Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

בהמשך לנושא שפתחתי בעבר על המד דלק http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=193017

עכשיו, המד דלק עובד בצורה תקינה, אך עדיין אחת התצוגות במחשב הדרך לא מתפקדת.

נראה לי שהייתה איזה שגיאה שניתנת לתיקון ע"י איפוס לוח השעונים.

הבנתי שקיימת אפשרות של משחק עם הסוויץ והתעסקות עם הלחצן בורר מצבים של מחשב הדרך.

צירפתי את הנוהל לאיפוס הלוח כפי ששלח לי אותו חבר הפורום ליאור.

ניסיתי מס' פעמים אך ללא הצלחה.

מישהו התנסה באיפוס לוח של מגאן (דגמי 00-03) בעבר ?

תודה מראש, אריאל.

FAULT FINDING PROCEDURE.doc

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

זה לא בדיוק איפוס (למרות שזה חלק מהעניין בפעולה).

זה נקרא בדיקת תקינות לוח מחוונים + בדיקה אם ישנן תקלות רשומות בלוח. שים לב, שברגע שהתחלת את הפעולה, אתה יכול לעבור עם הכפתור הימיני על ידית המגבים בין פונקציות מחשב הדרך ובין היתר לבדוק תקלות שנרשמו בלוח.

עריכה: עכשיו ראיתי את המסמך שהעלת ומדובר שם בדיוק על מה שכתבתי. בכל מקרה, לדלות מידע אודות תקלות לא תוכל בצורה רצינית מהפעולה הזאת. גם שגיאה רגעית תירשם כתקלה אבל לא בהכרח אכן תהיה כזאת.

Veni Vidi Vici

פורסם

איפוס, הוצאת קודים, WHAT EVER.

העיקר שהתצוגות של מחשב הדרך חזרו לתפקד כמו שצריך.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...