Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתלבטת בין רכישה של הונדה סיויק 2001 157000 ק"מ, יד ראשונה פרטית - מאוטו סנטר לבין אקסנט 2005 116000 ק"מ יד ראשונה פרטית מאדם פרטי. ברור לי שהסיויק מפנקת יותר אך השנתון משחק לטובת האקסנט. זהו רכב שני במשפחה שנועד לנסיעות קצרות. תודה

פורסם

אישית אני ממליץ בחום על הסיויק,אני מאמין שבמחיר של היונדאי אפשר לרכוש גם שנתון 2002, ללא קשר ניתן ואפשר למצוא סיויקים מאנשים פרטיים עם ק"מ הרבה יותר נמוך ממה שציינת,מומלץ לחפש עוד קצת .

במידה ומדובר על נסיעות קצרות ,אחזקה יותר זולה אבל מצד שני נהיגה לא כמו הסיויק אז מומלץ לחפש יונדאי עם 50000 ק"מ לערך, ישנם כמה כאלה במדורי המכירה ,הק"מ שמצאת ממש מוגזם לשנתון 2005 .

רצוי לא לקנות יונדאי מליסינג לשעבר ,בדר"כ המכוניות עברו התעללות מצד הנהגים והבלאי של הגיר במכונית זו גבוה מאוד .

פורסם

בנוסף לסיוויק הייתי ממליץ להוסיף לרשימה קורולה ומאזדה 3 (או לאנטיס - מה שהיה באותו שנתון).

מהכרות אישית עם יונדאי (לא דגם המדובר), אני יכול להגיש שתצרוכת דלק מאוד גדולה יחסית לדגמים אחרים בקטגוריה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...