Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזה תאריך הכי מתאים למפגש ?  

43 הצבעות

1. 1. איזה תאריך הכי מתאים למפגש ?

• יום שישי , 29 לפברואר.
    • יום שישי 7 למרץ.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על איחולי ההחלמה.

אני אשמח אם לא נדון בעניין התאונה פה בשרשור הזה על מנת לא לפספס את מהות השרשור .

אדם - יש אישור להנפיק מדבקות שלטים כרזות או כל דבר שתרצו. במידה ומי והאנשים שיקדמו את העניין יצטרך את לוגו הפורום ברזולוציה גבוהה תגידו לי ואני יארגן את זה.

בהצלחה לכולנו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדם, אני אשמח לעזור בכל עניין.

לגבי שילוט - תכין את המדבקות שלך, אני אדאג לשילוט והכוונה בהגעה למקום.

לגבי המקום - בוא נשתדל לסגור על מסעדה/קפה כלשהו עד יום ג'. (יש בשדרות קניון?)

לגבי חניה - אם יש איזה נקודה באיזור עם חניה תת"ק, זה יכול לחסוך הרבה סיכונים ובעיות.

לגבי הבאת דברים נוספים - אם מישהו רוצה להביא משהו, נא להתפקד ולהודיע מראש בשרשור זה.

לגבי מקלטים - בואו נשתדל לסגור גם את הנושא הזה עד יום ג', עם תוכנית פינוי מסודרת למקרה חירום.

בברכה. 8)

פורסם

נאלצת לוותר הפעם, אם יהיה שינוי לקראת שישי אעדכן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

OK אז נעשה קצת סדר!

1.עופר קודם כל מודה לך על האישור (שלא נעבור על חוק כלשהו)

אני יישמח ללוגו הפורום בשביל להעביר לחבר בשביל שיינפיק לי כמה וכמה מדבקות לשמשות הרכב!

(לשלוח למייל או בדרך כלשהי - אנא עדכן אותי)

וכמובן שיהיה המון בהצלחה ושהמפגש ייצא לפועל ויהיה מוצלח

Derish-(אני ישמח להכיר את שמך הפרטי)

2.לגבי מדבקות לשמשות הרכב אני יעשה את המקסימום מרגע שליחת הלוגו מעופר אליי לראות איך מקדם את זה במהירות

3.אני ישמח עם יעדכנו אותנו על מסעדה בית קפה תושבי האזור לשבת בכיף וכמובן אזור חניה מסודר ללא תקלות

(ורצוי שיהיה קצת מאובטח כלומר לא משהו חשוף במקרה של... - לא נוסיף במילים)

4.כמובן וכמובן שכל 1 ע"פ החלטתו ושיקול דעתו נרגילות וכ"ו וכ"ו וכ"ו בשמחה יתקבלו (לא חייב שכל 1 יגיב פשוט להביא)

5.לגבי פינוי וכ"ו בשל כך נזדקק לתושב האזור שמכיר את כל "העינין" ויספק לנו מידע כמובן מפגש יהיה בסביבות 12:00 בשדרות

ויימשך מספר שעות עד מועד כניסת השבת אין צורך להעריך ולהיסחף לשעות החשיכה זה מהווה סיכון יתר.

נהגת שודים-ליטל

מה איתך אל תיעלמי לא מתאים לרזומה שלך תפרגני בחברתך!

כל הכבוד המפגש מתפתח ויהיה נחמד עם התושבים והמקומיים יעדכנו את תושבי האזור הרי בישבילם אנחנו באים!

נ.ב

כל המעוניין ושנפשו חשקה לאחרונה ברכישת בגדים נעליים חולצות ספרים לא יודע מה כל דבר מוזמן לבצע זאת בשדרות!

:roll:

פורסם

אדם, שמי ואדים, הזכרון שלך בוגד בך... 8)

והצעתי להודיע מראש מה כל אחד מביא ע"מ למנוע בלאגן מיותר במקום. אבל זה נתון לשיקולך...

ליטל - את היית אמורה לייצג את זקני הפורום. עם איתמר בחו"ל, יחיאל בעפולה ועופר בנבצרות זמנית,

המפגש הזה כבר מתחיל לא טוב. ועכשיו גם את נוטשת, פויה! :evil:

בקיצור, בואו נראה איך העניין יתקדם בימים הקרובים...

פורסם

באיחור אופנתי - עופר: מאחל לך החלמה מהירה וחזרה מהירה לשגרה!

אני כנראה יוצא מקרית חיים, אצל מי בסופו של דבר יהיו המדבקות/שלטים מוכנים, ומאיזה אזור אתה יוצא?

יש פה עוד מישהו שיוצא מהצפון?

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

וואלה תותחים אתם.....

אני גר בשדרות....ואני מבטיח שאני יביא הרבה חבר'ה צעירים שחולים על סאונד.....

רק תעדכנו אותי בפרטי איפה זה יהיה....

אם תצטרכו מידע או כל דבר....תפנו אליי...

בתודה ,

D-BaSS

Msn:[email protected]|Icq:324635587

פורסם

אנחנו פונים אליך! האם יש אצלכם קניון או מרכז מסחרי כלשהו, בסמיכות לצירי תנועה ראשיים,

רצוי עם חניה תת-קרקעית או מקורה, או סתם חנייה גדולה שיכולה לאכלס כמה עשרות רכבים?

