Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

ברכבי אשר גמע רק 67,000 ק"מ נדלק חיווי אזהרה של gearbox fail במחשב הדרך...

לאחר כדקה בערך מההתראה בעודי עומד בפקקי הבוקר באיזור השרון, יצא הגיר באופן עצמאי ל- N

ונשאר שם, לא היתה אפשרות להעביר את הגיר לעבודה ידנית וכל שנותר הוא להזיז את הרכב לשול הדרך.

כיביתי המנוע וכעבור דקה התנעתי שוב וחזרתי לפקק דבר אשר גרם בסופו של דבר לתקיעה חוזרת

על בסיס האמור מעלה.

בסופו של דבר הצלחתי להגיע למוסך המרכזי של פיאט... הרכב חובר למחשב והדיאגנוזה קבעה

שמיכל השמן הרובוטי ומשאבת השמן לגיר אידיולוגי'ק כשלו ויש להחליפם.

עלות החלפים לפני עבודה ומע"מ 5,300 ש"ח !! :-(

מעבר להצעותיכם לגבי אופן הטיפול בבעיה האם אין פה כשל תיכנוני של הגיר אשר משאבה ומיכל כושלים

אחרי 67,000 ק"מ ??? האם יש מקום לפנות ליצרן במקרה זה ???

אודה על תגובותיכם ועזרתכם.

פורסם

אם מכוניתך טופלה כל הזמן במוסכים שמורשים של היבואן אז בקש מהם התחשבות מיוחדת של "רצון טוב" בכך שאו שהכל יוכר באחריות על חשבונם או שלפחות תהיה הנחה גדולה במחיר הכללי.

אין זאת מחובתם להענות לכך, אבל כבר היו מקרים של "רצון טוב" אצל יבואני רכב שונים בגלל תקלות גדולות ובלתי סבירות לרכב שנע לא הרבה וטופל במוסכי היבואן בקפדנות ודייקנות.

אם המוסך לא יסכים לכך, אז בקש פגישה עם מפקח שרות ונסה לשכנעו.

נא עדכננו בתוצאות.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

נרכש מהשכרה לפני 3 שנים ו- 30,000 ק"מ :-)

טופל מאז עלייתו על הכביש טיפול אחד במוסך מורשה ואחריו כל הטיפולים במוסך המרכזי של היבואן.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הי לכולם, ובמיוחד לך שחר. גם לי יש בעיה בגיר - נדלקה נורית gearbox fail. הנורה הופיע כבר לפני חודשיים פה ושם ונעלמה, האוטו נסע רגיל. אתמול תוך כדי נסיעה "ננעלו ההילוכים" על מצב N (בפועל ניתן להזיז את המוט, אך האוטו נמצא ב N) האוטו לא נוסע! רק לאחר 7-8 דקוצת של נסיונות, כלומר כיבוי והדלקת הסוויטץ' הרכב התחיל לנסוע.

בדרך למוסך היום (המרכזי ברמת החייל) שוב הרכב נתקע. האוטו כרגע במוסך.

עלות חלפים 5800. הרכב עשה 20,000 ק"מ!!! (במילים שלא תתעו, עשרים אלף). לא נראה לי הגיוני שאחרי 20K ק"מ הולכת תיבת ההילוכים. יש פה בעיה של היצרן. לצערי תקופת האחריות נגמרה כבר.

יש אחרים שגם להם יש את אותה הבעיה בפיאט? אני לא חושב שאני צריך לשלם בעיה של שמקורה ביצרן. אין לזה שום קשר לשחיקה ופחת. יש פה בעיה מובנית של היצרן.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הי,

גם לי קרתה אותה בעיה אתמול .

פינינו את האוטו למוסך והם רוצים על גיר משומש 9000 שקל בלי מע"מ

זה לא קצת יקר ?

SCHAHAR האם תוכל לתת לי את שם המוסך שאצלו תיקנת את הרכב ?

האם יש לכם רעיונות היכן ניתן למצוא מחירים קצת יותר הגיוניים עבור גיר משומש ? מה בנוגע להסבה לגיר ידני ??

תודה

• תוכן חדש...