Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם וירוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו וירוס שמציג את עצמו כתוכנה שמעיפה וירוסים ואני לא מצליח להסיר אותה עם Windows defender

זאת התמונה של מה שמופיע כאשר אני מפעיל את האינטרנט, ויש כל מיני פופאפים שמופיעים, מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור?

virus.JPG

פורסם

אני גם נתקלתי בזה , מה שהצליח אצלי להסיר את כל הזבל הנ"ל זה תוכנה שקוראים לה Spyware Doctor היא גם מנטרלת את כל הפעילות של הרוגלה/וירוס/תולעת, וגם מסירה אותו אם תבצע סריקה וניקוי.

פורסם

רק תוכנה אחת הצליחה אצלי למצוא ולהסיר את הזבל הזה-webroot spysweaper.

באתר שלהם יש לך אפשרות להורדת תוכנת בדיקה למחשב, שאומרת לך איפה נמצא החולרע.

התוכנה המלאה היא בתשלום אך זמינה גם אצל "החמור".

לפחות כשתדע איפה הווירוס נמצא תוכל להעיף אותו ידנית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ה ad-aware שווה ל זבל (וזה עם להיות עדינים) המחשב שלי גם נדבק בדבר הזה כמו שהבחור תיאר וכל זה היה כשה -

ad-aware רצה ברקע התוכנה אפילו לא הגיבה לחדירה שלא לדבר על ניסיון לעשות משהו בנידון.

עם השנים הגעתי למסקנה שהאנטי וירוס הכי טוב זה ה NOD32 הוא הכי יעיל נגד וירוסים וסוים טרויאנים אך לא מספק הגנה כוללת מכל שאר השטויות,ורץ בקלילות מאוד על המערכת.אך מחייב תוכנה נוספת נגד רוגלות.

פה אין לי המלצה כי אני משתמש ב Spyware Doctor רק כחודש אך מאז התקנתו המחשב נשאר נקי לחוטין מהכל. לעומת ה ad-aware שהיתה מותקנת די הרבה זמן וכל הזמן הייתי מגלה הפתעות חדשות ונסתרות.

פורסם

מזל טוב- נדבקת ב security toolbar 7.1. חיפוש בגוגל ייתן כמה שיטות להוריד את הווירוס, חלקם ע"י תוכנה בתשלום- הסרה מהירה, חלקה אך יקרה. וחלקם ע"י הסרה ידנית איטית ומסורבלת. המינוס הגדול בהסרה ידנית הינו שניתן בטעות למחוק קבצי הפעלה חשובים, דבר שיגרום להאטה בפעילות המחשב או אפילו לקריסה. אם אתה מכיר מישהו שמבין היטב במחשבים עדיף שתיתן לו לבצע את ההסרה הידנית כפי שתמצא בעשרות אתרי מחשבים ע"י חיפוש בגוגל.

אם אין "חנון מחשבים" בנמצא, ואין ברצונך לרכוש תוכנת הסרה- אני ממליץ על פירמוט המחשב. מניסיון :wink:.

אני חושב שהאשכול הבא יבהיר לך מעט את המצב- http://community.msn.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=154&TopicID=624962&PagePosition=30&CommID=105

פורסם

לא מזמן גם אני חטפתי את הטולבאר החביב.

בדקתי די הרבה תוכנות ורק אחת הצליחה למחוק אותו

SUPERAntiSpyware Free Edition.

אבל גם עם עזרתה ירקתי דם בשביל שזה יצליח

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

SPYBOT SEARCH AND DESTROY.

תוכנה מעולה

חינמית ומתעדכנת כל הזמן.

מגלה את הזבל הזה ועוד זבלים אחרים.

פורסם

מעשרות מקרים שקרו לאנשים שאני מטפל בהם = היא מסירה.

צריך לדעת איך

יש מקרים שצריך להפעיל את חלונות במצב בטוח

יש מקרים שצריך להפעיל את התוכנה שוב בהפעלה - לפני שכל התוכנות עולות (יש MOD כזה)

והיה ולא, למה לפרמט? איזה מן פתרון זה?

שמעת על SYSTEM RESTORE?

• תוכן חדש...