Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוחים רפואיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו חשבתי על זה ונגיד לכל אלה שיש מושלם ויש כל מיני ביטוחים מעבר לקופות הבסיס שלהם

מה זה באמת נותן?! האם זה שווה את הכסף החודשי שאנחנו משלמים לתמורה שאנחנו מקבלים?

דוגמא אתה ניגש להתייעץ עם רופא מומחה העלויות נעות מה-500 שקלים ועד 1000 שקלים ויותר, ההחזר

של השרותים המשלימים הוא 80 אחוז ולא יותר מכ-500 שקלים אז האם זה באמת שווה או שעדיף לשים את הכסף

שאתה משלם בקופת חסכון ועם הזמן גם לצבור אחוזים מהבנק?!

מה גם האם עדיף ביטוח פרטי לעומת ביטוח בריאות כזה?!

דעתכם!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

בוא אני אגיד לך את זה במילים פשוטות - ביטוחים עושים למקרה שחס וחלילה תזדקק לטיפול רפואי (אם הוא דחוף או לא).

היית נותן לביטוח המקיף שלך לדגור בבנק?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

את צודקת אני במקרה גם נציג שירות של חברת ביטוח רפואית...

בכל אופן יש שרותים שלא כלולים דרכם, יש שרותים שניתן לבצע בלי ההחזר שלהם ועדיין יצא יותר זול

אני גם חושב כמוך שוואלה זה טוב שיש לה חברת ביטוח מאחורי הגב ככה לשקט הנפשי שלך.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

תחשוב על זה בצורה הזו - חס וחלילה (טפו טפו טפו) תגלה שיש לך מחלה כלשהי ובאמת תזדקק לטיפולים (אנשים צעירים לא חסינים ממחלות קשות) - לשלם לבד עבור כל דבר קטן זה חור בכיס שלך ושל כל המשפחה.

פורסם

אוקי אבל נגיד שבממוצע אנשים משלמים 70 שקל פלוס מינוס לחברות ביטוח משלימים.

בואי נגיד שאת שמה את ה-70 שקלים האלה בצד בכל חודש כמו קופת חסכון...טוב תראי את האמת שני צדדים

האחד אם הבנאדם הצטרף בידיעה שהוא צריך להתחיל להשתמש עם ההצטרפות אז זה משתלם אבל אם בנאדם יודע שהוא עושה את זה לעתיד אז 70 שקל בצד במשך השנים זה הרבה כסף חסכון לרפואה. שוב גם אני בדעה שלך שאם תצטרך אתה יודע שיש לך גב אבל שוב הם לא מכסים את כל השרותים!

אז את האמת ישנם שני צדדים...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

בוא אני אתן לך פרט מעניין - יום אישפוז בבי"ח עולה כ-4000 ש"ח. אם תחסוך קצת יותר מ-4 שנים תגיע לסכום הזה.

עדיף תחסוך על סיגריות או מסעדות.

פורסם

שוב אני אומר שאני באותו דעה כמו שלך אבל לפעמים יש לי ספקות בנושא בכל מקרה לא מתכוון לבטל רק

רוצה להתעניין ולראות מה עוד אנשים חושבים בנושא הזה!

על יום אשפוז השרותים השלימים לא משתתפים

אני מדבר רק על השרותי הבריאות המשלימים לא על הסל הבסיסי שמושלם באמצעות משכורות וכ'ו.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

לפני שלוש שנים, שכן שלי נזקק להשתלת כליה, עניין פעוט של 105 אלף דולר (במצב הדולר הנוכחי זה פחות גרוע).

סייעתי למשפחה בתהליך ההתרמה.

האמן לי, אחרי שרואים דבר כזה רצים ועושים ביטוח קטסטרופות (תרופות שאינן בסל + השתלה, היתר מכוסה די טוב בסל הבריאות).

חכם יותר לומד מנסיונם של אחרים !

פורסם

4 אותיות ונקודה:

כדאי.

מאוד.

אני מכיר באופן אישי מספיק דוגמאות של חברים/ידידים/קרובים

אשר נפצעו/חלו וזכו לטיפול בעלות אפסית, הודות לביטוחים משלימים למיניהם.

הוזכרו פה ימי אשפוז - דוגמה מעולה.

בארץ אמנם מקובל להתלונן ולהתבכיין על כל דבר (לרוב בצדק) אולם בכל הקשור

לביטוחים בריאותיים וקופות חולים - המצב די טוב, וביטוחים משלימים למיניהם

הם משהו שהישראלי הממוצע מסוגל לעמוד בו (להבדיל מארה"ב, נניח).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כדאי, רצוי, מומלץ.

לצערי לאמא שלי היה צורך להפעיל כזה ביטוח, והם שילמו כל שקל.

אתה ממש לא תרצה לחשוב על כסף אם חס וחלילה יקרה משהו.

יש אנשים שאין להם אפשרות לביטוח, לך יש ? תשתמש בו !

