Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני בהתקנה של טוויטרים "סופרימו פיקולו".

השאלה שלי היא האם אני צריך להוסיף כבל? או שאפשר גם לחבר את הטוויטר כך ללא כבל?....

המגבר שלהם הוא JL 300\4 (שני ערוצים לטוויטרים75 RMS)

תודה

פורסם

תשאל את המתקין שלך :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה מדבר על "קבל" אני מניח.

כבל אתה חייב :lol: אלא אם כן המציאו תקן אלחוטי חדש לסופרימו ואתה ממש לא צריך כבלים.

הסופרימו יכולים לעמוד ב200 RMS אם אתה חותך אותם ב2.2KH ב12 DB וזה אומר שאתה צריך סליל וקבל.

והם יכולים לעמוד עד כמה שאני זוכר ב1.8 קילו הרץ ב120 RMS בחיתוך מדרגה ראשונה כלומר 6DB

יתכן ואני מתבלבל בסלופים אבל אתה צריך לבדוק באתר של מורל.

תיקח בחשבון שהם 6 אוהם התנגדות - אז אם אתה תעשה חישובי ערכי קבל ב4 אוהם - אתה טועה בגדול בנקודת החיתוך.

נ.ב - הטוויטרים האלה יעבדו יפה מאוד גם על 60 RMS (בייחוד עם הם 60 RMS של ג'נסיס :-P)

לך למתקין לפני שנשמע אותך בוכה - נשרף לי סופרימו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לי כסף לקנות את הקופסה מעץ שהם שולחים בה מגברים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כבל = חוט חשמל

קבל = קבל למגבר של הטויטר לעניין החשמל או קבל לטויטר לחיתוך תדרים

לאיזה מהם מתכוון המשורר ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מורל ברוב הסטים שלהם עובדים עם קבלים של חברת BENNIC

אבל בסופרימו הם עובדים עם MUNDORF - ומנדורף זה קצת יקר, תיקח בחשבון.

תיקח בחשבון שקבל בלבד זה חיתוך בדרגה ראשונה כלומר 6 db.

אם אתה מתכוון לחתוך מהHU או מקרוס אובר חיצוני אז אתה צריך את הקבל הזה רק להגנה במידה ואחד המכשירים יתאפס או במידה ומישהו ישחק לך בכוונים בלי לדעת.

אם אתה חותך רק מהHU אולי כדאי לשקול הגנה נוספת - קח בחשבון שאתה עושה חיתוך על חיתוך ויש לזה השפעות בלתי צפויות.

אצלי הטוויטרים חתוכים בצורה קשיחה (אלא אם כן אני מחליף מודולוים ב4XS ) ובגלל זה אני לא ממש צריך קבל שיגן עליהם.

וגם באיזה תדר אתה רוצה לחתוך אותם? ובמקביל מה העוצמה של המגבר.

Pioneer TS-X150

פורסם

חיתוך אתה צריך לבצע בכל אופן, אז קבל או חיתוך דרך קרוס (חיצוני אקטיבי או פסיבי או ממגבר או מ ה HU)

קבל בניפרד ע'פ הערכים שלו יתן לך אך ורק חיתוך ברמה של 6 db, די עלוב ומבזה את ההתקנה.

בשביל חיתוך של 12 אתה צריך גם סליל מתאים.

מומלץ לחתוך דרך קרוס חיצוני או דרך קרוס שבנוי כבר במערכת הם לרוב 12 db לפחות , השאלה היא אם תדר החיתוך שלהם מתאים לך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מבזה את ההתקנה?

מה בזוי בלחתוך ב6DB? לא מבין אותך.

אין שום דבר בזוי בזה בייחוד כשהטוויטר מפלצת והוא מסוגל ב2.2 קילוהרץ לחתוף 200 RMS ב6 DB, אפילו אם אני מתבלבל וזה 120 RMS - ה300.4 של JL אם אני לא טועה מוציא 75 RMS וב6 אוהם אולי אפילו פחות למרות שהמגבר הזה עובד בשיטת הסלאש (עוצמה קבועה לכל התנגדות) אני חושב שזה בתכנון של 1 עד 4 אוהם - לא בטוח איך הוא יתנהג לגבי 6 אוהם.

בלי שום קשר, אני עדיין חושב שזה מוגזם לספק לטוויטר יותר מכמה עשרות וואטים בודדים, אני לא הייתי לוקח יותר ממגבר שמספק 50 וואט RMS איכותיים לטוויטרים האלה. אבל בוא לא נכנס לוויכוח על זה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אז יש לי עכשיו כמה שאלות.

יש לי את הקרוסים של האילייט. זה יהיה טוב לחבר אותם רק לטוויטרים של הסופרימו? אני הבנתי שזה לא משהו.

ודבר שני כמה צריך לעלות קבל כזה כמו שאני צריך?(זה חשוב לי)ומאיפה אני יכול לקנות?

ואני מגביר את הטוויטרים עם JL 300\4 כל טוויטר יקבל 75 RMS ב6 אום .

פורסם

אתה יכול לקנות מ www.madisound.com

אבל אתה צריך לדעת איזה ערך של קבל אתה צריך. בכמה אתה מתכוון לחתוך? אל תשכח שזה חיתוך קבוע - אל תתפלא אח"כ שאתה מוריד את תדר החיתוך בHU אבל התוצאה לא משתנה...

Pioneer TS-X150

פורסם

אם אתה שם קבל לפני הרמקול אתה חותך אותו בHPF בתדר קבוע.

פרוססור חיצוני יוכל לחתוך אותו רק בתדר גבוה יותר או באותו התדר בדיוק, אם תרצה לחתוך נמוך יותר - הקבל צריך ללכת.

ואם יש לך פרוססור חיצוני וניתן לשמור בו את ההגדרות בצורה קשיחה, כלומר אחרי הפסקת זרם חשמלי אליו ההגדרות עדיין נשמרות איפשהו ונטענות מחדש - אז אין ממש צורך לקבל, אבל אם אין אז אתה צריך או לקחת קבל שיגן על הרמקול בערך מינימלי רק כדי למנוע אסון או לקחת סיכון בשריפת הרכיב.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא יודע עם הוא שומר או לא. אני לא מבין בזה כל כך.

אבל אני מדבר על האימפרינט הוא חותך את הרמקולים לפי מיקרופון ואז הוא שולח לHU פקודה לשמור את מה שהמקרופון מצא אתה מבין? אז אולי הוא לא יוכל לעבוד כמו שצריך?!(הפרוססור)

• תוכן חדש...