אם כן, נשמח לשמוע. כפי שניתן לראות מהודעות קודמות, כרגע הכיוון זה מסעדה או בית קפה

שיכול להושיב כ-40 איש, ומקום חנייה מסודר בשביל המפגש עצמו. אם יש לך הצעות ספציפיות,

אתה מוזמן לחלוק אותן איתנו. הארגון מתבצע מעל דפי הפורום, אין כאן "מבוגר אחראי" או משהו.

פורסם

וואלה...קניון אין...אבל מרכז יש.....

יש לנו חנייה גדולה שהיא במרכז ומולה יש מסעדה.....

עכשיו השאלה היא אם יהיה מקום למכוניות.....החנייה היא גדולה אבל יכול להיות שהחנייה תיהיה מלאה.....

נ.ב

בקשר לקסאמים אל תדאגו כי ליד החנייה הזו יש מרחב מוגן......

בתודה ,

D-BaSS

Msn:[email protected]|Icq:324635587

פורסם

אם החנייה תהיה מלאה זה יכול לגרום למצב לא נעים ...

אם נבוא מוקדם ונסגור את המקום (כמובן עם דיבור לפני הכל עם המשטרה / עיריה) יהיה מספיק מקום ל 35 מכוניות גג ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ערב טוב חברים!

1.היום קיבלתי את הלוגו של האתר מעופר במייל מחר אני יבדוק אפשרות הדפסת מדבקות לשמשות הרכב!

2.פניתי במייל לעיריית שדרות לגבי המפגש וכל המתוכנן ובנוסף פניתי לידיעות אחרונות במייל

כמובן וכמובן שהכול לשיקול דעתם עם ויחליטו להתייחס אלינו (למייל ששלחתי )

3.תושבי האזור אתם לא עוזרים בכך שאומרים שיש מקום ככה וככה צריכים מיקום מדוייק מישהו שיכול לקחת על עצמו שילוט למקום (שזה אחריות רבה) היכן המקום ואזור חנייה מסודר (רצוי מאוד עם סככה לרכבים-עם קיים כזה) ומרחב מוגן שיאכלס את כל המשתתפים ויהיה מקום לכולם!

4.לא לשכוח אפשר להגיע ולערוך קניות לכל המעוניין ומי שחפצה נפשו במשהו כלשהו לאחרונה

5.אבקש את כל המאשרים את השתתפותם לעדכן את הרשימה כי אני מעוניין לדעת כמה רכבים וחברי הפורום יגיעו

(כי לאחרונה אני שמעתי על כמה וכמה שמוותרים עקב חששות כאלו ואחרות-לא נכנס לזה פשוט לעדכן)

6.אני מבקש ממי שמקושר עם חברי החמאס/גדודי חללי.../הפתח וכ"ו וכ"ו תבקשו שימעיטו עם ההפגזות ובעיקר ביום שישי :lol:

(עדיין מושקע לא מעט עבודת ידיים ברכבים והשקעה כספית רבה!)

אני ישמח לעוד עדכונים ודעות כאלו ואחרות מחברי הפורום ו/או תושבי האזור ושדרות בפרט שהבנתם והנושא מתחיל לרוץ ותופס תאוצה!

בתודה מראש!

אדם.

פורסם
סוף סוף מיפגש כל כך קרוב לבית ואני אפספס? חס וחלילה! אני ביפנים.

1. עופר דותן - (לא יגיע עקב סיבות אישיות)

2. יעקב סנדורי

3. Mashiah - דוד

4. אלי

5. srool

6. ואדים Derish

7.אבנר

8.אריק

9. איציק.

10. תומר - אשמח לבוא, כל עוד זה שישי אבל אני תלוי בשעה - אני לומד בשישי בבוקר עד 12.

11. ישראל מגיע ועוד איך ומביא את החברה שאגב היא תושבת שדרות {אני במקור מנתיבות ככה שזה מתאים לשנינו ליקפוץ לביקור קטן}

12. ליאור , היישר מביתי בראשל"צ - לשדרות , רק בגלל שזה שדרות :smile: במידה ולא יהיו התקלות בצבא

13.אלי {soundman}מגיע בשמחה.וינסה לגרור חברים.

14.אדם{הגולפנית}האיש שמאחורי הרעיון

15.JOECAMELאיגור. שהחליט שהגיע הזמן להצטרף למפגשי האודיו, כי הוא לא מבין כלום בכיוונים של מערכת.

16.ofirs44 {תושב שדרות קל"ב}

17.נהגת שודים {ליטל=ל'} -(כנראה ולא מגיעה-תעדכן בהמשך)

18.אדלרון-עובר בין 404D ו303D ביומיום ...תלוי מה מגיע אוסף אותי מהתחנה:razz:

19. nadershado

20.איגור. שהחליט שהגיע הזמן להצטרף למפגשי האודיו, כי הוא לא מבין כלום בכיוונים של מערכת.

21.icecold ?

22.נמו הסטלן

23.cartman2005 ?

24.מיכו ?

25.PUNTO_GT (גיל אסרף)

26. רפי

27. SP33DS73R (דובי)

28. יבגני

ישנם עוד שינויים של חברים אשר לא יצליחו להגיע בשל סיבות כאלה ואחרות?

אבקש מי שיכול לצרף לרכב דגלי ישראל תמונות משהו שייראה על התמיכה!

פורסם

אם האוטו שלי יצא מהמוסך עד שישי אני מגיע אבל עד 3 ככה, יש סידורים ליום שישי.

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...