פורסם

דבר אחד אני יכול להגיד מהרבה נסיון לגבי ביטוחי נסיעות/עבודה בחו"ל. ביטוח שלא עושה לך בדיקות מקיפות לפני קבלתך לא שווה את הניר עליו הוא גובה כסף. תמיד יטענו שהסתרת שהמוהל פיקשש ובגלל זה עלה עליך אוטובוס בגיל 50. צריך להתעקש על בדיקות ,אפילו על חשבונך. " כיסוי כרטיסי אשראי " הוא גימיק שיווקי , לא ביטוח.

פורסם

70 שקל לחודש מצטברים ב- 50 שנה לסביב ה- 75,000 שקל חיסכון נושא ריבית.

נכון שהביטוחים המשלימים לא מכסים את כל האפשרויות, ונכון שבלחק מהמקרים מתברר שיש אירוע שאינו מכוסה כלל, ובכל זאת בואו ניקח את ביטוחי הרכבים כהשוואה:

ביטוח חובה וצד ג' סביב ה- 2,000-2,500 שקל לשנה - ב-50 שנה משהו באזור ה- 180,000 שקל.

ואם מדובר בביטוח מקיף, זה יהיה לפחות כפול.

גם במקרים של רכב, יש הפתעות של השתתפות עצמית, וכד' (ולפעמים גם הביטוח מתנער בכלל מסיבותיו שלו).

בכל מה שקשור לרכב, רוב הציבור יעשה ביטוחים מתוך כוונה ותיקווה לשלם ולא להיזדקק. רוב הציבור לא יחשוב אפילו פעמיים ויקנה ביטוח צד ג' ומקיף. ולמה הם יעשו זאת, כי הם פשוט דואגים לכסף של עצמם לעתיד. אם חלילה תהיה תאונה שתעלה רק 10,000 שקל, שזה לא יצא מכיסם.

אם כך, מדוע בכל מה שקשור לבריאות שלנו, שדווקא שם יש מחסור בחלקי חילוף, ודווקא שם אנחנו רוצים את "המכונאי" הטוב יותר עד שאנחנו מוכנים לחצות יבשות להגיע לטיפולו, דווקא כאן יש התלבטות אם לעשות ביטוח רפואי כלשהו אם לאו.

דבר אחד ברור - במצב הטוב, החיסכון האקטוארי שלנו הוא סביב ה- 75,000 שקל. להזכירכם יש תרופות וטיפולים שיגמרו את התקציב הזה בפחות משנה.

רוב העם לא יזדקקו לניצול מקסימלי של כיסויי הביטוח הרפואי, בדיוק כמו שרוב הנהגים לא יזדקקו לניצול הכיסוי הביטוחי של הרכב.

צריך גם לזכור שהיו מקרים שהעלות לביטוח היתה גבוהה מאוד ומסיבותיו שלו (פרוצדורליות ואחרות), הביטוח משך זמן בענין הפיתרון והסיוע וכך הנזקק הפך לנפטר, או שעבר נקדת אל-חזור שתהפוך את הטיפול ממילא למיותר שכן הוא כבר לא יהא יעיל ובכך להוביל את המקרה לפטירה נוספת ללא טיפול.

וכבר היו דברים מעולם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שוב אני אומר אני העלתי סתם נקודה לראות איך אנשים באמת חושבים בנושא הזה

כי אני עובד בחברת ביטוח משלים וכל פעם אני ניתקל באנשים שמתלוננים למה הם צריכים את זה, הם לא מקבלים כלום!

למרות שיש המון שרותים שכלולים ויש שרותים שלא כלולים, נכון לא הכל מכוסה! ונכון שגם ההחזר הוא לא תמיד

ההחזר שאתה מצפה לו! למשל תרופות אז ההנחה היא רק בבתי המרקחת של אותה הקופה, אין החזר על תרופה שקנית

ולא הייתה עלייה הנחה, כמו תרופה מצילת חיים או שלא נמצאת בסל...

ד"א אני גם משווה את הביטוח המשלים לביטוח רכב שעדיף שתשלם ותדע שיש לך ואולי גם לא תשתמש מאשר לא תשלם וכשתצטרך אולי אפילו פעם אחת לא יהיה לך בכלל!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

מומלץ מאוד.

ואני אומר את זה כבן לאמא חולת סרטן לשעבר

וכאחד שעושה ספורט אקסטרים (ולא חוסך על ביטוח). עשיתי ביטוח חיים מלא שכולל אפילו נתיחה פתולוגית במידה ו... :roll:

אני הרבה יותר רגוע כשיש לי את הגב של הפוליסה - פינוי מוסק במקרה הצורך, ניתוחים/השתלות בחו"ל, פיצוי על אובדן כושר עבודה וכו'.

וכשמסתכלים על זה בראיה כוללת העלות השנתית ממש לא נוראית ביחס לכסת"ח שהיא נותנת

מתן.

• תוכן חדש...