Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VP930 מסך מחשב

usafun
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע בקשר לביג בוקס, אבל אספר לך עליו קצת.

יש לו פאנל VA ולא TN, שזה יתרון גדול מאוד (תחפש בויקי מה זה אומר).

נכון שזה נראה הרבה, אבל המסך הזה בעל ניגודיות טובה מאוד ואחד האייכותיים בתקציב הזה, אני מתכנן לקנות החודש כזה לעצמי.

אם לא קראת, אז תרשום בגוגל

viewsonic vp930 review

ותראה ברחבי הרשת ביקורות עליו, אחד המסכים הטובים שיש.

דף מידע טכני, אבל עדיף לחפש ברשת (ויש הרבה אם תרשום כמו שרשמתי לך).

http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDProf/VP930.htm

פורסם

זמן התגובה שלו די איטי ,ומדובר בדגם ישן יחסית. אני בטוח שיש היום מסכים יותר טובים, אבל מדובר במך מצוין.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
לא יודע בקשר לביג בוקס, אבל אספר לך עליו קצת.

יש לו פאנל VA ולא TN, שזה יתרון גדול מאוד (תחפש בויקי מה זה אומר).

נכון שזה נראה הרבה, אבל המסך הזה בעל ניגודיות טובה מאוד ואחד האייכותיים בתקציב הזה, אני מתכנן לקנות החודש כזה לעצמי.

אם לא קראת, אז תרשום בגוגל

viewsonic vp930 review

ותראה ברחבי הרשת ביקורות עליו, אחד המסכים הטובים שיש.

דף מידע טכני, אבל עדיף לחפש ברשת (ויש הרבה אם תרשום כמו שרשמתי לך).

http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDProf/VP930.htm

מצאת עליו איזו עסקה מעניינת?

פורסם
זמן התגובה שלו די איטי ,ומדובר בדגם ישן יחסית. אני בטוח שיש היום מסכים יותר טובים, אבל מדובר במך מצוין.

תאמת שלא, הסקירה שנתנו מתחתי, באתר של HWZONE היא מעולה, אך בסופו של דבר מסתבר ש- 971P איטי וש לו יותר מריחות במשחקים מאשר ל VP930.

לידע כללי, היום זאת הגירסא השלישית ולא הישנות שהיו מקודם. בסקירות כותבים בבירור שהוא לא סובל (כמעט ובכלל לא) ממריחות, רק מי שבאמת מחפש אותן בנרות יראה.

בטווח המחירים הללו, אין עוד מסכים אחרים, השאר כבר EIZO או DELL שזה מעל 2000 שקל.

אם תקרא את הסקירה ב HWZONE תראה שלבסוף, דווקא ה- VP930 היה אחד המצליחים ביותר מבין כולם הוא וה- EIZO היוקרתי.

הם השתמשו ב VP930B , היום הגירסא מעודכנת.

ניתן לקנות אותו בכ 1700-1750.

• תוכן חדש...