, אני ***עריכת הנהלה - לא בפורום ציבורי *** ארולוזורב.

ולכל בנות הפורום, אני יודע שעכשיו שגיליתן כמה אני יודע אתן מתות לשעוט על גופי וללקק אותו כאילו אתם תרמילאיות ואני בול, אז כדי לשהאיר לכן טעם של עוד, הנה אלבום תמונות שלי בעירום מלא, משומן בשמן קיק:

***עריכת הנהלה - לא בפורום ציבורי ***

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

מיצינו. למי שמדגדג, להמשיך בה"פ.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...