Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגרש BUY&DRIVE

asad
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום במגרש שלהם ובדקתי פונטו שהם מוכרים מטרייד אין ויש לי כמה שאלות.

המגרש שלהם נמצא בתוך המוסך המרכזי ברמת החייל, ולפי מה שהם טענו הרכב טופל במוסך מורשה. כששאלתי בטל' הם אמרו שניתן יהיה לבדוק במחשב אבל לא להדפיס את היסטוריית הטיפולים, כשהגעתי הם טענו שהם ניסו והם לא יכולים לבדוק מבלי נוכחות הבעלים הקודמים. נשמע הגיוני?

אם הרכב נקנה מסוכנות טרייד אין, האם יש לבדוק עבר בעלות במשרד הרישוי או שעיון ברישיונות מספיקים?

פורסם

אמת מלאה בדבריהם. המוסך המרכזי אינו יכול להוציא תדפיס טיפולים רטרו ללא הסכמה של הבעלים הקודמים.

נינח ותאתר את הבעלים הקודמים, הוא יוכל לבקש מהמוסך תדפיס אך ורק על התקופה בה הוא החזיק ברכב-גם

הוא לא יקבל ספר מלא. אני לא יודע אם ככה זה מבחינת החוק-אבל אני יודע שכל המוסכים שהכרתי דוגלים במדיניות

זו. אני מאמין שיש חוק כזה.

Lexus CT200H

פורסם

אני דווקא לא מאמין שיש חוק כזה (אם כי לא ביררתי). מניסיוני כשביקשתי, תמיד הוציאו, גם כשעוד לא הייתי בעלים.

זה נראה לי יותר כמו כסת"ח שבפועל מפנק את הסוחרים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם הרכב טופל במורשה חייב להיות ספר טיפולים מלא ואם מסתירים אותו ממך משהו כאן מסריח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טוב הרכב נקנה, מדובר בפונטו 04 23,000 קילומטר אקטואל .

בבוקר כשהגעתי הם הצליחו להוציא היסטורית טיפולים, לקחתי את הרכב ליהוד למוסך שמשון שיעברו אליו ולאחר מכן לקומפיוטסט יד אליהו. שמשון עשה סיבוב על הרכב ובדק מלמטה והמליץ לקנות, בקומפיוטסט תאמינו או לא אפילו כסת"ח לא היה הכל ירוק 100%, אפילו קורוזיה לא היה.

פורסם

ראול ונברג 20 בתוך המוסך המרכזי של פיאט, אבל מלבד איזה פנדה 2007 אתה לא תמצא עוד פיאטיות עממיות.

בגדול יש להם איזה 20-30 אלפות, אז אם אתה מחפש איזה GTA שחורה, אתמול היה להם אחת בשבילך.

• תוכן חדש...