Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו קליאו, שנה 94 .לפני כחודש החלפתי מצבר חדש ואז החל מסכת העינויים כשהיום

כל העסק בא לפתרון ,בדמות מוסך מרכזי של רנו. היתה זליגה ברכב ,כל שאר המוסכים, לא ממש הצליחו

לפענח את מקור הבעיה. היום התברר שהבעיה היתה בריילי ולכן התקינו ריילי +בית. השד יודע מה

זה אומר כי המוסכניק, השבכניק ,לא היה מוכן לתת הסבר לענין .מי יואיל בטובו להסביר לי

מה זה אומר? אגב מילא כל שאר המוסכים לא ידעו לגשת לענין ,מבחינת המחיר זה קריעת ים סוף

על סף המשכנתא העיקר אין זליגה ובכל זאת הסבר אני מאד אעריך תודה!

פורסם

רוב החשמלאים לא אוהבים להתעסק בזה כי זה קוץ בתחת.

רוב בעלי הרכבים לא יודעים מה זה ומתעלמים מזה כאילו אין כזאת חיה כאשר מדברים איתם על זליגה, וטוב עשית שטיפלת בבעיה ולא הזנחת אותה.

פורסם

1. ממסר ובית ממסר אינם יקרים להחלפה, מה שיתכן הוא, שזמן הבדיקה אם היה ארוך לאיתור התקלה, חוייב לפי שעות עבודה.

אם היית מפרט את החשבון, ולומר כמה זמן עבדו על האוטו לאיתור התקלה ותיקונה (זמן התיקון שולי, ביחס לזמן האיתור, בדרך כלל) היינו יכולים לחוות דיעה על המחיר. הגדרתך שהמחיר על סף המשכנתא, זאת ללא ציון המחיר וזמן העבודה, ממש אינה לעניין (לדעתי האישית).

2. זליגה איננה קוץ בתחת, רוב החשמלאים יודעים לאתרה, כל שכן ברכב שאינו חדש מסוג כזה.

3. לפותח התרד' , נא לקרוא בהודעות הדביקות את "איך רושמים כותרת + תזכורות" .

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ריליי הוא סוויטש ומגביר זרם בעל אפשרויות רבות לתפעול חשמלי כנראה שהוא נתפס או קיצר או סתם תפס תחת וכתוצאה מכך הוא משך זרם יותר מהרצוי ואז כאשר הרכב עומד לכמה שעות בהתאם לזליגה באמפר שעה כמובן יש מצב שהרכב לא יתניע כי המצבר נחלש. עד 0.15 אמפר נחשב לזליגה תקינה, עם 0.50 וזה מה שקיים ברוב הרכבים היום אפשר לחיות , עם אמפר ומעלה זה כבר צרה, ואצלך כנראה זה לא החזיק לילה בגלל שזה היה ממסר, למרות שיש זליגות שונות מרכיבים שונים.

פורסם

דני תודה על ההסברים ובכלל לכל מי שטרח ,ככה אכן נעשו בדיקות ארוכות עד הגילוי הבעיה עצמה.

הבדיקות כללו בדיקת מצבר+בדיקת צמות וחוטי חשמל +אלטרנטור ואז התקנת ריילי ובית ריליי.

כל זה בענין של שעתיים וחצי לערך והסכום ששולם 1200 ש"ח אם זה הגיוני, אין לי מושג

בכיס זה כאב ,זה כן ותאכלס אני מודה ,בזה אני בור ,תשאל אותי אילוף כלבים שם אני שוחה:)

• תוכן חדש...