Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שקרה זה שפתחתי באר על הדשבורד וכוס מלאה נשפכה.

חלק מהמפל רדבול-וודקה חילחל אל הרדיו דיסק כשהמערכת דלוקה

מרוב שכל הדשבורד היה שלולית מיים לא שמתי לב לזה

אבל פיתאום המערכת הגבירה את עצמה לפול ווליום וכשבאתי להנמיך קלטתי שאני לא יכול לעשות זאת וכיביתי אותה.

מייד חסמתי את המפל עם טישיו והוצאתי את הפיוז שלה כדי שלא יהיה קצר.

המצב הוא שהיא באחריות, ניסיתי לייבש אותה חיצונית כמה שאפשר.

האם לפתוח אותה וליבש מיבפנים ולבטל את האחריות, או להשאיר כמה ימים ליבוש ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ע'פ מה שראיתי זה חילחל אל המערכת דרך חריץ תחתון שיש במכשיר עצמו בפינה הימנית למטה.

הפאנל עצמו יבש.

השאלה אם קצת אלכוהול מיובש עם רדבול על גבי המערכת יגרום נזק.

וכמו שאמרתי הנוזל כבר השפיע על המערכת בכל שהוא החל להגביר את הווליום עד לפול ואי אפשר היה לכבות אותה בל יששלפתי את הפאנל, גם זכור לי שלחצתילהוציא את הדיסק והוא לא יצא

ואז הספקתי כבר לשלוף את הפיוז שלא יהיה קצר עם החשמל שמגיע אליה.

פורסם

לדעתי תשארי את הרדיו דיסק מספר ימים בחוץ עד אשר כל הרכיבים הפנימיים יתייבשו לגמרי, ואז לחבר אותם מחדש ולנסות לראות האם לא נגרם נזק והמערכת ממשיכה לפעול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כאמור -

איך הצלחת לעשות את זה?:king:

תנסה לייבש עם מייבש שיער ללא חימום בספיקת אוויר מירבית

מקסימום - תכניס למכונת כביסה ותייבש במייבש.:onfire:

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אני מקווה שכל זה לא היה בזמן/לפני נהיגה.

אם אתה כבר מבטל את האחריות בפתיחת המכשיר, שלח אותו לתיקון וקח את הסיכון שיגידו לך שאין אחריות על המכשיר בגלל הרטיבות, לפחות במצב הזה בדר"כ מחזירים את האחריות לאחר התיקון.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

כנראה כבר לא תראה משהו טוב מהמכשיר. עדיף שתשלח אותו לתיקון, ואז עדיין תהא לך האחריות. כי סוכר מיובש, דופק כל מערכת אלקטרונית. אם נכנס לך למקום שבו הדיסק נכנס ומתנגן, בכלל הלך לך, כי הדיסק יידבק, וילך לכל הרוחות. עצה: פשוט שלח אותו לתיקון. כל השאר על המעבדה.

שאלה: למה פתחת באר על הדש? :shock::?::shock3::shock2::nono::snipersmi:drinking::brickwall::bad-word::puppydoge:mm_mad::puzzled::screwy::mm_nah::mad2::2gunfire::loco::onfire::confused:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

זה מה שקורה מתי ששותים ברכב לפני מועדון:lol:

אני הייתי מנסה להוריד בעדינות את המדבקה של האחריות כי בכל אופן היא נקקעת מתי שהוא עקב חום.

ובאזרת מקלון לאוזניים וספירט מנקה את כל המקומות הבעיתיים, כל עוד לא היה קצר תוכל להחזיר אותו לעבודה ב100%

תסתכל שהחומר הדביק לא נמצאה במנגנונים זזים שאם כן אז תצטרך לנקות שם טוב טוב ולא אותו מנגנון עתיד להתקע.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

באיזה מערכת מדובר?

הייתי פותח את הפנל ומנקה עם קיסם אוזניים ואלכוהול את המגעים

כנראה שנשאר שאריות מהרדבול

פורסם

רדבול-וודקה. אבל פיתאום המערכת הגבירה את עצמה לפול ווליום

מה אתה רוצה.

עכשיו היא נותנת בווליום.

ובכללי. איזה חברה המכשיר שלך?

ותתחיל בליייבש אותו טוב ככה.

בעוד יומיים. תנסה להפעיל אותו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עדכון

חיברתי את המערכת והכל עבד כרגיל, כשהוצאתי את הדיסק שהיה בנפים היה עליו סימני רטיבת שהתייבשו.

משום מה הגדרות השתנו כמו הכיוונים של האקוליזר.

אבל אחרי חצי שעה פיתאום המערכת ניכנסה ל ATT ON ואי אפשר לבטל את זה גם אם מגבירים

העברתי שיר ואז הוליום חזר (זה לא אמור לקרות) ואחרכך זה היה כאילו הכפתור של הדיספליי לחוץ , כלומר התצגה החלה להשתנו ת ללא הרף.

אז הבנתי שעדיין כניראה יש משקה במערכת עצמה, ע'פ מה שראיתי בזמן המקרה הפאנל עצמו לא נרטב בכלל

ככה שבטח שאריות המשקה שבמערכת עצמה גורמים לקצר

אני אנסה מחר ליבש עד יותר עם פן ואם זה לא יעזור אני אשלח אותה לתיקון ע'ח האחריות

למי ששאל למה לשתות באוטו

בדרך כלל אני לא מאל שפותחים באר על האוטו או באוטו עצמו לפני יציאה

המוטו הוא לשתת לפני כן בבית בפאנן בלי לחץ ולא כמו ילד רחוב.

רק שאתמול לא היה זמן ועניין השתיה היה חייב להיעשות בדרך והשתיה לא היתה מיועדת לי בתור נהג

תודה לילו שנתנו לי 5 קילו טישו לספוג את כל הדשבורד (וזה באמת היה 5 קילו), הכוס שנשפחה הינה חצי ליטר

• תוכן חדש...