Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דינמו רועש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתכוון לאלטרנטור?

איזה סוג רעש יש לך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא כל כך יודע את ההבדל בין אלטרנטור לדינמו. זה המכשיר הזה שמחובר לרצועות גומי...

יש לזה רעש כמו של יניקת אויר (אבל זה לא אויר ניראה לי). הוא מרעיש יותר שאני נותן גז..

מה אתה אומר ?

פורסם

אולי אתה יכול לצלם את המנוע ולהראות לנו ממה יוצא הרעש בתמונה?

ברכב משתמשים באלטרנטור, באופניים דינמו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשהטורים עולים הרעש של השריקה מתגבר... זה לא רעש של רצועה מחליקה...

הרעש בוודאות יוצא מהאלטרנטור (או דינמו או איך שקוראים לזה, מצטער על הבורות)

פורסם

יכול להיות שגורם לרעש הוא מיסב באלטרנטור. אולי רעש בה מפולי?

ממליץ לגשת למוסך בעניין.

החלפת אלטרנטור לחדש מקורי, יכולה לעלות בסביבות 1000ש"ח, שיפוץ יכול גם להיות אופצייה טובה.

פורסם

אל תשתמש ברכב לאורך זמן ללא תיקון. ישר למוסך. אם הרעש חזק, אתה עלול בקרוב להתקע/להחמיר את הנזק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

"ברכב משתמשים באלטרנטור, באופניים דינמו."

יש דבר כזה דינמו והוא נימצא ברוב החיפושיות וגם בחלק מרכבי האספנות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
"ברכב משתמשים באלטרנטור, באופניים דינמו."

יש דבר כזה דינמו והוא נימצא ברוב החיפושיות וגם בחלק מרכבי האספנות.

כן, אבל הנחנת יסוד שלי הייתה שמדובר ברכב מהיותר מודרניים וגם מדובר על ג'סטי...

• תוכן חדש...