Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאן כבר אתה צריך לדבר עם מישהו שיודע איך האימפרינט עובד.

לא יכול לעזור לך בזה.

לגבי "להיות שקט" - אז תגן על הרמקול שלך עם קבל.

לא ברור לי למה אתה מתעסק עם מה שאתה לא מבין, בשביל זה יש מתקין ובמקרה שלך רצוי מתקין טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא... שלא תבין לא נכון אני מתקין את כל המערכת שלי אצל סאונד סטרום אבל אני רוצה להבין יותר אני לא רוצה סתם ללכת לשלם הרבה הרבה כסף. ולא להבין מה הוא עושה אז אני מתעניין. אבל תודה על כל התגובות.

פורסם

אני תוהה לעצמי אם זאת היתה עוד תגובה צינית של אלי... הממממ:?:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא... שלא תבין לא נכון אני מתקין את כל המערכת שלי אצל סאונד סטרום אבל אני רוצה להבין יותר אני לא רוצה סתם ללכת לשלם הרבה הרבה כסף. ולא להבין מה הוא עושה אז אני מתעניין. אבל תודה על כל התגובות.

לשמעון יש נסיון רב מאוד בנושא הזה ובאלמנטים של מורל בפרט.

אתה יכול להיות שקט.

את הטוויטרים אתה חייב לחתוך, רצוי לעבוד עם סלופ של 12DB ומעלה.

וב12DB אתה כבר צריך או קרוס פסיבי או פרוססור\קרוסאובר שיודע לעשות זאת.

ה9887 יודע לעשות זאת.

under construction..

פורסם
אני לא יודע עם הוא שומר או לא. אני לא מבין בזה כל כך.

אבל אני מדבר על האימפרינט הוא חותך את הרמקולים לפי מיקרופון ואז הוא שולח לHU פקודה לשמור את מה שהמקרופון מצא אתה מבין? אז אולי הוא לא יוכל לעבוד כמו שצריך?!(הפרוססור)

לא ניראה לי שאפילו האיפרינט האלוהי שלך מסוגל לעשות חיתוכים על סמך מיקרופון.

את החיתוכים אתה תצתרך לעשות לבד.

פורסם
אני תוהה לעצמי אם זאת היתה עוד תגובה צינית של אלי... הממממ:?:

חברה - נראה לי שאולי פגעתי כאן במישהו וזה כנראה שמעון.

ממש לא זאת הכוונה שלי! אני מכיר את הבן אדם אישית, אוהב אותו, מעריך אותו וצר לי על כך שרמת העבודה שלו לא פוגשת את צרכי השוק בארץ שלנו. עדיין אין מספיק חולי אודיו בשביל לתת לעסק כמו סאונדסטורם את מרחב המחייה שהוא ראוי לו.

מדובר במתקין על שחי ונושם מוזיקה 24\7 - מי שמכיר אותו. יודע.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...