Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה של נזילת מים,אמנם הנזילה קטנה ממש אבל עדיין כל שבוע אני מוסיף ליטר מים למיכל העיבוי.

אז ככה הנזילה עצמה מתרחשת בצינור המים שמחובר למצערת,הנזילה לא מהצינור עצמו,אלא כביכול מהקצה שלו שמחובר למצערת,צינור זה הולך מלמטה למצערת כלפי מעלה.

רציתי לשאול אם אפשר להחליף את הצינור בלבד או שמה צריך להתעסק גם עם המצערת?

והאם אני יכול לסחוב את זה עד הטיפול בעוד כחודש?

פורסם

אם תוסיף מים כל פעם, אתה יכול לסחוב איתו עוד חודש (שזה לא כ"כ מומלץ), ולא. לא צריך להתעסק עם כל המצערת (זה לא צינור שנכנס לתוכה).

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

כנס לחנות חלקי חילוף ורכוש נוזל אטימה אמרקאי (שכחתי את שמו לצערי , מיכל לבן פלסטי עם כיתוב כחול) המוסיפים אותו לרדיאטור כאשר המים קרים , סע איתו ללא צורך בריקונו מהמנוע.החומר לא סותם רדיאטור ולא עושה נזק.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אתה מדבר על נזילה מהחיבור של צינור מים לבית מצערת ?

אם כן אז הבעיה הזאת די ידועה.

מה שאתה צריך לעשות זה לנתק את שני הצינורות מים ( נכנס ויוצא ) מבית המצערת ולחבר אותם אחד לשני , מבלי שהם יעברו דרך הבית מצערת . החיבורים של בית המצערת ככל הנראה החלידו ולכן הנזילה משם .

תראה תמונה מצורפת .

1124036235_5nexia182.jpg

פורסם

בד"כ כאשר יש נזילה בצינור זה תמיד יהיה בקצה שלו,לפני שמבצעים צעדים שאולי יזיקו למערכת תנסה להחליף פשוט את הצינור הדולף. עניין של 20 ש"ח.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תודה לכולם על התגובות,יבגני בתמונה שהעלית אני לא מצליח לזהות את הצינור

הצינור אצלי מתחבר מלמטה,ונמצא בתחתית המצערת מחר אני אעלה תמונה....

פורסם

האיזור רווי חלודה. אם אתה לא רוצה לעשות כלום בעצמך, ולא לגרום נזק, גש למוסך, שם יפתרו לך את הבעיה חת-שתיים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...