Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם מגבר pioneer gmx 924

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

pioneer gm-x 924 4 channel amplifier

טוב בואו נתחיל מזה שהיתי רוצה לקבל חוות דעת מהפורום על המגבר הנל ?

איך הייתם מגדירים את הרמה שלו ? איכות שלו ? עוצמה שלו ? זה בתנאי שיש לכם ניסיון איתו כמובן ....

אז הבעיה היא כזאת . חבר שלי התחיל לשמוע רעשים בצד אחד ברמקול האחורי של האוטו

ניסינו הכל מבחינת חיווט .. הפכנו RCA וכו .. תמיד הרעש היה קיים באותו הצד ובREAR

טוב.. אז אמרתי שאין פה הרבה אופציות כי בעיה בפאנל זה לא יכול להיות. (כי הפרונט תקין)

חשבתי אולי על הרעיון של רעשים מהכבל חשמל. וגם זה נשלל משום שהוא לא מתקרב לשאר החיווט .. חשבתי אולי על הערקה אבל שוב הגעתי למסקנה שזה רק בצד אחד מאחורה

אמרתי אולי הרמקול עושה בעיות .. העברנו אותו לצד השני .. והוא עובד מצויין

אז המסקנה היחידה שנשארה פה. שהיציאה של המגבר מוציאה את הרעש....

המגבר מותקן מתחת למושב של הנוסע מקדימה. כשהוא פועל הוא בשיא החום בצורה כזאתי שחיכנו בלילה משהו כמו ..... מממממ ... 10 דקות עד שיכולנו להתעסק איתו מרוב הכוויות שקיבלו בידיים......

מתוך כל הנתונים האלה מישהו יכול להגיע למסקנה אחרת חוץ ממה שאני הגעתי אליה ?

שהרעשים באים מהמגבר בלבד ?

יש פיתרון לזה ? מעבדה מתקנת דברים כאלה וזה משתלם ?

לגבי עלות של המגבר אין לנו מושג הוא בא בקומבינה.. ולא כמובן שלא גנוב

פורסם

הגיוני מאוד שאלה רעשים שיוצאים מהיציאה של המגבר.

אבל תבדוק את זה - תכין שני

RCA

מקוצרים שלא יתנו למגבר אות, תחבר אותם למגבר ותשמע אם עדיין יש רעשים.

בדקתם בסוף הארקה?

פורסם

עשית אלימנציה לכל אפשרות אחרת - ההד יוניט לא הגורם כי ברגע שהפכת את הrca

הרעש נשאר באותו צד, הרמקול הוא גם לא הבעיה כי החלפת את הערוץ שלו והוא עבד מצוין

לדעתי הבעיה היא ביציאה הספציפית של המגבר, אם נגמרה תקופת האחרויות, תשלח את המגבר למעבדה ותגיד להם באיזה ערוץ אתה נתקל בבעיה, לא נשמע לי יותר מידי רציני .

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

תגיד לי איזה רעש אתה שומע... כח לחבר שלי אותה בעיה וצצה פתאום ,יש רעש של גראונד לופ,ביעקרון שומעים את האלטרנטור... איזה רעש יש לך?

פורסם

זה לא רעש אלטרנטור

זה רעש כאילו הרמקול מחובר לאיזה מערכת משנות ה80 שמוציעה את הנשמה שלי גם בווליום נמוך ויש רישרושים כאלה זה תחנת רדיו ישנה שמשדרת ממרחק של הירח וכדור הארץ..

(זה רק החצנה בשביל שתבינו את סוג הרעש)

• תוכן חדש...