Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הדלתות שלי אטמתי חלקית כבר לפני יותר מחצי שנה אבל עדיין הדלתות רעשו בעיקר בגלל שלא אטמתי את המחיצה הפנימית, האיטום החיצוני היה בדרגה של כמעט בטון אבל בלי איטום פנימי אי אפשר היה להגביר עד הסוף את הווופרים ולהוריד אותם ל 35-40 HZ.

נגשתי לעבודה, קודם כל ניקוי עם מטלית לחה אחרי זה מטלית עם ספירט אחרי זה מטלית יבשה, צריך לחמם גם את הברזל וגם את היריעה, אני עשיתי את זה עם מייבש שיער ומתחילים להדביק, לא לשכוח להדק את זה טוב טוב עם האצבעות או הרולר וזהו כל הסיפור.

2 התמונות מימין זה האיטום הראשוני השלישית זה מקרוב, לשים לב להדביק את האיטום עד קצה הדלת אבל לא לסתום את פתחי הניקוז. החומר איתו אטמתי עכשיו את הדלתות הוא הדמפליפייר פרו חומר מצויין ונוח מאוד לעבודה, עבה מאוד אין שום מקום ברכב שידרוש מכם יותר מ 2 שכבות שלו עם חומרים אחרים כדי להגיע לתוצאה הרצויה צריך 3-4 שכבות וזה עדיין יהיה פחות טוב מ 2 שכבות של הפרו.

DSCN3726.jpg

DSCN3731.jpg

DSCN3727.jpg

DSCN3737.jpg

DSCN3738.jpg

DSCN3740.jpg

פורסם

קודם כל תודה על המחמאות.

השיפור בסאונד הוא עצום, וגם השיפור בין איטום חלקי למלא הוא גדול מאוד, אני לא ממליץ לאף אחד לאטום רק חצי אם כבר אז הכל אחרת זה סתם ביזבוז של זמן וכסף, את החמור קניתי מיד שניה משאריות ולי נשאר עוד כמעט ו 2 חתיכות, בשביל 2 דלתות אטומות כמו שצריך צריך בערך 6 יריעות וזה לדלת קטנה כמו של הפונטו, החומר בחנויות נמכר בקיטים וזה יוצא משהו כמו 100-120 ליריעה.

בתמונה האחרונה רואים חור די גדול שלא אטמתי שמוביל אל הרמקול דרך הריפוד והבנייה.

פורסם

המערכת זה מה שמופיע אצלי בחתימה, וופרים של וויפה מוגברים על ידי פייז RS2 טוויטרים מורל סופרימו פיקולו מוגברים על ידי ג'נסיס סטריאו 60, הגברה אקטיבית ואני משתמש בקרוס של האלפיין כדי לחתוך אותם

פורסם

כל הכבוד על לכלוך הידיים! :-P

איזה כיף זה, ואיזה סיפוק זה נותן אחרי כל שבירת הגב על הדלתות.

רכיבים טובים, נראה טוב ובטח גם נשמע טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...