Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,לאחר זמן מה שהרגשתי נקישות מגלגל ימין החלטתי שהעניין נמאס ולא ברור וניגשתי למוסך.

לאחר נסעית מבחן קצרה עם היועץ שרות ובדיקה על ג'ק נאמר לי שהבעיה היא בצמיגים.

אני אנסה לתת ניסוח דומה למה שנאמר לי במוסך "לאחר בדיקת הרכב דעתנו היא שהבעיה הינה בצמיגים עקב לחץ גבוה מידי ואי אחידות בצמיג",אמרו לי לגשת לבחור שהאמת החלפתי אצלו כמה צמיגים ברכב הקודם.

ניגשתי לבעל הפנצ'ריה ולאחר בדיקה קצרה עם העיינים וטיפה ידיים הוא חזר על מה שנאמר במוסך שיש אי אחידות בצמיג ושהוא מנופח כ38PSI (אמור להיות לחץ של 33,האמת דבר די מוזר כי אני בודק את לחץ הצמיג כל שבוע).

בעל הפנצ'ריה אמר שהוא חושב שיש קרע בכמה חוטי ברזל בגלל ימין קידמי עקב הלחץ הגבוה ולכן ישנם דפיקות.

הוא אמר שאין עוד הרבה אורח חיים לצמיגים(בריג'סטון פוטנזה) ושאני אצטרך להחליף אותם בקרוב.

הוצעו לי סוגים של צמיגים:

1.כמו שמורכבים כרגע(מה שבא עם איביזה ספורט 07,בריג'סטון פוטנזה 205\45\16R) בעלות של 800 ש"ח לצמיג.

2.דנלופ דגם LM 702 בעלות של 600 ש"ח.

העניין הוא כזה,לא מתאים לי להחליף עכשיו 4 צמיגים בעלות של כ3200 ש"ח ולברר אחר כך שסתם החלפתי אותם והבעיה היא אינה בצמיג,בנוסף אני חושב שעשו איזה סוג של "תרגיל" כי שהגעתי בעל הפנצ'ריה אמר לי שרואים שהצמיגים עברו 40K (שזה המרחק המדויק שהם עברו) אז או שיש לו עיין מאוד חדה או שהיועץ שרות כבר דיווח לו על העניין.

הרכב הוא איביזה ספורט 07. הצמיגים עברו ביחד עם הרכב 40,000 ק"מ בכשנה וחצי.

האמת אני כבר נואש בגלל העניין ולמרות שאני יודע שנושא הצמיגים נטחן פה המון אני אשמח לקבל עזרה לגבי המקרה שלי ספציפית.

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

מה הבעיה? תתנה עם הצמיגאי, שאם לאחר ההחלפה הנקישות ממשיכות והמצב נותר זהה , הוא מחזיר את הצמיגים הקודמים ואין עסקה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לך לקבל חוות דעת נוספת ברשת מוכרת ואמינה כגון "צמיג ישיר" , "אנטון" וכו..

אם הבעיה באמת בצמיגים תוכל לקבל הצעות מחיר נוספות

ויתכן שמספיק יהיה להחליף רק את הקדמיים

פורסם

הדיון ננעל עקב כותרת גרועה, וטוב שכך.

עם זאת, למען מי שיאתרו בעתיד במנוע החיפוש, רעיון: אפשר להחליף צמיג חשוד עם אחד הצמיגים האחוריים כדי לאמת או לשלול בעיה בצמיג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...