Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אשמח אם מישהו יכול לצבוע הפסיי קישוט והגרילים השחורים בתמונה לצבע של האוטו.

ועוד יותר אשמח להסבר עיצד זה נעשה.

תודה.

IMG_2216 copy (Large).jpg

:-) just smile
פורסם

אני יכול להגיד לך איך זה יצא במציאות!

מכוער ועם הבדלי צבע ואחרי כמה שנים או חודשיים הכול תלוי בעבודה זה יתקלף ואתה תתצטער על היום שצבעת פלסטיקים.

למה אני אומר מכוער כי עבודה יפה ואיכותית תעלה לך כמה אלפי שקלים כן כן בגלל שפלסטיקים זה לא מתכת זו צביע קצת אחרת הכוללת דבק ושאר הירקות(לא ממש יודע).

לסיכום NIGGA PLEASE (שום מסר גזעני אלה להפך כבוד לראפ):-D

פורסם

בדגמים מאוחרים יותר, 2007 ואילך, הייתה אופציה לפסי קישוט בצבע הרכב.

כדאי לפנות ליבואן ולבדוק עלות של פסי הקישוט הנ"ל. זה אמור לתת תוצאה אופטימלית.

פורסם

נכון דריש אבל הפסים שלהם לא תואמים מ07 האוטו עבר מתיחת פנים ולכן הפסים שונים במקצת.

אדי, אני לא בטוח בדבריך, יש לי חברים שצבעו ב600-500 שקל את כל הפסים והם מחזקים טוב מאוד כבר כמה שנים.

יש המון שצובעים, אני לא חושב שאם זה היה עד כדי כך גרוע כל כך הרבה היו צובעים.

תודה על הייעוץ אך אני בסך הכל רוצה לראות איך זה יוצא בתמונה, ובנוסף ללמוד משהו בפוטושופ :).

פורסם

שלום לכולם!

זה היה דיי קשה לעשות את זה בפוטושופ, אז ויתרתי,

בימקום, חרשתי על האינטרנט בחיפוש אחר תמונה כזאת :lol:

תמונה א'

תמונה ב'

תמונה ג'

תמונה ד'

מכונית עם צבע שונה משלך, אבל עדיין, מתאים לבקשתך:

לינק

אגב, בגוגל יש עוד הרבה תמונות כאלו, תנסה לחפש לבד, אולי תיצא משהו מתאים יותר.

יום טוב.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

תודה יבגני, התמונות הראשונות הן לא כל כך רלוונטיות בגלל ששם הפס הוא גם צבע שונה. התמונה האחרונה ראיתי במציאות רכב כזה.

אני יותר לכיוון של לצבוע גרילים ופסי קישוט, ולראות איך זה יוצא על האוטו שלי, אני גם מתעסק עם פוטושופ אך אני לא מצליח לעשות זאת.

• תוכן חדש...