Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לאחר חיפושים רבים (3.5 חודשים) קניתי רנו מגאן קופה צהובה 1998. הרכב כרגע במצב קוסמטי גרוע.

קודם כל רציתי לשאול אותכם על איזו חנות של גאנטים אתם ממליצים באזור המרכז/השרון (אני מרמה"ש) ואיזה גודל גאנט מתאים לרכב כי אין לי מושג בקטע הזה.

חוץ מזה רציתי לפנות אל בעלי מגאנים לשעבר ועכשיו מה אפשר לעושת כדי לייפות את האוטו כאשר התקציב חוץ מהגאנטים הוא עד 1000 שקל, הכוונה היא לכל מיני דבירם קטנים.

תודה,שחר.

פורסם

מה מצב הרכב שלך? מה ז"א מצב קוסמטי גרוע? זאת הגדרה כללית יותר. תמונה הייתה יכולה לעזור.

מבחינת פחחות - 1000 ש"ח זה די מאט כסף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פחחות יש לי כבר פחח שסדר הכוונה היא לעד 1000 שקל לכל מיני דברים קטנים שמוסיפים, מלבד הגאנטים והפחחות.

ראיתי עכשיו אחת צהובה עם גריל צהוב דרך אגב אם משיהו יודע איפה אפשר להשיג. כמו כן אשמח לדעת מה מידת הגאנטים וכמה ברגים או משהו כזה כי אין לי מושג.

פורסם

אם כוונתך לקוסמטיקה זה כל מיני אוויזרים, אז בסדנאות יש שפע. מעבר לזה, ניתן למצוא מציאות בלוח יד 2.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אינכם מבינים את כוונתי התכווונתי שאני מכון להשקיע עד 1000 שקל על כל מיני שטויות.

בלי שום קשר ל1000 שקל האלו אני רוצה לרכוש גאנטים חדשים במחיר סביר (גג 2000 שח), עכשיו רציתי לדעת מה מידת הגאנט, כמה ברגים וכל מה שצריך לדעת בכדי להרכיב גאנטים על האוטו ולא להכביד עליו וכמובן שיעבור טסט זה הכל...

תודה,שחר.

פורסם

זה כבר לשיקולך,מה שנראה לך הכי טוב.

הגריל שדיברת עליו עולה סביבות ה120 שקל באוטודיפו יש בשחור,אדום,לבן,כחול,ניקל.

לא ראיתי בצהוב.

חלונות שחורים מאחורה בהדבקה - סביבות ה200

אתה יכול לעשות דייטלינג שזה טשטוש של שריטות קטנות בצבע וטיפול קוסמטי מלא לצבע של הרכב,עולה סביבות ה700 אם אני זוכר נכון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איזה מנוע היא? 1.6 או 2.0? אני משער שזה 1.6 בגלל שאין ג'אנטים.

המידה המאושרת הכי גדולה למגאן היא 196/50/16 והיא מגיעה עם ה-2.0. תחפש אולי ג'אנטים משומשים של גרסת ה-2.0.

לדעתי אין צורך להוסיף כלום לרכב, רק כמו שאמרת לסדר קצת פחחות וזהו, אין צורך לכער את הרכב עם מדבקות גרילים ושאר שטויות.

תתחדש.

פורסם
איזה מנוע היא? 1.6 או 2.0? אני משער שזה 1.6 בגלל שאין ג'אנטים.

המידה המאושרת הכי גדולה למגאן היא 196/50/16 והיא מגיעה עם ה-2.0. תחפש אולי ג'אנטים משומשים של גרסת ה-2.0.

לדעתי אין צורך להוסיף כלום לרכב, רק כמו שאמרת לסדר קצת פחחות וזהו, אין צורך לכער את הרכב עם מדבקות גרילים ושאר שטויות.

תתחדש.

קודם כל תודה ואכן מדובר ב1.6.. שניים רציתי לשואל גם מהי המידה הקטה ביותר בחיפוש שלי בפורום ראיתי ש13 אינץ האם גאנט מסוג 13 אינץ יתאים לרכב? ואם צריך התאמה כלשהי בין ברגים ודברים כאלו או שכל גודל משומש בטווח הזה יתאים לרכב.

מצטער על הבורות זה רכב ראשון שלי ואין לי מושג במידות וכל השטויות שלי וגם לאבא שלי.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קודם כל מזל טוב למרות שיש לך אותה כבר חודש

גם לי יש אחת כזו ואני דיי מרוצה

בנוגע לגאנטים ב1.6 ליטר גודל הגאנט הוא 13 אינץ אלא אם כן משהו שינה ברשיונות של האוטו

מבחינת קוסמטיקה ריפודי עור או דמויי יכולים להוסיף לאוטו בצורה משמעותית

ואתה בטח מודע למחלות שיש לאוטו נכון?

• תוכן חדש...